sora mea isi scartaie dintii in somn

03-08-2010
Mariana74
Nu este medic/terapeut
Mariana74
sora mea de 11 ani isi scartaie dintii in timpul somnului dar fara sa isi dea seama iar aceasta chestie se vede deoarece acum o dor dintii si nu stiu cum putem sa facem sa nu ii mai scartaie.
3 comentarii
0
04-08-2010, ora 00:29
Ady00pk
Nu este medic/terapeut
Ady00pk
Asa face si sora mea mai mica si tot 11 ani are.Doar ca ea nu s-a plans de dureri de dinti.Astept sa vad si eu rezolvarea asta sunt curios:)
0
04-08-2010, ora 14:55
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Stimată d-ră/d-nă Mariana, sora dvs. suferă de bruxism. Ar fi indicat să consulte un medic stomatolog pentru a i se recomanda o gutieră nocturnă, printre altele.
Bruxismul este o condiţie medicală destul de frecventă, care are cauze profunde, la nivel fizic sau la nivel psihic. Se poate trata!

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
08-08-2010, ora 02:03
myk
Nu este medic/terapeut
myk
Mariana 74,
Am inteles ca sora ta isi scartaie dintii in timpul somnului, la bebelusi nu ar fi o problema insa la ea da.
Sa mearga la un stomatolog si sa i explice problema, o buna idee este recomandarea unei gutiere nocturne, este din plastic si de poarta noapte deaspra dintilor pentru a nu i mai scartaii.
Sper ca te va ajuta, numai bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul