Ameteala, senzatie de tensiune in spatele capului si in tample, bubite in gat.
Buna ziua, am o anxietate cand vine vorba de probleme de sanatate.
Deci acum vreo cateva luni am avut rosu in gat, am descoperit uitandu-ma ca am niste bubite rozalii in gat, nedureroase, nu am dat importanta prima oara insa de cam o luna am inceput, mai ales noaptea, sa simt ca nu pot respira sificient, la modul ca nu pot sa trag destul aer in plamani, acum sa zic 3 saptamani- o luna am avut simptome de sinuzita, am luat nurofen si a trecut oarecum insa de cam 2 saptamani am o durere foarte usoara in spatele capului insotita de ameteala usoara(in special noaptea cand incerc sa dorm)
Cand stau afara in aer liber nu am aproape nimic.
Mai am uneori denzatia ca mana stanga e oarecum slabita, o senzatie fosrte dibioasa, nu stiu exact cum sa explic.
As vrea sa ma duc la spital sa-mi fac controale insa nu stiu unde sa merg, i-am sous toate acestea doctorului de familie si el mi-a spus ca e posibil sa fie de la stres insa nu prea cred ca este asa, nu stiu ce sa fac unde sa merg la ce fel de doctor, ma puteti ajuta va rog?Imi este frica.
Multumesc Anticipat.
Deci acum vreo cateva luni am avut rosu in gat, am descoperit uitandu-ma ca am niste bubite rozalii in gat, nedureroase, nu am dat importanta prima oara insa de cam o luna am inceput, mai ales noaptea, sa simt ca nu pot respira sificient, la modul ca nu pot sa trag destul aer in plamani, acum sa zic 3 saptamani- o luna am avut simptome de sinuzita, am luat nurofen si a trecut oarecum insa de cam 2 saptamani am o durere foarte usoara in spatele capului insotita de ameteala usoara(in special noaptea cand incerc sa dorm)
Cand stau afara in aer liber nu am aproape nimic.
Mai am uneori denzatia ca mana stanga e oarecum slabita, o senzatie fosrte dibioasa, nu stiu exact cum sa explic.
As vrea sa ma duc la spital sa-mi fac controale insa nu stiu unde sa merg, i-am sous toate acestea doctorului de familie si el mi-a spus ca e posibil sa fie de la stres insa nu prea cred ca este asa, nu stiu ce sa fac unde sa merg la ce fel de doctor, ma puteti ajuta va rog?Imi este frica.
Multumesc Anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Dureri de cap, presiune
- 4Dureri de cap
- 1Dureri de cap zilnice, ameteala
- 0Teste vestibulare
- 0Senzația de ochi greu, nisip in ochi pe partea dreaptă
- 1Cefalee, palpitatii, insomnie, senzatie de greata, lipsa de chef
- 5Amețeli frecvente
- 0Durere de cap, nu prea vad bine când ma ridic amețesc brusc
- 0Dureri de cap, ameteala, slabiciune
- 16Ameteala Dureri de cap ( tot capul ), stari febrile.
- 2Durere cap zilnica
- 1Dureri de cap și amețeala
- 0Buna ziua. Durerea de cap are vreo legatura cu faptul ca am stat nemancat?
- 1Presiune in cap
- 1Tensiune diastolică scăzută, cauze și tratamente
- 0Tensiune diastolică scăzută, cauze și tratamente
- 6Urechi infundate, dureri de cap
- 1Durere de gat și senzație de gat umflat+durere de ureche stânga
- 1Dureri de cap, varsaturi repetate, frisoane, nu mai suportam nici lumina de afara
- 1Dureri de stomac și de cap
Mai multe informații despre: cefalee si ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: