Singuratatea depresivului

278 comentarii 1 2 34 ..... 9 10 Înainte ›
0
17-01-2014, ora 15:05
utilizator_100470
Nu este medic/terapeut
utilizator_100470
Nu, poza nu e reala, e a unui actor, actorul din "Hannibal rising". Eu arat bine, doar ca sunt putin mai grasut k tine, de la pastile,
trebuie sa fac mai mult sport. De obicei depresia te slabeste, dar daca iei antidepresive te ingrasi foarte usor. Trebuie ori sa iau o decizie cu viata mea, ori sa renunt la fete, mai sunt persoane care traiesc singure toata viata, dar acele persoane sunt ori urate ori frustrate, eu nu sunt nici una nici alta, de aceia am crezut ca pot rezolva ceva cu viata mea, cat mai traiesc ai mei. Toti facem lucruri pe spinarea parintilor, rare cazuri de copii care iau viata in piept singuri, toti o facem pe spinarea parintilor, chiar si fetele, doar ca ele nu recunosc. Spun despre noi ca suntem mamosi, dar ele nu stau nici 2 minute fara sa-si sune mama, isi suna mama si cand fac sex, s-o intrebe daca-i bine :)
0
17-01-2014, ora 18:03
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Eu nu m-am ingrasat deloc de la antidepresive, ma ingrasam doar daca eram putin mai bine si mancam ca lumea, ca eu cand ma simt bine mananc, am fost papacios de mic.
Cu fetele.atat timp cat zici ca nu te vrea daca nu ai situatie asta e ! Sau nu ai dat de aia care trebuie, nu stiu, am un prieten care la 22 ani a fost placut de una de 19 si jumate si i-a zis 'nu am ce sa-ti ofer, sunt muncitor si asa voi ramane, bani n-am, am salariu mic', si ea a zis ca nu conteaza ! Deci i-a zis f sincer cum e, nu avea studii si nici bani, ea era deja la facultate atunci, deci era peste el din start.
Ca dupa 2-3-4 ani aia s-a versat si acuma nu da doi bani pe el si il tine de prost, asta e cu totul altceva adica la 35 ani, ca-s insurati si au si un copil.
Deci merge sa fi placut daca.femeile te plac sincer, daca nu te plac, nici o sansa.
Am alt prieten de 27 ani care s-a cuplat cu una misto acum 2 luni si i-a zis 'nene eu nu am muncit si nu muncesc, ma intretin parintii, dar am si depresie, pot oricand sa fiu trist sa nu am chef de nimic, aia a zis iar ca nu conteaza, deci concluzia care e ? Ea are servici si lucreaza ca orice om, doar el nu si nici nu are de gand.
Ca nu o sa-l ia de barbat sau o sa-l ia, nu stim, cert e ca-l place mult si se simt bine impreuna acuma.
Sa zicem ca nu-l ia de barbat si l-a luat ptr distractie temporar, dar in acest timp beneficiaza de ce vrem noi, de afectiune, atentie si ce are el nevoie.
Uitasem sa-ti spun de exemplele astea.
Rezulta ca nu esti placut de femei, asta e, ca si mine, altfel n-ar conta.

Cu munca asta e, mi-a placut boieria, a fi angajat nu mi s-a parut niciodata ceva misto, mi se pare pierdere de timp, stres si atat.
Nu prea e asa, celorlalti le place sa nu fie pe banii parintilor, doar mie imi place :).
0
17-01-2014, ora 21:27
utilizator_100470
Nu este medic/terapeut
utilizator_100470
Esti soi rau Costy, de-aia nu te ingrasi, cica astia slabi sunt afurisiti :) am glumit.
Costy e un lucru foarte bun, pozitiv, faptul ca ai prieteni, poti merge cu prietenii tai intr-un club, acolo gasesti multe fete sau daca nu-ti place in club poti iesi la agatat, eu asta seara am iesit in parc la o tigara si au trecut 5 fete pe langa banca mea si una din ele mi-a zambit si a strigat: Hai Europa !!! nu stiu ce-a vrut sa zica dar daca aveam un prieten puteam intra in discutie cu ele, asa singur nu pot, de-aia am zis ca e bine ca ai prieteni. Eu mor de ciuda ca nu am si eu o fata, tu mi-ai dat exemplu pe amicul tau, dar eu am vazut lucruri si mai ciudate, la National Geografic arata unu care s-a nascut fata insa ea a vrut tot timpul sa fie baiat, ajuns la maturitate si-a extirpat toate organele de femeie si a zis ca vrea sa aiva penis, medicii l-au operat, i-au luat piele de pe mana ca sa-i construiasca un penis si ghici ce-a iesit? operatia a esuat din cauza ca penisul astfel "construit" nu se iriga cu sange, deci practic el a ramas fara organe genitale si era si negru ( de asta african) si gras si chel si stai sa vezi, a reusit sa-si faca o iubita, frumoasa, sexy chiar...acuma intelegi de ce mor eu de ciuda?
sau un alt caz, tot la National Geografic, unu era casatorit cu o femeie, insa dupa ce parintii lui au murit, el a pierdut casa, tot si a ajuns in strada in Los Angeles, insa ea nu l-a parasit, traieste cu el in canale si spune ca-l iubeste nespus de mult si cazuri mai sunt.destule, iar noi care n-avem nici o problema, decat singuratatea nu suntem in stare sa ne facem o prietena sau o relatie care sa dureze..nu vezi? internetul e mort, toti au plecat din tara, au ramas cativa amarati si multi tigani, in rest mai toti romanii au plecat, iar fetele care au ramas nu sunt fete normale, adica eu n-am intalnit niciodata o fata care sa-mi zica mai sunt singura, am si eu nevoie de un suflet alaturi, nu.mai toate: Bani ai? Nu? Pa!!!
Deci unde putem gasi si noi o fata care sa nu vada in noi doar un portofel?
Iar in legatura cu munca, eu sunt mai nonconformist: "ala care munceste, ori e prost, ori nu gandeste", insa eu cred ca pot sa lucrez, chiar daca nu-mi place, la urma urmei o fac pentru mine in primul rand, ca sa am eu o situatie, o situatie nu neaparat materiala dar ca sa fac parte din sistem, eu sunt obisnuit cu munca, aici nu e o problema de situatie, fetele asa vad ele lucrurile, asta nu inseamna ca daca nu ai o situatie nu esti om sau nu ai sentimente.
Deci ce-ar insemna ca eu sa am un job si intr-o zi sa-mi pierd job-ul sa zicem, se intampla ceva, gata ea sa ma paraseasca? pai care mai e faza cu la bine si la greu? Deci nu se mai merita Costy sa mai faci o casatorie in ziua de azi, de ce? k sa dai divort la scurt timp? ca vrea ea? Deci eu nu cred ca exista un barbat care sa aiva parte de dragoste, sex, afectiune si sa zica intr-o zi ca el s-a saturat, gata vrea divort, majoritatea divorturilor sunt date de femei, ele nu stiu ce vor sau vor tot mai mult si raman singure cu copii, de nu le mai ia nimeni.sa fim seriosi, e greu pentru o femeie divortata si cu, copii sa-si mai gaseasca pe cineva, sa fie la fel de prost ca primul si ceva mai bogat.
Si asta pentru ca toate cauta sa faca o afacere dintr-o relatie, nu cauta dragostea.
0
17-01-2014, ora 22:33
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Ma ingras daca mananc bine, chiar ma ingras bine de tot, am zis ca nu m-am ingrasat aiurea de la antidepresive doar.
Cu femeile da, pai inseamna ca nu te plac fetele ! De ce pe amicii mei i-au placut fara sa aiba bani ?
Si tot de aici din Bucuresti, din 10 l-au placut cel putin 6 si intr-un timp de 3 saptamani, pe cel de 27 ani zic.
Si oricand gaseste alta !!! Deci nu cateva.
Iar pe cel care e cu aia de la 22 ani.am fost cu el alaltaieri la McDonald sa mancam ceva si HOP, o blonda de la alta masa se si uita frumos la el, deci...e clar ! Desi si acum e a terminat, nu are studii nici acu la 35 ani, n-are bani, n-are nici servici de la sfarsitul lui August si e insurat cu una care nu da doi bani pe el, adica cu aia care l-a placut acum 13 ani.
Deci barbatul frumos si atragator e placut mai, independent de situatie si restul, cel putin ptr o perioada si tot e superbine.
Poate noi avem mutra de copii si de aia ! Vad pe fetele noastre imaturitatea si de aia.
Sunt fete normale mai toate, doar ca trebuie ca acelea sa ne mai si placa, altfel nu merge. Te intreaba de bani ca nu te place si in lipsa de altceva ar sta ptr banii tai, daca te-ar place nu te-ar mai intreba nimic, iti zic eu.
Dar n-ai vazut pe ala fara maini care canta cu picioarele la chitara ? Ca s-a insurat cu una normala si frumusica, hai sa zic ca ala are bani ca e celebru dar...nu stiu ce sa zic.

Daca iti schimbi sexul, ramai fara sex sau se dimineaza mult, asa ca cine face asta o face doar ca nu se simte bine in pielea sexului sau, dar isi cam ia adio de la sex ptr ca penisul are niste terminatiii nervoase, clitorisul altele, nu mai poate nimeni sa refaca traseul nervos asa cum trebuie.
Ala de aia ramasese chelos si burtos ca n-a iesit operatia.
Aveam si eu odata ideea sa ma fac fata, insa cand am auzit ca raman fara sex, ce rost avea. Oricum eu pana la o anumita varsa am avut o frumusete feminina deci nu eram departe, in rest nu ma simt deloc barbat, nu-s genul de zbatator, de muncitor, sunt asa sensibil, pretentios, rasfatat cam ca un copil sau o fata.
Ca fata din start aveai duble sanse, 1 - fie barbati daca-ti placeau, 2 - fie la fete care vroiau alte fete si te placeau neconditionat ca asa e intre ele, nu se pune prob de bani si altceva, si era brici, nu trebuia sa fac nimic, doar sa-i placa cum arat si atata.
Problema e ca eu am mare succes la barbati ! Am avut 25 de barbati care m-au apelat pe site de matrimoniale, insa mie nu-mi plac barbatii :), deci apreciau ca arat bine, ca-s sexos, ca am poze frumoase, ca gandesc bine, deci exact ce vroiam sa aprecieze o fata ! Unul vroia sa ne masturbam reciproc, altul sa imi faca un oral, altu sa ma faca prietenul lui. Daca-mi placeau barbatii zau daca mai aveam vreo problema, era super, dar asa nu merge.
0
18-01-2014, ora 20:03
utilizator_100470
Nu este medic/terapeut
utilizator_100470
Da, asa e, k fata aveai sanse duble, cel putin in ziua de azi, cand ele au preluat controlul. Pe vremuri femeia nu avea
prea multe drepturi si mai toate depindeau de barbati.
Da si eu am primit oferte de la barbati dar nu ma intereseaza, nu-mi plac, mie imi plac fetele. Din pacate, nu e si
reciproc se pare. Dar ce pot sa fac? Tu mai ai un avantaj, varsta, eu de-acuma merg spre 34 de ani si deja cand
depasesti 30 te simti altfel, esti mai matur, nu mai merge smecheria, trebuie sa te asezi la casa ta, sa ai o sotie, sa ai un job. Cand aveam 20 sau 20 si ceva, nu ma intreba nimeni de loc de munca, ieseam in parc c-o fata, ne sarutam, era dragostea aia tinereasca, acum n-a mai ramas nimic, sunt doar interese.
Si sunt si timid, eu de exemplu acum vorbesc cu tine, dar in realitate nu prea sunt vorbaret si mai ales la inceput cand cunosc pe cineva si culmea e ca tocmai la inceput trebuie sa faci impresie buna :)
0
18-01-2014, ora 23:06
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Eu am 36 ani, deci care varsta ma avantajeaza ? :)))))))))), sunt mai mare ca tine, insa pe mine nu ma placeau niciodata nici la 16 ani nici acuma, aici e marea diferenta intre noi, eu am avut draci pe mine, deci eu nu am ce regreta sa zic ca odata ma placeau si acuma nu. Eu nu stiu cum e sa ma placa o femeie.
De aia nici nu s-a mai ajuns la intrebari despre bani sau altele, si asta nici acum nici nicicand.
Pe tine te placeau la 20 ani, ahaaa deci esti mult mai tare ca mine, iar daca nu faceai depresie, te-ar fi placut in continuare sau aveai deja o sotie de mult, eu puteam sa n-am depresie niciodata ca tot una era, de fapt pana la 19 ani si ceva nici nu aveam depresie si tot una era. Nu am inteles niciodata ce se intampla, dar real e ca se intampla ceva de nu e atrasa nici una de figura mea, iar de prietenii mei sunt 70 % atrase, si asta f rapid.
Nu am eu cum, dar daca as putea sa apas pe un buton si sa ma fac homosexual, m-as face instantaneu si n-as regreta si le-as da dracu de panarame, as sta cu unu care ma place ptr cum sunt si gata.
0
19-01-2014, ora 19:53
utilizator_100470
Nu este medic/terapeut
utilizator_100470
Costy nu mi-am dat seama ca ai 36 de ani, te credeam mai mic pentru ca mi-ai spus ca ai prieteni tineri, pai in cazul asta inseamna ca ai tai sunt trecuti de 50 de ani, frati, surori mai ai? Ce ne facem? ca ai nostri imbatranesc, iar la 40 de ani nu ne mai angajeaza nimeni chiar sa vrem. Situatia noastra e destul de grava, pentru noi ma refer, nu ma refer la fete. Dar prietenii tai de ce nu te ajuta sa-ti gasesti o fata?
Eu iau niste pastile care ma fac sa dorm toata ziua, nu am vlaga si nici vointa si ce-i mai rau este ca nici nu pot sa
renunt la ele. Orice lucru il fac mi se pare supraomenesc, obosesc repede si am si o anxietate foarte puternica care ma opreste sa iau decizii importante de viata. Pe de o parte nu-mi convine situatia mea, pe de alta parte ma complac in ea, e un cerc vicios...
Ce a spus clara despre rugaciune, eu ma rog de la varsta de 18 ani pentru o fata buna pentru mine si nu pot spune ca n-am avut relatii, dar toate relatiile au esuat, am avut parte numai de fete care au profitat de bunatatea mea si m-au lasat cu ochii in soare cand credeam si eu ca am gasit pe cineva. Am pus suflet in fiecare relatie si de fiecare data am pierdut. Dupa cativa ani unele fete mi-au scris ca regreta c-au plecat, ca ce baiat bun eram, ca incercam sa fac ceva de viitor, degeaba insa, n-am vrut sa mai aud de ele, le-am ignorat total.
De multe ori ma gandesc ca am nevoie de o fata sanatoasa, puternica, nu bolnava, ca sa ma scoata din groapa in care sunt, sa ma motiveze, dar daca una bolnava nu vrea sa stea cu mine, una sanatoasa nu cred nici atat.
Pur si simplu nu am noroc in dragoste sau am atractie numai la fete care nu au intentii serioase.
Foarte multe fete vor o nunta si prea putine vor o legatura pentru totdeauna, nunta se face dar se si desface, insa o relatie pentru totdeauna, o relatie sincera, afectiva este singurul lucru care inca mai cred ca ma poate ajuta.
Mie nu-mi lipseste nimic, am tot ce-mi trebuie momentan dar stiu ca pentru un viitor sigur trebuie sa rezolv aceasta
problema a singuratatii...
0
19-01-2014, ora 20:40
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ati auzit voi doi de oameni morti de foame in Romania ?
0
19-01-2014, ora 20:49
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Resident

