probleme cu strabism

07-12-2009
bunescupusa
Nu este medic/terapeut
bunescupusa
am o fetita de 7 ani.poarta ochelari de 3 ani are strabism la ochiul stang si nici nu vede cu el foarte bine. intrebarea este daca are vreo sansa mai buna cu operatia sau sa poarte ochelari pana la recuperare?
2 comentarii
0
07-12-2009, ora 15:03
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
doamna Bunescu, din emisiuni medicale de la TV am aflat ca operatia in cazul strabismului este [ur estetica, nu ajuta omul sa vada mai bine.
Plus de asta, la ochi se fac interventii dupa 18 ani.
Medicul oftalmolog va va indruma spre exercitii de gimnastica ortoptica, spre purtarea de oculuzor pe ochiul sanatos etc. Sunt metode de recuperare intre care cea mai importanta este purtarea ochelarului cu strictete, permanent adica.
Numai bine si sanatate micutei!
0
08-12-2009, ora 08:41
bunescupusa
Nu este medic/terapeut
bunescupusa
multumesc doamna Miu A nastasia facem gimnastica ortopica dar tot ce am recuperat pina in septembrie am pierdut cind am inceput scoala am ajuns de unde am plecat doamna doctor spune ca o sa recuperam dar trebuie sa ne obisnuim cu scoala cu fortarea ochiului mai mult si apoi o sa avem rezultate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul