slabesti cu ceai verde?

21-03-2008
anemariy
Nu este medic/terapeut
anemariy
tot am auzit de ceai verde pentru slabit ca reduce senzatia de foame am gasit ceva pe empatrade.com- oare e bun?
3 comentarii
0
05-11-2008, ora 18:58
Dr. Gheorghiu Mihaela
Medicina naturista, complementara, alternativa, ploiesti, brasov, bacau-colaborare cab.medicale
Dr. Gheorghiu Mihaela
cu pauza de 1 saptamana la 3 saptamani e bun.acest aspect este indicat pentru a preveni iritarea colonului.
0
06-11-2008, ora 22:47
arkadii
Nu este medic/terapeut
arkadii
Ceaiul verde are mai multe proprietati benefice, consumat in mod regulat ceaiul verde:* stimuleaza activitatea rinichilor, prevenind astfel retentia de apa;
* stimuleaza ficatul si activitatea sistemului digestiv in general si regleaza tranzitul intestinal;
* reduce formarea colesterolului;
* ajuta la reglarea greutatii - singur sau in asociere cu alte extracte vegetale;
* poate preveni cancerul cutanat produs de razele ultraviolete;
* intarzie imbatranirea tenului;
* reduce formarea tartrului dentar si stopeaza aparitia cariei dentare, datorita fluorurilor si taninurilor continute;
* combate oboseala intelectuala sau fizica. Organismul va slabi cind va fi mai SANATOS SI VETI AVEA O SILUIETA SA VA PLACA DVS.
0
21-06-2010, ora 23:23
allitzyka
Nu este medic/terapeut
allitzyka
Eu folosesc de ceva timp acest tip de ceai si pot spune ca este foarte bun, dar nu trebuie consumat seara. Ceaiul nu slabeste daca nu tii si un regim alimentar sui daca nu faci mult sport...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Detoxifiere cu ceai verde
  • Efectele dovedite științific ale ceaiului verde
  • Ceai verde - beneficii conform studiilor
  • Este ceaiul verde bun pentru slăbit?
  • Consumul zilnic de cafea și ceai verde asociat cu un risc mai mic de deces la diabetici
  • Compusul de ceai verde crește nivelurile unei proteine anticanceroase
  • Poate reduce ceaiul verde riscul de infectare cu COVID-19?
  •