Spuneti RAPID cat costa si unde? cauterizare condiloame
unde in bucuresti pot sa mi cauterizez condiloamele si cat costa? am auzit ca e buna clinica micomi. dar as vrea sa stiu cat costa... si de asemenea spune ti si mie despre cauterizare. doare? dureaza mult vindecarea? cat de repede pot relua viata sexuala? etc
4 comentarii
Crina, daca vrei poti veni la noi la clinica, neocupam de cauterizarea condiloamelor, nu este nici dureros, nici traumatizant ci doar inconfortul pe care il ai cind intri pe usa unui cabinet medical.Iti pot da un nrde tel daca vrei sa aflii mai multe 0722427130
Cauterizarea condiloamelor te costa doar 50 RON, vindecarea e rapida, viata sexuala este inceputa la citeva zile dupa cauterizarea acestora.
Eu am fost cauterizata chiar ieri la deschiderea colului, nu am stiut nimic despre cauterizare si am avut un gol imens in stomac.A durat cam 5 minute nu doare tare doar te inferbinta mai mult, nu mi-a fost rau dupa dar trebuie sa iau antibiotice sa nu se infecteze.Repaus sexual 2 luni, mi se pare foarte mult dar asta este, va fi foarte greu pt sotu meu; nu prea inteleg de ce chiar 2 luni.
Stie cineva cat costa un papanicolau, un test de secretie si o interpretare de analize la Micomi? Mersi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 31hpv cu risc crescut oncogen-va rog sfaturi!
- 3am papiloame in zona inghinala si ca trebuie sa le cauterizez...
- 3infectia HPV - o s-o am tot restul vietii si pot face cancer de col uterin?
- 58Tratament condiloame
- 6Condiloame. Este grav? Scap de acest virus? Prietenul meu ar trebui sa faca vreun test?
- 4condiloame in sarcina
- 4condiloame interne
- 96tratarea condiloamelor?
- 3(condilomatoza genitala) negi sau ciupercute pe penis
- 3am fost diagnosticata cu condiloame
- 10Condiloame genitale in sarcina
- 3probleme penis
- 2pot fi condiloame?..un raspuns va rog.
- 1Am condiloame cum pot scapa de ele?
- 17HPV
- 2negi genitali condiloame
- 0Condiloame Genitale
- 2Problema penis/pasarica
- 3Condiloame genitale
Mai multe informații despre: Condiloamele genitale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: