Stări de panica

14-08-2023
Ellen01
Nu este medic/terapeut
Ellen01
Buna ziua! Sunt o fem de 41 de ani! Consum alcool pt relaxare și somn seara de aproape 6 ani! La
Început un pahar de vin in timp
Am aj la
3 sferturi de sticla! Defapt aveam anxietate! Doar alcoolul ma relaxa! Beam cu apa și gheata și fumam câteva țigări pe seara! Seara de seara! Mai exageram când ieșeam la
O petrecere! A doua zi mahmureala dar nimic special! Însă de 2 luni experimentez stați de rău foarte mari! Anxietate! Panica… palpitații! Dureri de inima( dr spune ca am encietate) palpitațiile
Ma trezesc din somn ! Nu ma lasă sa dorm!!sunt Zombie a doua zi! Nu mai pot bea nici un pahar de vin ca a doua zi ma sint extrem de rău!! Ce am ? Ce mi s a întâmplat? Oare am făcut ceva la creier sau la inima! Sau am făcut intoxicație cu alcool! ???amalizele aunt bune! Mănânc sănătos fac sport! Am tinere de minte ! Vigilenta ! Însă va rog sa ma ajutați cu un sfat! Oare nu mai pot sa consum alcool in viața mea niciodată?? Am aj la o
Limita de toleranta?? Treb sa fac o detoxifiere?? Tărie nu am băut nociodata decât o visinata la masa odată pe an! In rest doar vin și proseco ! Va mulțumesc ! Sănătate!!
7 comentarii
1
14-08-2023, ora 15:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua.
Renuntati la alcool cat timp mai puteti si cereti de la psihiatru tratament cu antidepresiv pentru anxietate. E vorba doar de o pastila pe zi care trateaza anxietatea.
1
15-08-2023, ora 15:29
Ellen01
Nu este medic/terapeut
Ellen01
Mulțumesc, pt răspuns! Nu doresc pastile de la pisihiatru! Dau dependentă am prinți dependenți de sanax și anxiar! Vreau doar sa știu c se întâmpla și dacă. Mai pățit cinva așa ceva! Dacă este din cauza alcoolului sau sa merg ca fac un rmn ceva!???
1
15-08-2023, ora 21:14
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Antidepresivul (pastila care trateaza anxietatea si depresia) nu da dependenta. Benzodiazepinele dau dependenta. Faceti o confuzie.
Renuntati la alcool si veceti ce e de facut.
1
16-08-2023, ora 21:35
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara

Inteleg ca problema dumneavoastra cea mai mare este ca nu mai puteti bea?!?
Adica in loc sa va tratati anxietatea cum trebuie dumneavoastra vreti sa o acoperiti in continuare cu alcool.
Ceea ce se intampla este ca organismul va spune ca solutia asta nu mai merge si ori va ocupati cum trebuie de anxietate (a se intelege cu psihoterapie!) ori cautati alt ”medicament”.
Aici apare cealalta mirare, Va supara mai tare dependenta de medicamente decat de alcool, care vi se pare cumva.”mai acceptabila”.
Starile pe care le descrieti indica faptul ca v-ati atins limitele, daca le mai fortati.
1
24-08-2023, ora 19:06
Ellen01
Nu este medic/terapeut
Ellen01
Am înțeles ! Va Multumeac de răspuns! Am sa iau in considerare părerea Dvs! Ma îngrijora faptul ca poate am pățit ceva.. și as fi vrut sa știu dacă a mai pățit cineva așa ceva !
1
27-08-2023, ora 10:21
Hipnoterapeut
Identitate neconfirmată
Hipnoterapeut
Buna ziua! Este un conflict interior, exista o parte psihica vulnerabila si anxioasa din care s-a dezvoltat aceasta parte consumatoare de alcool. Daca dependenta nu e prea mare se poate rezolva prin hionoza, pit sa te ajut
0
28-08-2023, ora 11:58
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Oare ai vreo diploma de hipnoterapeut pe baza carei afirmi asta?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul