Copil 2 ani si 9 luni stari de voma

Copilul de 2 ani si 9 luni. Dupa o zi normala, masa de seara si baie ne-am asezat in pat. Inainte de somn ne-am agitat un pic cu joaca. La o ora a inceput sa vomite. intre 23.00 si 02.30 de vreo 6-7 ori. Am mers la urgenta la 02.30 unde a fost hidratata si a primit un metroclopramid in perfuzie. A mai vomat 3-4 ori. La 10.30 ne-au dat drumul acasa spunandu-le ca daca vomita iar sa ne intoarcem. Am hotarat sa venim la Bucuresti. Suntem internati aici sub supraveghere. A vomat in ultimele 24 de ori de trei ori. Mentionez ca nu a mancat decat o jumatate de covrig si baut o jumatate de cana de ceai de menta. La analizele de sange am obsevat scaderea masei de leucocite.. in 24 de ore. Analiza de materie fecala nu avem pt ca nu a avut scaun. Ma puteti ajuta cu ceva repere despre ce ar putea fi?
Va multumesc!
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere partea dreapta ficat si stari de voma
- 5oare cat de sigure sunt testele de sarcina?
- 6imi este f greata imi vine sa vomit in orice interval al zilei... sunt insarcinata?
- 5senzatie de lesin si stari de voma
- 6nod in gat, vomit des, respiratia urat mirositoare
- 4tratament pt otita timp de zece zile si de atunci am probleme: voma, ameteli, arsuri, lesin
- 3durere de cap ingrozitoare cu stari de voma si elimin numai fiere. de ce sufar?
- 3dupa operatia de amigdalia am senzatie de voma
- 0greata si stari de voma dupa efort
- 5tuse de cateva luni, in special noaptea
- 6De 2 zile imi vomita laptele pe care il mananca
- 2dureri de stomac si voma
- 4Contact sexual imediat inainte de a vomita pilula
- 7greata, voma
- 0Mahmureala
- 1Vomit verde
- 6Efecte adverse CENTRUM A-ZINC
- 6Intrebare tratament HP
- 2durere de cap, amorteli ale palmei stangi si gurii, stări de vomă