Condiloame dupa tratament
Buna! Am fost diagnosticata cu condiloame acuminate externe in luna iunie.Le-am tratat cu condelyne si in 3-4 zile au disparut.In acelasi timp am luat isoprinozine, cate doua pastile de 3 ori pe zi, timp de 5 zile. Mi s-a spus ca virusul e puternic si ca poate oricand recidiva.Urmeaza sa fac testul HPV ca sa depistez ce fel de tulpini port.Am un prieten si urmeaza sa ne logodim.Lui nu i-am spus nimic si nu am avut contacte sexuale decat de curand, dar cu prezervativ.De ultimul prieten m-am despartit acum 3 ani si nu prea inteleg cum am putut lua virusul neavand viata sexuala in tot acest timp.Cu prietenul meu actual am facut dragoste doar dupa ce d-na doctor mi-a confirmat ca nu mai sunt contagioasa deoarece negii mi-au disparut.Oricum am folosit prezervativul.Dar voi locui cu el in curand. Va rog sa-mi spuneti daca exista riscul de a-l infecta si daca este absolut necesar sa ne protejam mereu.Este adevarat ca nu mai sunt contagioasa din moment ce m-am tratat?Vorbim deja despre casatorie si despre copii, dar nu stiu daca eu as putea sa ma mai gandesc la asa ceva.Va rog sa ma ajutati sa am o viata normala.Sper din suflet sa fie posibil.Va multumesc!
5 comentarii
Traiesc intr-un stres permanent si la orice modificare, oricat de mica, ma duc cu gandul la ecest virus.Preventiv am reluat tratamentul cu isoprinosine doar ca doza pe jumatate, adica o pastila de 3 ori pe zi. Am luat asa doua zile si mi-a aparut pe cerul gurii o umflatura foarte, foarte mica.Sa aiba legatura cu faptul ca am reluat isoprinozine sau cu HPV?
Sunt din ce in ce mai stresata si desi in momentul de fata a disparut orice urma de neg genital, ma obsedeaza gandul ca poate aparea oricand si nu stiu in ce masura il voi putea face pe prietenul meu sa inteleaga ca nici eu nu stiu cum a fost posibil sa ma capat cu un asemenea virus.Va rog sa ma ajutati cu raspunsuri avizate, dar si cu situatii asemanatoare pe care ati reusit sa le depasiti.Va multumesc si va doresc sanatate!
Sunt din ce in ce mai stresata si desi in momentul de fata a disparut orice urma de neg genital, ma obsedeaza gandul ca poate aparea oricand si nu stiu in ce masura il voi putea face pe prietenul meu sa inteleaga ca nici eu nu stiu cum a fost posibil sa ma capat cu un asemenea virus.Va rog sa ma ajutati cu raspunsuri avizate, dar si cu situatii asemanatoare pe care ati reusit sa le depasiti.Va multumesc si va doresc sanatate!
Cred ca iti faci prea multe probleme ! Daca ai fost corect tratata nu ai de ce sa te temi! Muta-te cu prietenul, casatoriti-va, faceti copii si bucurati-va de viata, pentru ca nu exista niciun pericol din punctul de vedere al virusului care l-ai avut ! Mediul extern nu este un mediu steril ! In jurul nostru, in aerul respirat, pe pielea noastra, in alimentele pe care le inghitim se afla o sumedenie de microbi, virusi, ciuperci, etc. Organismul nostru este dotat insa cu mijloace de aparare. Spre exemplu, acest virus HPV nu patrunde prin pielea sau mucoasa intacta. Pentru a aparea vegetatiile veneriene trebuie sa existe o mica leziune a pielii generata de o zgaraietura, taietura, eroziune, etc. Poate ai facut vegetatiile datorita unor mici leziuni care ti le-ai produs la epilat. Oricum, problema e de domeniul trecutului, iar daca vei sta tot timpul cu frica de a nu te reinbolnavi vei face sigur o psihoza si nu te vei putea bucura de viata ! Uita totul si priveste inainte ! Succes !
