dureri ascutite percepute la inima

Buna ziua!
Pentru inceput, trebuie sa comunic diagnosticul existent : rectitudine coloana toracala, modificari de spondiloza corpuli T5-T8. Problema este ca simptomatologia este greu de suportat : am niste dureri extrem de ascutite exact prin sanul stang, din fata pana in spate, dureri care ma strafulgera o clipa si dispar. Chiar m-au trezit si noaptea din somn, deci apar nelegate de vreun efort. Sau, in capul pieptului, am niste dureri ca niste apasari (arsuri) deranajnte, ma dor muschii umerilor, nu pot ridica mainile deasupra capului. Durerea e localizata in spate, exact intre omoplati. Seara imi fac masaje cu Ben Gay, care imi fac relativ bine, si iau cate o aspirina tamponata. Mentionez ca, de un an jumatate-doi, de cand au inceput durerile mele, am fost in primul rand la cardiologi sa ma vada. Am facut cred ca vreo 5-6 EKG-uri, plus o eco cardiaca. M-am lasat si de fumat de 4 luni, in speranta ca... poate o fi de la tigari. Nimic. Controalele au iesit bine, se pare - asa spun medicii - ca nu am nimic la inima. Iar faptul ca nu mai fumez, nu m-a ajutat in moderarea durerilor. Si, recunosc, mereu si mereu ma gandesc ca poate este de la inima, poate e ceva ce nu au vazut medicii, si imi este foarte frica. de moarte. Durerile apar zilnic, de cateva ori pe zi, cu durate variabile. Am un copil de 12 ani si vreau sa traiesc!! Ce ma sfatuiti sa mai fac?
Cu multumiri si scuze pentru lungimea mesajului.
Pentru inceput, trebuie sa comunic diagnosticul existent : rectitudine coloana toracala, modificari de spondiloza corpuli T5-T8. Problema este ca simptomatologia este greu de suportat : am niste dureri extrem de ascutite exact prin sanul stang, din fata pana in spate, dureri care ma strafulgera o clipa si dispar. Chiar m-au trezit si noaptea din somn, deci apar nelegate de vreun efort. Sau, in capul pieptului, am niste dureri ca niste apasari (arsuri) deranajnte, ma dor muschii umerilor, nu pot ridica mainile deasupra capului. Durerea e localizata in spate, exact intre omoplati. Seara imi fac masaje cu Ben Gay, care imi fac relativ bine, si iau cate o aspirina tamponata. Mentionez ca, de un an jumatate-doi, de cand au inceput durerile mele, am fost in primul rand la cardiologi sa ma vada. Am facut cred ca vreo 5-6 EKG-uri, plus o eco cardiaca. M-am lasat si de fumat de 4 luni, in speranta ca... poate o fi de la tigari. Nimic. Controalele au iesit bine, se pare - asa spun medicii - ca nu am nimic la inima. Iar faptul ca nu mai fumez, nu m-a ajutat in moderarea durerilor. Si, recunosc, mereu si mereu ma gandesc ca poate este de la inima, poate e ceva ce nu au vazut medicii, si imi este foarte frica. de moarte. Durerile apar zilnic, de cateva ori pe zi, cu durate variabile. Am un copil de 12 ani si vreau sa traiesc!! Ce ma sfatuiti sa mai fac?
Cu multumiri si scuze pentru lungimea mesajului.
2 comentarii

BUNA DOINITA.SI EU AM ACELEASI SIMPTOME, INTEPATURI IN ZONA INIMII, AM FACUT VRE-O 7-8 EKG-URI PLUS O ECOCARDIOGRAFIE DOPLLER.RASPUNSUL A FOAT ACELASI, CA NU AM NIMIC LA INIMA.AM MERS LA ORTOPED, AM FACUT O RADIOGRAFIE DE COLOANA CERVICALA, CARE A IESIT CU MICI OSTEOFITE, ADICA CIOCURI, PLUS COLOANA USOR DEVIATA ADICA O SCOLIOZA.AM URMAT SEDINTE DE KINETOTERAPIE, DAR FIIND FOARTE SEDENTAR, CEI DE ACOLO CRED CA M-AU FORTAT IAR ACUM AM ACELE INTEPATURI APROAPE NONSTOP, INCLUSIV NOAPTEA.AM FOST TRIMIS LA REUMATOLOG, CARE MI-A SPUS SA STAU LINISTIT, INTEPATURILE SUNT DE LA COLOALA, PARTEA TORACALA AVIND CELE MAI MULTE VERTEBRE SI CARE CORESPUND MUSCHILOR INTERCOSTALI.DE AICI SI PROBLEMA CU INTEPATURILE.AM PRIMIT TRATAMENT CU AFLANIL, 2 PE ZI, MYOLASTAN, 1 SEARA, PLUS UN PANSAMENT GASTRIC, ADICA O PILULA PE CARE O IEI CU JUMATATE DE ORA INAINTE DE MASA, DUPA ACEEA URMIND SA IEI AFLAMIL.CAM ASTA ESTE SUTA LA SUTA, STAI LINISTITA DESI STIU CA NU POTI, SI EU MA PANICHEZ DE MA IA NAIBA, DAR PROBLEMA DE LA COLOANA ESTE.IAR SINGURA SANSA ESTE MISCAREA, SPORTUL, ESTE VITAL, IAR EU ZIC CA DACA INCEPI SA FACI MISCARE PLUS ACEST TRATAMENT, EVIDENT RECOMANDAT DE MEDIC, O SA FACA SA DISPARA PROBLEMA.DAR NU TE ASTEPTA SA SE INTIMPLE PESTE NOAPTE.ASA CUM COLOANA SA DEFORMAT IN TIMP, TOT ASA SE VA SI REPARA, DESI NU IN TOTALITATE.ASTA E SIGUR.SI MAI TREBUIE SA FACI NISTE ANALIZE DE SINGE: HL, VSH, CRP, GLICEMIE, TGP, TGO, ELECTROFOREZA, FOSFAZA ALCALINA SI MAI SUNT VREO 2 DAR NU LE INTELEG, ORICUM REUMATOLOGUL T-I LE VA RECOMANDA.DACA VREI SA MAI VB, -*SA AUZIM NUMAI DE BINE.
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)

Buna dragele mele
La fel am patit si eu cu dureri in zona inimii si a miinii stingi si doctorii spuneau ca nu am nimic. Dar am facut o tomograf ie la Timisoara si mi-au dat diagnosticul de artera infundata. Aceasta necesita o operatie simpla prin introducerea unui stent.Asa ca nu va fie frica. Sanatate, mai vorbim.
La fel am patit si eu cu dureri in zona inimii si a miinii stingi si doctorii spuneau ca nu am nimic. Dar am facut o tomograf ie la Timisoara si mi-au dat diagnosticul de artera infundata. Aceasta necesita o operatie simpla prin introducerea unui stent.Asa ca nu va fie frica. Sanatate, mai vorbim.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35Contractii neregulate ale inimii
- 6Probleme cu inima
- 4am observat ca in ultimul simt intepaturi in dreptul inimii din cauze pe care nu l-e pot explica
- 26simptome ciudate
- 6Dureri inima - Amorteala membrelor - Vene Pronuntate
- 4inima are o bataie in plus
- 14of, inima
- 17Sucul de sfeclă, un medicament bun pentru inimă
- 4am pulsul marit dar tensiunea mica si batai ciudate ale inimii
- 3bolnav inima
- 3Tratamentul pentru inima permite efortul fizic?
- 6batai puternice ale inimii.. o simt si in gat
- 4Probleme cu inima la 20 de ani?
- 4Probleme inima sau altceva?
- 1Batai rapide de inima
- 0Inima imi da furnicaturi
- 3Tremura inima si ma inteapa foarte slab
- 5Mama, 77 ani, necesita operatie de stenoza aortica valvulara
- 2Inima functioneaza 25%
Mai multe informații despre: Inima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Angina pectorala stabila
- Insuficiența cardiacă
- Tahicardia
- Insuficienta tricuspidiana
- Insuficienta pulmonara (a valvelor pulmonare)
- Prolapsul valvei mitrale
- Boala cardiaca reumatismala
- Durerea precordiala
- Palpitatii
- Cardiopatia ischemică
- Factori de risc în bolile cardiovasculare
- Transplantul cardiac
- Sfaturi pentru sănătatea inimii
- Inima (cordul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: