Masea sparta la jumatate
Buna ziua, de curand am suferit o problema la un molar in partea de sus care fusese plombat de vreo 4 ani, mai exact cred ce fiind slabit in urma tratamentului s-a crapat exact pe mijloc, partea dinspre interior cred ca se mai tine numai in gingie, aceasta fiind si f putin inflamata, ce vreau sa va intreb este daca in acest caz se poate salva molarul fara interventii la alti dinti, sau trebuie extras? Va multumesc!
3 comentarii
Buna dimineata,
Trebuie facuta o tomografie computerizata pentru a vedea linia de fractura.
Daca este mult sub gingie nu prea se mai poate salva dintele.
Trebuie facuta o tomografie computerizata pentru a vedea linia de fractura.
Daca este mult sub gingie nu prea se mai poate salva dintele.
Buna ziua,
de obicei chiar daca este fracturat un dinte nu trebuie neaparat sa fie afectat si un alt dinte vecin, depinde foarte mult de genul fracturii si motivul acesteia.
Solutia ar fi de scos dintele in cazul in care este fracturat iremediabil si apoi gasit ceva variante de a va inlocui dintele respectiv
O zi buna!
de obicei chiar daca este fracturat un dinte nu trebuie neaparat sa fie afectat si un alt dinte vecin, depinde foarte mult de genul fracturii si motivul acesteia.
Solutia ar fi de scos dintele in cazul in care este fracturat iremediabil si apoi gasit ceva variante de a va inlocui dintele respectiv
O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Am nevoie de raspuns urgent: mi s-a crapat un dinte si ma doare
- 3Dinte din fata fisurat
- 4Fisuri dentare
- 3Dinte ciobit :(
- 1Problema fisurare dinte, coroana
- 0Dinte fisurat.
- 2smalt fisurat la dinte din semiportelan
- 2Incisiv central sus lovit dupa o cazatura
- 2Mi s-a spart jumatate de masea
- 1O măsea stricată mă doare de câteva luni, miroase extraordinar de urât.
Mai multe informații despre: dinte fisurat