Eliminare tarzie

13-04-2023
Adrian Costel
Nu este medic/terapeut
Adrian Costel
Salut lume.Sunt curios dacă este ceva ciudat ca a2a zi după ce am avut contact sexual încă mai elimin spermă? Ma spăl după actul în sine chiar urinez de 2 3 ori dar câteodată a2a zi încă mai elimin și dacă pun mana la vârf e vâscos.Imi cer scuze pentru exprimare.Va rog să-mi spuneți dacă ați pățit-o careva sau este ciudat.Mentionez ca am chestia asta de câțiva ani partenera mea nare nimic sunt sănătos tun, dar pur și simplu a2a zi este vâscos și sunt curios dacă se poate elimina și mai târziu sau sa rămână pe cai.
5 comentarii
0
13-04-2023, ora 21:31
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Spune si tu virsta ca de cerut explicatii ceri, spune citi ani ai, greutate , inaltime, una e sa ai 75 de ani si alta e sa ai 18 ani , ma intelegi ?
0
13-04-2023, ora 23:28
Adrian Costel
Nu este medic/terapeut
Adrian Costel
Scuze.26 1 86 înălțime 106 kg.
0
14-04-2023, ora 21:30
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Nu cred ca e ceva anormal intrucit la virsta ta esti mai tot timpul excitat mai ales vizual , de sotie ori alte persoane sexi. Cu cit
virsta va fi mai mare vor disparea aceste scurgeri , care pot sa apara si noaptea in vis dar acestea sunt polutiuni.
La virsta ta trebue sa dai jos cam 25 kg sa maninci mai sanatos si ai sa te simti si mai bine.
0
15-04-2023, ora 09:58
360
Nu este medic/terapeut
360
posibil sa ai activitate prea des, iar din cauza asta presiunea din timpul eliberarii sa nu fie suficient de mare ca sa elibereze fluidele in intregime.. cauta sa faci pauze de 3 zile intre meciuri
0
20-04-2023, ora 13:25
Adrian Costel
Nu este medic/terapeut
Adrian Costel
Se poate asa pățesc și cu lichidul preejaculator.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Factori ce pot influența calitatea spermei
  • Dieta poate afecta calitatea spermei
  • Legătura dintre utilizarea telefonului mobil și calitatea spermei la bărbații tineri
  • Calitatea spermei la bărbații supraponderali sau obezi (meta-analiză)
  • Oamenii de știință descoperă că expunerea la microplastice este asociată cu o calitate mai scăzută a spermei
  •