Stare generala proasta, Subfebrilitate Ameteli.
Buna ziua, sunt tanar de 22 de ani, 1.80m inaltime, 64kg. Ma confrunt de ceva vreme cu niste probleme de sanatate. Totul a inceput in luna martie 2020, cu o mica raceala si o stare de rau, am inceput sa ma tratez cu ceaiuri si pastile. Initial am crezut ca poate am contactat vreun virus, am fost destul de stresat. Dupa 2 saptamani as putea zice ca mi-am revenit, dar am ramas cu o usoara senzatie de ameteala si dureri de cap si sangerari in zona cavitatii bucale. Initial am zis ca o fi de la gingii. Starea de rau a revenit din nou dureri de cap, ameteli, sezantie de caldura in tot corpul fara febra, care vine si pleaca. ( cand imi pun termometrul apare cel mult 37.2)
Mi-am facut urmatoarele analize de 2 luni incoace:
-Rmn cranio-cerebral (sinuzita ceonica a maxilarului-care nici macar nu trebuie tratata )
-consult ORL
-consult pneumo ( radiografie a iesit in limite normale)
-teste uzuale de sange in 2 locuri diferite, si au iesit toate in limitele normale.
-Consult gastrologie ( ecografie abdominala - tendinta la dislipidemie, in rest totul absolut normal)
Medicul de familie imi spune ca ma stresez prea mult.
Cel mai tare imi este frica de o boala nedescoperita a sangelui( o hepatita, leucemie, etc) Fiindca sangele apare in mod special dimineata si cand ma spal pe dinti. Precizez ca nu am probleme majore la dinti, doar o masea netratata.
Pana in momentul de fata iau Tarosin, ar trebui sa fac analize mai amanuntite ? Multumesc anticipat.
Mi-am facut urmatoarele analize de 2 luni incoace:
-Rmn cranio-cerebral (sinuzita ceonica a maxilarului-care nici macar nu trebuie tratata )
-consult ORL
-consult pneumo ( radiografie a iesit in limite normale)
-teste uzuale de sange in 2 locuri diferite, si au iesit toate in limitele normale.
-Consult gastrologie ( ecografie abdominala - tendinta la dislipidemie, in rest totul absolut normal)
Medicul de familie imi spune ca ma stresez prea mult.
Cel mai tare imi este frica de o boala nedescoperita a sangelui( o hepatita, leucemie, etc) Fiindca sangele apare in mod special dimineata si cand ma spal pe dinti. Precizez ca nu am probleme majore la dinti, doar o masea netratata.
Pana in momentul de fata iau Tarosin, ar trebui sa fac analize mai amanuntite ? Multumesc anticipat.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Palpitații ce intervin brusc, amețeala permanenta, dureri de cap
- 1Ajutati-ma! ameteli foarte mari, dureri de cap cu greturi, confuzie si nu pot suporta lumina
- 0Dureri de cap, presiune
- 1Dureri de cap zilnice, ameteala
- 1Dureri puternice de cap si amorteala
- 0Senzația de ochi greu, nisip in ochi pe partea dreaptă
- 0Durere atroce unilaterala de cap
- 1Senzatie de presiune in crestetul capului, ameteala stand jos, la calculator
- 0Durere de cap, nu prea vad bine când ma ridic amețesc brusc
- 3Durerea de cap intensă
- 0Dureri de cap, ameteala, slabiciune
- 2Durere cap zilnica
- 2Vă rog ajutor, dureri de cap și stări de amețeală de o săptămână
- 0Buna ziua. Durerea de cap are vreo legatura cu faptul ca am stat nemancat?
- 1Dureri de cap dese și simptome de vărsături
- 1Tensiune diastolică scăzută, cauze și tratamente
- 0Tensiune diastolică scăzută, cauze și tratamente
- 4Ameteli, tinitus, dureri cap
- 1Ce anume poate cauza cracmente excesive la miscarea si rotirea capului?
- 1Cefalee, putina ameteala, vedere mai slaba (pt 3-5 zile, apoi trece, iar in 4 saptamani).
Mai multe informații despre: cefalee si ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: