socuri electrice la inima
Este cineva printre cititori care a facut conversie la inima?cum se simte?va rog niste raspunsuri!
6 comentarii
Ce ai facut la Cluj, Termina, cum a decurs consultatia, care a fost diagnosticul?
Buna Armina
Am fibrilatie cu AV inalta, ax QRS la 0 grade.Ecocardiografic VS usor marit si TSH la limita inferioara.Mi s a recomandat conversia de care banuiesc c ai auzit si apoi sa trec pe tratament cu antiaritmice.
Aceastac interventie mi a dat de gandit dar ULIANA m a incurajat muuuuult si daca o sa am INR bun 3 saptamani o sa ma progamez iar la Cluj.
Stii tu cine i Uliana.Sanatate multa iti doresc
Am fibrilatie cu AV inalta, ax QRS la 0 grade.Ecocardiografic VS usor marit si TSH la limita inferioara.Mi s a recomandat conversia de care banuiesc c ai auzit si apoi sa trec pe tratament cu antiaritmice.
Aceastac interventie mi a dat de gandit dar ULIANA m a incurajat muuuuult si daca o sa am INR bun 3 saptamani o sa ma progamez iar la Cluj.
Stii tu cine i Uliana.Sanatate multa iti doresc
Buna Termina.
Imi pare rau, sincer, si-ti tin pumnii sa treci peste hop cu bine, iti doresc din toata inima.Cand ai sa-ti rezolvi problema cu fibrilatia, probabil ca viata ta se va schimba, sub foarte multe aspecte, cu 180 grade.
Da, Termina, stiu cine este Uliana, ca si SoulHealer, ArmMed sau Ana Gonzales, mi-au raspuns intodeauna la intrebari cu sfaturi pertinente, si nu stiu emana ceva dincolo de ecranul computerului, imi sunt toti tare dragi.
Tinem legtura, iti tin pumnii, bafta.
Imi pare rau, sincer, si-ti tin pumnii sa treci peste hop cu bine, iti doresc din toata inima.Cand ai sa-ti rezolvi problema cu fibrilatia, probabil ca viata ta se va schimba, sub foarte multe aspecte, cu 180 grade.
Da, Termina, stiu cine este Uliana, ca si SoulHealer, ArmMed sau Ana Gonzales, mi-au raspuns intodeauna la intrebari cu sfaturi pertinente, si nu stiu emana ceva dincolo de ecranul computerului, imi sunt toti tare dragi.
Tinem legtura, iti tin pumnii, bafta.
Multumesc Armina
Fibrilatia asta am inteles ca e un razboi in care tre sa porti multe lupte.Macar intr o lupta sa ies invingatoare.Da, intradevar Uliana emana ceva, ceva pozitiv oricum
Sa auzim de bine
Fibrilatia asta am inteles ca e un razboi in care tre sa porti multe lupte.Macar intr o lupta sa ies invingatoare.Da, intradevar Uliana emana ceva, ceva pozitiv oricum
Sa auzim de bine
Eu am facut :) Sa nu ai nici o frica, nu exista durere desi e doar anestezie locala. E o senzatie ciudata...
Esti sedata cand se face conversia electrica. Nu simti nimic. Stai linistita.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri in zona plamanilor si inimii
- 35Contractii neregulate ale inimii
- 3inima marita, copil 6 ani
- 20Dureri de inima
- 4nu am avut probleme cu inima... de ceva timp simt ca am inima sub presiune
- 2Probleme cu inima-valva despartita de inima
- 75intepaturi la inima
- 21intepaturi inima, mana stanga amortita
- 4Dureri prelungite in zona inimii..
- 6Senzaţie de oprire a inimii. Senzaţie de amorţire a inimii. Senzaţie de amorţire a pieptului
- 26simptome ciudate
- 3Tulburare somn, stres, oboseala, dureri ale inimii
- 4aslo marit ma nelinisteste
- 6Cum reactioneaza inima mea la stres!
- 9labila psihic?
- 4Probleme cu inima
- 5Probleme cu inima la 22 de ani?
- 24Palpitatii inima
- 2bataile inimii copil 2ani
Mai multe informații despre: Inima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Angina pectorala stabila
- Insuficiența cardiacă
- Tahicardia
- Insuficienta tricuspidiana
- Insuficienta pulmonara (a valvelor pulmonare)
- Prolapsul valvei mitrale
- Boala cardiaca reumatismala
- Durerea precordiala
- Palpitatii
- Cardiopatia ischemică
- Factori de risc în bolile cardiovasculare
- Transplantul cardiac
- Sfaturi pentru sănătatea inimii
- Inima (cordul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: