Prietenii

02-10-2024
Freshbuddy100
Nu este medic/terapeut
Freshbuddy100
Unde as putea cunoaște prietenii noi?
3 comentarii
0
02-10-2024, ora 12:40
Identity
Nu este medic/terapeut
Identity
B una
0
18-11-2024, ora 16:56
Amenhotep4
Nu este medic/terapeut
Amenhotep4
Prieteniile se fac cu ajutorul experiențelor comune și al pasiunilor comune, nu cred că poți avea un prieten fără să ai pasiuni comune cu el.
0
02-12-2024, ora 22:38
strambu
Nu este medic/terapeut
strambu
Freshbuddy ziceai mai demult ca iei quetiapina dimineata 150 si seara 150. De la ce firma e? E cumva Teva? eu aiu 300 dimineata si 300 seara cu eliberare prelungita si simt ca "mor" seara. parca imi dau duhul asa ma simt

HELP PLS!! @everyone

Crdeti ca se poate lua pe reteta 200 dimineata cu 300 seara, adica sa ocupe 2 pozitii din cele 3 de pe reteta gratuita ?

Ajutati-ma ca nu mai pot...vin Sarbatorile

de cand mi-a fost schimbata nu mai stiu in 2017 parca de la Quetiapina Seroquel nu mai pot. si cu 800 pe zi de Seroquel era mai bine ca acum!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Lipsa prietenilor și a vizitelor din partea familiei sunt asociate cu un risc crescut de deces
  • Genele prietenilor au o influență asupra sănătății mintale a adolescenților
  • Studiu descoperă modul în care prieteniile modelează fericirea tinerilor singuri
  •