Va multumesc din suflet pentru raspuns, domnule midorin42 si va doresc multa sanatate!
Buna
De 6 luni ma chinui sa trarez condiloamele genitale.De 2 luni fac tratament cu crioterapie, crema Aldara si pastile Isoprimosine.Pe cand credeam ca s-au retras au inceput sa reapara si de o sap am inceput tratament cu condylin dar vad ca ma cam ustura pielea.Nu mai stiu ce sa fac sa scap si sa nu mai reapara.E cosmarul vietii.
Va rog sa imi dati o sugestie o farama de speranta.
De 6 luni ma chinui sa trarez condiloamele genitale.De 2 luni fac tratament cu crioterapie, crema Aldara si pastile Isoprimosine.Pe cand credeam ca s-au retras au inceput sa reapara si de o sap am inceput tratament cu condylin dar vad ca ma cam ustura pielea.Nu mai stiu ce sa fac sa scap si sa nu mai reapara.E cosmarul vietii.
Va rog sa imi dati o sugestie o farama de speranta.
De un an repet intruna tratamentul si nu apuca sa mi se vindece rana de la terapie, ca apar din nou condiloane si iar le arde si tot timpul sunt cu rani care astept sa se vindece in speranta ca nu mai apar din nou.Dar simcer si speranta care moare ultima am inceput sa o pierd.ma bat ganduri negre si nu mai pot dormi linistit.
Am urmat toate tratamentele posibile si foarte costisitoare si mi-am pierdut ori ce speranta.
Pentru asa ceva nu exista tratament sa scap, doar sa pompez bani in industria farmaceutica pe Aldara, Veregen, Isoprinosine si bani la clinici pe crio, electro si laser care mau costat o avere si fara nici un rezultat, doar mam ales cu rani dureroase adanci care se vindeca foarte greu.
Nu inteleg sumtem in anul 2018 unde stiinta a ajuns foarte departe si totusi nu sunt in stare sa descopere un antidot ptr condiloame.Sunt foarte dezamagit si inecat in tristete.Imi pare enorm de rau ca ii dezamatesc pe toti care sufera de condiloame genitale si care dau bani grei pe tratamente in speranta vindecarii.
Am urmat toate tratamentele posibile si foarte costisitoare si mi-am pierdut ori ce speranta.
Pentru asa ceva nu exista tratament sa scap, doar sa pompez bani in industria farmaceutica pe Aldara, Veregen, Isoprinosine si bani la clinici pe crio, electro si laser care mau costat o avere si fara nici un rezultat, doar mam ales cu rani dureroase adanci care se vindeca foarte greu.
Nu inteleg sumtem in anul 2018 unde stiinta a ajuns foarte departe si totusi nu sunt in stare sa descopere un antidot ptr condiloame.Sunt foarte dezamagit si inecat in tristete.Imi pare enorm de rau ca ii dezamatesc pe toti care sufera de condiloame genitale si care dau bani grei pe tratamente in speranta vindecarii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 149hpv, purtator sanatos?!
- 31hpv cu risc crescut oncogen-va rog sfaturi!
- 3infectia HPV - o s-o am tot restul vietii si pot face cancer de col uterin?
- 5condilomatoza.. nu ar fi mai bine sa fac o cauterizare a negilor?
- 4Spuneti RAPID cat costa si unde? cauterizare condiloame
- 6conizatie-anestezie
- 4condiloame interne
- 3condiloame genitale si ureaplasma
- 3(condilomatoza genitala) negi sau ciupercute pe penis
- 3Condiloame capul penisului
- 10Condiloame genitale in sarcina
- 17HPV
- 0Infectie HPV
- 2Ajutati-ma ! am fost diagnosticata cu condiloame genitale.
- 0Condiloame Genitale
- 1Posibil HPV ?
- 1Candidoza poate duce la condiloame??
- 2Problema penis/pasarica
- 10Roseață si iritatie dupa folosirea Condyline
Mai multe informații despre: Condiloamele genitale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: