Pauza si administrarea logestului...

21-07-2011
Georgilius
Nu este medic/terapeut
Georgilius
Buna ! Pot spune ca iau logest de vreo 2 ani, insa acum am mai luat una dintre putinele pauze care le'am mai luat si pana acum (si anume de o luna :) ideea este ca nu stiu sigur cum trebuie luata pastila dupa aceasta pauza. Initial stiu ca trebuie in prima zi a ciclului, insa din anumite impedimente, cum ar fii faptul ca au venit "musafirii" la o ora neasteptata, farmaciile erau inchise si eu nu eram pregatita pt ziua respectiva am luat pastila abia din a 2 a zi...intrebarea mea este dak exista vreun risc sau ceva asemanator !? trebuie sa fiu mai atenta in luna aceasta? Multumesc anticipat :)
3 comentarii
0
21-07-2011, ora 00:24
lory italia
Nu este medic/terapeut
lory italia
da luna asta fii mai atenta
0
21-07-2011, ora 07:44
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Fiind vorba de a doua zi de ciclu, nu exista risc. Pilulele pot fi (re)incepute in oricare din primele 5 zile ale ciclului, efectul contraceptiv fiind deplin instalat de la prima pilula.
0
21-07-2011, ora 12:21
Georgilius
Nu este medic/terapeut
Georgilius
Multumesc mult :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pauza la anticoncepționale și riscul apariției simptomelor psihiatrice
  •