probleme cu ceaiul verde
am inceput sa beau ceai verde ca am auzit ca e bun pentru diverse: dantura, slabit, energizant etc. eu nu l-am luat pentru ceva anume ci pentru simplul fapt ca e energizant. beam ceaiul dimineata inainte sa ma duc la serviciu, pe stomacul gol si dupa 2 minute mi se facea rau. prima data am zis ca nu e din cauza ceaiului dar am baut si a doua zi si...la fel. am baut un ceai dupa-masa si nu am avut nici un fel de probleme. sa fie din cauza ca l-am baut pe stomacul gol?
multumesc!
multumesc!
3 comentarii
Se prea poate sa fie vorba si despre altceva, dar si eu am patit la fel. explicatia pe care mi-am gasit-o este aceea ca eu sunt in mod obisnuit un pic hipotensiva, iar ceaiul fiind energizant imi dadea senzatiile astea. Nu am mai baut.
Se poate, ceaiul verde contine cofeina, poate la-ti facut prea tare.puneti o lingurita de plante la o cana de ceai.sa auzim de bine
Corpul tau reactioneaza normal la o bautura daunatoare.
Ceaiul verde este ceai negru dar inca necopt.
Amandoua contin cofeina si o multime de toxine nocive. Este la fel de rau ca si cafeaua, dar cu alte efecte caci contine alte substanze.
In orice caz un ceai mai rau nu exista pe lumea asta decat ceaiul verde si negru si daca ai crezut propagandei ca ar fi bun la ceva corpul ti-a arata foarte clar ca nu este asa.
A bauta bunica si mama ta un asftel de ceai ????
De ce iti trebuie un astfele de ceai ? Lasa englejii si chinezii sa-l bea, tu bea mai bine ce se gaseste in gradina la noi.
Oamenii din ziua de azi sunt asa de naivi si cred tot ce li se spune prin mass-media ca ajung pana si sa ignore reactiile adverse ale corpului obisnuindu-se cu astfel de otravuri !
Daca vrei sa bei ceairui sanatoare bea de ceai de salvie, de fenicul, de urzica, de galbenele, de menta, dar nu prea des si nici nu prea mult, caci fiecare ceai fie cat de bun are efect medicinal si nu se ia decat la nevoie. Schimba-le mereu.
feniculul este bun pt. digestie, constipatie
galbenelele pt ficat, dexintoxifica
urzica cuarta snagele
salvia curata cam tot
menta e focoasa si e buna cand ai digestie slaba de la stomac rece,
etc.
Cu ceai negru si verde va intoxicati TOT corpul !
Ceaiul verde este ceai negru dar inca necopt.
Amandoua contin cofeina si o multime de toxine nocive. Este la fel de rau ca si cafeaua, dar cu alte efecte caci contine alte substanze.
In orice caz un ceai mai rau nu exista pe lumea asta decat ceaiul verde si negru si daca ai crezut propagandei ca ar fi bun la ceva corpul ti-a arata foarte clar ca nu este asa.
A bauta bunica si mama ta un asftel de ceai ????
De ce iti trebuie un astfele de ceai ? Lasa englejii si chinezii sa-l bea, tu bea mai bine ce se gaseste in gradina la noi.
Oamenii din ziua de azi sunt asa de naivi si cred tot ce li se spune prin mass-media ca ajung pana si sa ignore reactiile adverse ale corpului obisnuindu-se cu astfel de otravuri !
Daca vrei sa bei ceairui sanatoare bea de ceai de salvie, de fenicul, de urzica, de galbenele, de menta, dar nu prea des si nici nu prea mult, caci fiecare ceai fie cat de bun are efect medicinal si nu se ia decat la nevoie. Schimba-le mereu.
feniculul este bun pt. digestie, constipatie
galbenelele pt ficat, dexintoxifica
urzica cuarta snagele
salvia curata cam tot
menta e focoasa si e buna cand ai digestie slaba de la stomac rece,
etc.
Cu ceai negru si verde va intoxicati TOT corpul !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ceaiul verde - efecte adverse
- 4menstruatie intarziata si ceaiul verde
- 3Mancarime teribila
- 3Modul de preparare si valabilitatea ceaiului verde
- 4dupa ce mancam ceva mai constistent ma balonez
- 4ceai verde cu iasomie
- 1ceaiul verde interactioneaza cu ac?
- 5ceaiul verde este bun pentru slabit?
- 2ceaiul verde si slabirea
- 0Ceaiul verde... beneficii si riscuri
- 2Ceai verde antiadipos
- 0Consum ceai verde zilnic, de 3 ani - risc de cancer de colon?
- 1Ceai verde.Intrebare.
- 1Constipatie vs diaree
- 0Înlocuitoare pentru cafea dar cu același efect.De ce nu as putea folosi ceaiul verde?
- 1Ceaiul verde/ceaiul negru
Mai multe informații despre: ceaiul verde
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: