Dispozitivul intrauterin (steriletul)
salut am 24 ani si de recent am inceput viata de cuplu dar faptu ca mereu cu griji mam gindit sa folosesc Dispozitivul intrauterin (steriletul) sigur ca ma consult cu medicu ca el e ultimu cuvint asi dori si parerile voastre va rog mult(faptu ca nu am avut nastere)mersi
2 comentarii
Buna dimineata! Daca nu ai facut copii, nu se recomanda steriletul, acesta prin iritatie mecanica si fenomenele inflamatorii asociate favorizeaza obstructia trompelor uterine si infertilitatea. De asemenea, aceste dispozitive cresc si riscul de cancer uterin. Numai bine
De curand a aparut steriletul Jaedess. As vrea sa aud cateva pareri de la persoane care il au sau care au auzit despre el. Medicul meu ginecolog mi l-a recomandat, insa nu am avut niciodata sterilet (am 2 copii) si mi-a descoperit si un nodul fibromatos in exteriorul uterului (de 7 mm). Medicul imi spunea ca montarea steriletului are dubla eficacitate: protectie si stagnarea nodulului, sa nu mai creasca in dimensiuni. In urma cu cateva luni, medicul imi recomanda Mirena...chiar nu stiu ce sa fac!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sterilet sau pilule?
- 3Steriletul... conditii, cezariana
- 3steriletul - sfaturi, informatii
- 2endometrioza-steriletul ajuta ?
- 7bebe in uter fibromatos
- 4sterilet... si aparitia unor reactii
- 0sterilet
- 4sterilet sau nu?
- 6In urma unui avort am decis sa imi implantez sterilet
- 0Anticonceptionale dupa sterilet
- 4Metoda de contracepţie- Sterilet
- 0Steriletul si sangerarea de dupa!
- 1Uter fibromatos
- 0Problema sterilet mirena
- 1Sterilet - nu mai simt firul
- 0Sterilet din cupru
- 0Sterilet mirena - afecteaza nodulii de la piept?
- 1Sterilet Mirena
- 0Sterilet si ridicarea greutatilor
Mai multe informații despre: Steriletul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: