Roseață si iritatie dupa folosirea Condyline
Buna ziua. Am nevoie va rog de un raspuns rapid din partea unui dermatolog deoarece nu mai pot ajunge prea curand la doctor. Am avut condiloame pe care le-am tratat in 4 zile cu Condyline si au disparut aproape de tot, adica mai mult bubele se vad acum ca o pielita alba sau ceva de genul. Problema este ca acum pielea din jurul anusului e foarte rosie si inflamata si iritata si ma doare constant chiar daca iau nurofen pentru calmare sau altceva. Ma gandeam sa fac pauza de la Condyline cateva zile si sa folosesc o crema care sa mai calmeze din durere si roseata si sa refaca pielea. Ar fi o idee buna sau ar trebui sa o las sa se refaca de la sine? Ar interfera crema cumva cu posibila recidivare a condiloamelor? Nu mai stiu ce sa fac sa scap de durere si mancarime, sunt foarte foarte deranjante. Daca as putea folosi, ce crema as putea folosi mai exact? Sau ar fi ok sa continui tratamentul pana nu se mai vede absolut nimic si pot folosi crema pentru zona rosie concomitent? Adica sa aplic Condyline-ul iar dupa o ora-doua sa aplic crema? Multumesc si astept un raspuns cat mai repede
10 comentarii
Buna.
Poti sa intrerupi tratamentul cu Condyline si sa te dai cu o crema emolienta. Am vorbit cu un medic dermatolog. Il reiei daca mai e cazul dupa ce dispar durerile, arsurile si roseata.
Test secretie ai facut? Esti sigura ca nu ai si infectie vaginala?
Poti sa intrerupi tratamentul cu Condyline si sa te dai cu o crema emolienta. Am vorbit cu un medic dermatolog. Il reiei daca mai e cazul dupa ce dispar durerile, arsurile si roseata.
Test secretie ai facut? Esti sigura ca nu ai si infectie vaginala?
Nu am facut desi posibil sa am pentru ca imi curge mereu o secretie alba laptoasa si mi-a dat o ginecoloaga acum 2 luni niste ovule sa pun dar nu le-am mai pus.. acum nu cred ca mai pot ajunge la ginecolog, am programare pe 8 ianuarie. Am pus de azi cicatrizin, sper sa mai reduca din dureri si arsura.. e ok cicatrizin?
E ok. Da, sunt mai multe care se pot folosi. Și bephanten, sudocream.
Asteapta sa iti treaca arsurile de la Condyline si apoi pune ovulele. Scurgere alba netransparenta inseamna infectie. Trebuie sa te tratezi.
Asteapta sa iti treaca arsurile de la Condyline si apoi pune ovulele. Scurgere alba netransparenta inseamna infectie. Trebuie sa te tratezi.
Buna Clara. Multumesc pentru sfaturi. As avea o intrebare daca ai avea o parere la ea. Cand incerc sa ma sterg la fund (cu greu, pentru ca ma doare) mereu se ia pe hartie ceva maroniu si curge un lichid, ar putea fi lichid de la condiloame? Eu dupa ce fac treaba mare incerc sa ma spal cat de cat cu apa sau apa si sapun dupa ce termin dar dupa cateva ore tot acelasi lichid urat mirositor apare
A zis doamna dr. sa mergeti la camera de garda a unui spital ori la ginecologie ori daca exista la dermatologie (depinde unde locuiti). Sa nu asteptati sa vina sarbatorile.
Ieri v-am trimis mesaj privat.
Ieri v-am trimis mesaj privat.
Sau incercati sa mergeti ca urgenta la medicul care v-a vazut initial.
Din pacate nu sunt in orasul meu de sarbatori, dar mi-am cumparat de ieri crema cicatrizin si aplic de doua ori pe zi, deja am vazut o mica schimbare, continui asa si vedem ce va mai fi.. bubitele s-au dus aproape de tot
Daca nu ma simt mai ok zilele acestea o sa merg dupa Craciun
Daca va curge un lichid trebuie sa mergeti in urgente, indiferent de oras. Riscati sa va suprainfectati.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 31hpv cu risc crescut oncogen-va rog sfaturi!
- 3infectia HPV - o s-o am tot restul vietii si pot face cancer de col uterin?
- 4Spuneti RAPID cat costa si unde? cauterizare condiloame
- 4condiloame interne
- 96tratarea condiloamelor?
- 3am fost diagnosticata cu condiloame
- 3Condiloame capul penisului
- 1Am condiloame cum pot scapa de ele?
- 0Pot scapa de condiloame daca folosesc podofilina ?
- 6Buna,
- 2negi genitali condiloame
- 5Condiloame genitale
- 2Ajutati-ma ! am fost diagnosticata cu condiloame genitale.
- 1Posibil HPV ?
- 3Condiloame genitale
Mai multe informații despre: Condiloamele genitale condilomatoza genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: