Dispozitivul intrauterin (steriletul)

10-02-2014
maryter
Nu este medic/terapeut
maryter
salut am 24 ani si de recent am inceput viata de cuplu dar faptu ca mereu cu griji mam gindit sa folosesc Dispozitivul intrauterin (steriletul) sigur ca ma consult cu medicu ca el e ultimu cuvint asi dori si parerile voastre va rog mult(faptu ca nu am avut nastere)mersi
2 comentarii
0
12-02-2014, ora 11:05
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata! Daca nu ai facut copii, nu se recomanda steriletul, acesta prin iritatie mecanica si fenomenele inflamatorii asociate favorizeaza obstructia trompelor uterine si infertilitatea. De asemenea, aceste dispozitive cresc si riscul de cancer uterin. Numai bine
0
07-05-2014, ora 18:20
alyna_f
Nu este medic/terapeut
alyna_f
De curand a aparut steriletul Jaedess. As vrea sa aud cateva pareri de la persoane care il au sau care au auzit despre el. Medicul meu ginecolog mi l-a recomandat, insa nu am avut niciodata sterilet (am 2 copii) si mi-a descoperit si un nodul fibromatos in exteriorul uterului (de 7 mm). Medicul imi spunea ca montarea steriletului are dubla eficacitate: protectie si stagnarea nodulului, sa nu mai creasca in dimensiuni. In urma cu cateva luni, medicul imi recomanda Mirena...chiar nu stiu ce sa fac!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dispozitivul intrauterin este la fel de eficient în prevenirea sarcinilor ca ligatura trompelor și provoacă mai puține efecte adverse
  •