Spuneti RAPID cat costa si unde? cauterizare condiloame

14-09-2008
Nu este medic/terapeut
unde in bucuresti pot sa mi cauterizez condiloamele si cat costa? am auzit ca e buna clinica micomi. dar as vrea sa stiu cat costa... si de asemenea spune ti si mie despre cauterizare. doare? dureaza mult vindecarea? cat de repede pot relua viata sexuala? etc
4 comentarii
0
26-09-2008, ora 00:00
Ankha78
Identitate neconfirmată
Ankha78
Crina, daca vrei poti veni la noi la clinica, neocupam de cauterizarea condiloamelor, nu este nici dureros, nici traumatizant ci doar inconfortul pe care il ai cind intri pe usa unui cabinet medical.Iti pot da un nrde tel daca vrei sa aflii mai multe 0722427130
0
26-09-2008, ora 00:00
Ankha78
Identitate neconfirmată
Ankha78
Cauterizarea condiloamelor te costa doar 50 RON, vindecarea e rapida, viata sexuala este inceputa la citeva zile dupa cauterizarea acestora.
0
26-05-2010, ora 08:08
ramonaabarboselu
Nu este medic/terapeut
ramonaabarboselu
Eu am fost cauterizata chiar ieri la deschiderea colului, nu am stiut nimic despre cauterizare si am avut un gol imens in stomac.A durat cam 5 minute nu doare tare doar te inferbinta mai mult, nu mi-a fost rau dupa dar trebuie sa iau antibiotice sa nu se infecteze.Repaus sexual 2 luni, mi se pare foarte mult dar asta este, va fi foarte greu pt sotu meu; nu prea inteleg de ce chiar 2 luni.
0
07-07-2010, ora 17:47
otilia2
Nu este medic/terapeut
otilia2
Stie cineva cat costa un papanicolau, un test de secretie si o interpretare de analize la Micomi? Mersi
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinul antiHPV
  •