stare de ameţeală continuă
Mă simt mereu epuizată, ameţită -asta de vreo 3 luni. Am şi tulburări de vedere declanşate cam tot atunci. Nu se ştie dacă e vreo afecţiune patologică sau pe fond nervos. Nu am niciun indiciu. Mi s-a spus că rezultatele analizelor hemologice (WBC-13, 7 ;LY%-19, 4 ;EO%-0, 4 :NE#-9, 9 ;MO#-1, 0 ;ALPHA1%-6, 7 ) ar indica o infecţie bacteriană. Sunt demne de luat in calcul in vederea elucidării problemei mele de sănătate?
6 comentarii
Starea asta stiu ca da batai de cap enorme si afecteaza mult viata sociala a pacientului. Este greu de ascuns (in sensul ca trebuie cumva sa-ti cistigi existenta si deci sa faci eforturi pentru a merge la lucru). Si mai e ceva - aproape ca nu ai cu cine sa vorbesti despre asta, ptr. ca e un fel de suferinta urita, dar invizibila si toata lumea crede ca suferi de ipohondrie sau mai stiu eu ce. In functie de virsta, sex si alti factori este posibil sa suferi de un sindrom de oboseala cronica, sau sindrom post traumatic sau chiar anxietate. E bine de mers la un psiholog, care dupa investigatiile specifice sa vada daca este vorba de altceva - adica de eliminarea unei posibile cauze organice cu simptomatologia respectiva. Sau poate chiar de mers la un psihiatru. Fara nicio retinere - bolile omului modern tin mai mult de suferite subtile ale sufletului care dau simptome variate, greu de suportat, care ne fac viata mai grea. Eu cred mult si in terapia prin credinta!!! Fiecare la nivelul pe care il intelege!!! Eu cred mult in faptul ca anumite intimplari sau evenimente din vietile noastre, desi trecute lasa urme mai mult sau mai putin adinci, cicatrici, si la un moment dat le resimtim. Suferinte reprimate, nemanifestate sa le zicem - care duc in timp la suferinte fizice, dar mai ales psihice. Medicina trebuia sa le incadreze intr-o grila de diagnostice!!!
buna si la multi ani, si eu am aceasta stare aproape in fiecare zi, mi-e si frica sa merg pe strada sau la munca, tremur si ametesc cine ma poate ajuta cu un sfat poate sa fie atacuri de panica, multumesc anticipat
Am o stare de ameteala de vreo 3 saptamani.. core este continua... adica si dimineata si la amiaza si seara e la fel. Este insotita de fluctuatii de hipertensiune si de dureri oarbe ale capului (adica imi simt capul greu... nu-i limpede) Alte stari NU am cum ar fi (greata, transipratii, voma, slabire ) doar cele mentionate mai sus. Tin sa mentionez k maim facut EEG si EKG +analize de magneziu B6 hemoglobina+ altele si calciu si au iesit PERFECT !!. Ma puteti ajuta si pe mine in legatura cu aceasta boala ? Va rog frumos si va multemesc din
SUFLET !!!.
SUFLET !!!.
am avut si eu ceva de genul asta doar ca ceva mai acut.am consultat toti medicii posibili dar fara nici o concluzie.in cele din urma am ajuns printr-o recomandare sa fac cateva sedinte de acopunctura asta in disperare de cauza ca nu mai aveam unde sa merg si cu toate ca am fost f reticenta si nu credeam in eficienta acestei proceduri la mine a dat rezultate uimitoare.dupa 7 ani de ameteala am renascut.te sfatuiesc sa incerci nu doare nu te intoxica, ca medicamentele.la mine a mers.succes.
Buna lorica 222 sufar si eu de aceleasi simptome de ceva timp aproximativ de vreo 7 8 ani la inceput nu a fost asa de puternic dar acum am ajuns la un punct in care pur si simplu nu mai pot continua asa sunt ametit continuu, am capul greu de imi ia cam 1 ora si ceva pina reusesc sa adorm, sunt foaorte obosit mereu si am devenit foarte lasator ca rezultat.Am fost la control la plamini sa verific daca e de la insuficienta pulmonara avind in vedere ca am fumat 4 ani dar nu e la analize a iesit destul de bine urmeaza sa ma duc si la neurolog dar am impresia ca va iesi bine si acolo si numa ma voi enerva ca nu gasesc o solutie.Creazi cami poti da ceva detalii asupra locului unde ai facut acupunctura in ce zona si cite sedinte poate am si eu noroc ca tine..Miai fi de mare ajutor astept raspunsul tau
Buna ziua.Aceeasi problema o intampina tatal meu care e agent de paza si in urma noptilor nedormite aproape zilnic are un fel de crize de rau, ameteala, abia poate sta pe picioare.A facut tot felul de investigatii tomograf, analize de sange, nu a iesit nimic dar el tot cu starea asta este.Inclusiv la locul de munca a patit asa ceva si deja nu mai stim unde sa apelam, nici macar medicul de familie nu stie ce sa ne mai recomande.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7oboseala, ameteli, tulburari de vedere, de echilibru, panica
- 1am ameteli puternice, stari de voma
- 4ma simt rau de o luna
- 8ameteli - pierderea echilibrului
- 2Ameteala puternica..rog un sfat..o parere
- 2Ameteli, urechi infundate, migrena pulsatila in tample
- 22Ce cauze poate avea greata (fara varsaturi)?
- 1nu puteam ridica capul
- 1Ameteli, probleme de vedere.
- 0Ameteli 2 ani din cauza unui tratament gresit TBC.
- 10Ameteli, greturi etc
- 1ameteli de cap
- 13corzi vocale
- 0Nopti nedormite, palpitatii de inima, stare de ameteala, tensiune ridicata
- 34vertij (ameteli) in pozitia culcat
- 0Ameteala
- 21Poate fi vorba de cancer?
- 0Nevoie sa incordez maxilarul.
- 4Amețeala - dezechilibru in mers
- 2Ameteli, sufăr de 8 ani
Mai multe informații despre: Ameteala oboseala cronica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: