smalt fisurat la dinte din semiportelan | Forumul Medical ROmedic

smalt fisurat la dinte din semiportelan

16-05-2012
andrada.veronica
Nu este medic/terapeut
andrada.veronica
Buna ziua!De aproximativ un an de zile mi-am pus o lucrare de 8 dinti din semiportelan. De la inceput unul dintre dinti a avut un defect si bineinteles ca i-am aratat stomatologului care m-a trimis la laboratorul la care mi s-a facut lucrarea sa ii arat tehnicianului si sa imi remedieze problema.(la imbinarea dintre doi dinti pe unul dintre ei smaltul era puscat )Dupa 2 zile am fost sunata ca mi-a ajuns lucrearea si trebuia sa merg la cabinet sa o lipeasca definitiv.Eu am vazut ca acel defect era inca acolo cu toate ca se vedea ca acea zona a fost slefuita iar cand i-am aratat stomatologului a zis ca e ok.Acum se vede ca in acea zona a puscat smaltul din nou si de data aceasta mult mai tare decat a fost la inceput si mi-e teama ca o sa cada in orice moment.Intrebarea mea e daca se rupe o bucata din smaltul dintelui poate sa il repare cumva tinand cont ca dintele e aproape in inregime invelit deci nu are fateta, sau e compromisa toata lucrarea?Nu mi se pare normal ca doar dupa un an sa am deja probleme cu dintii.E drept ca poate nu trebuia sa accept lucrarea daca am vazut ca are aceea problema dintele, dar am crezut in spusele stomatologului.Cum as putea sa ii cer socoteala acum stomatologului cand eu nu am nici un act care sa dovedeasca ca mi-a facut el lucrarea deoarece stomatologul nu mi-a dat nici o chitanta cum ca i-am platit lucrarea.
2 comentarii
0
17-05-2012, ora 01:35
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
parere:
NU poti sa-l "tragi la raspundere" pe medic, neavand NICIUN act de plata a lucrarii..
doar
printr-o discutie amiabila..daca va dori?!?
cele bune,
0
11-07-2012, ora 22:43
stomatologie.moderna
Identitate neconfirmată
stomatologie.moderna
Lucrarea nu este compromisa. Daca medicul reuseste sa o decimenteze si sa o scoata o trimite in laborator pentru reparatii. Cand iti faci o lucrare cere intoteauna chitanta ca sa poti dovedi ca ai facut-o acolo si mai ales acum cat timp ai facut-o. Unii medici ofera si garantie pe lucrarile protetice...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Acizii din băuturile fără zahăr pot eroda smalÈ›ul
  •