Acum depinde din ce perspectiva privesti lucrurile.

"Pur si simplu nu am noroc in dragoste sau am atractie numai la fete care nu au intentii serioase."

Eu zic ca:

Pur si simplu nu ai "noroc" in a reincepe sa faci cu alta fata pacatul desfranarii.
Nu iti ingaduie Dumnezeu.
Te simpatizeaza mai mult pentru ca te-ai rugat la el de-a lungul timpului.

Sa nu uitam ca pacatele sunt generatoare de boli, de saracie, de probleme mari (de exemplu cu sanatatea parintilor) si ca in final, din cauza lor, ne putem pierde locul in Rai.
Eu personal nu mi-as da eternitatea pentru 50 de ani de desfranare... fericita sau nefericita.

Acesta este si motivul pentru care le-a indepartat si pe celelalte fete.
Daca tu mergeai la una si ii ziceai: "mai, fata, imi placi, hai sa ne casatorim", acum nu bazaiai pe Forum Romedic.

Ca a inceput sa ma doara pe mine capul de plansetele voastre de gugustiuci.

P.S.: Rugaciune si fapte bune cat cuprinde, ca sigur lucrurile se vor rezolva cum nu se poate mai bine !!!
0
19-01-2014, ora 22:43
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Clara lasa-ne cu aberatiile astea ca nu ne arde de vrajeli acuma cand pe noi ne arde realitatea concreta.

Resident, mama are 67 ani, tata n-am.
Nu te lua dupa Clara ca totul e vrajeala, realitatea o demonstreaza nu ca zic doar eu ! Asa ca ai comparatia, realitatea care confirma ca nu e, sau vorbele lor care spun aiurea ca este ?! Trage tu concluzia ca esti baiat destept, uite cum ai ajuns, daca era cine zic ei ca e, nu ajungeai asa.
Eu nu-mi fac probleme de viitor ca viitor nu am, pana la urma am sa pun punct si gata, deja sunt pregatit cu tot ce trebuie ptr un final exit comod si sigur, sa-ti argumentez si de ce o sa fac asta si anume:
M-am nascut defect si mereu am fost ciudat, creieru meu este defect si nu sunt deloc adaptat, nu tu pregatire in ceva, nu tu prietena, nu tu bani (ma refer macar sa fi avut bani ca lumea si siguranta) nu tu nimic, asa ca ce ma asteapta ? Singuratate, boala, saracie si nebunie ! Ori eu nu vreau sa traiesc asa sub nici o forma, pe timp ce trece devin mai neadaptat si depresia avanseaza, asa ca am ales final exit si gata, deocamdata mai lupt sa ma mai mentin insa nu stiu cat va tine, ca zilnic am depresie si nu am deloc bucuria vietii si cu orice am incercat nu trece, nu de alta dar as vrea sa ma mai mentin ca am inca conditii financiare, dar starea fiind asa, nu stiu cand ma iau odata dracii si am terminat, poate dura 2 luni sau 2 ani, nu pot spune in acest moment decat ca se apropie momentul. Deci eu NU ma complac deloc cu situatia, ca asta nu e viata e chin.
Vazuta viata din viziunea mea e un rahat, munca multa, neintelegere in cuplu, sacrificii multe, neajunsuri ca apoi sa devi mos sau babeciune din aia expirata, bolnava fara dantura, fara sex, fara de nici unele de abia te misti si sa mor in chinuri ca prostul :))))))))))), nu ma potrivesc deloc cu asa viata eu.
Deci boala moare odata cu mine, sau m-as chinui o viata intreaga si apoi tot acolo ajung.
Bine, aia cu lumea ailalta e vrajeala, am zis in gluma, stii ca nu exista de fapt nici o lume ailalta, mori si gata, mare chestie, nu te duci nicaieri :).

Da tu ? Cum iti vezi viitorul ? Stand asa leguma ? Ce tratament e ala daca esti in halul asta ? Nu e tratamentul bun inseamna, de ce nu schimbi ? Ia zi si mie ce tratament iei mai exact si dozele te rog, sa vedem ce si cum.
Hai ca-s exepert in astea. Ce zice medicul de asta ?
De la femei ia-ti adio, daca au fost doar pe interes rezulta ca nu te-au placut nici una si cu asta basta. Femeie puternica sa te ridice pe tine nu exista, deci asta e iluzie, iar ia-ti gandul. Nu sta un barbat sanatos cu una din asta bolnava ca noi, damite o femeie cu unu asa, fi serios. Cand o femeie te place, nu se comporta asa sub nici o forma.
Iar daca nu te-au placut real fetele, nu te vor place nici astea bolnave, ca doar ele inainte de boala erau ca si alea care vroiau bani de la tine, deci...cucu mucu si asa, astea vor tot unu bogat, sanatos si puternic, de aia nu sta cu noi nici astea bolnave.
Asa ca mai bine ne modificam genetic si ne facem poponari si ne gasim prieteni si am rezolvat-o HAHAAHAHAHAH :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))), cel putin eu am un succes teribil la barbati asa cum ti-am mai spus, aoleeeu mor de ras.

Sa-ti explic ce e cu Clara, deci ea a cam pierdut tot in viata din cauza bolii, servici nu, prieten nu, aia nu aia nu, asa ca, creieru ei s-a aparat si a luat-o pe aratura cu religia facand sa-i placa asta si numa asta ca toata ziua de asta vorbeste, acum ai inteles ? Ca dovada ca inainte nu era asa ! Ea simte ca asta-i place mai mult ca orice, si deci ii este bine asa ! Doar ca nu-si da seama ca asta e un mecanism de aparare al psihicului ei si ca de fapt s-a indepartat de realitate.
Nu e de condamnat, dar nu ma poate duce pe mine cu minciuni de acest gen, ca nu tine.
Uite la mine nu exista un mecanism de aparare, de aia imi iau bilet doar dus ptr lumea cealalta, la ea ca sa nu se intample asta, mintea ei a lua masuri, si bine a facut, ca real ei nu-i e rau, ii e f bine asa, si asta conteaza sa te simti bine, atata tot.
0
20-01-2014, ora 21:50
utilizator_100470
Nu este medic/terapeut
utilizator_100470
Costy imi pare rau ca n-ai tata, cred ca iti este foarte greu, dar asculta-ma pe mine, trebuie sa lupti, nu te gandi
sa-ti iei viata, nu te gandi la rau. Cauta sa termini facultatea si gaseste-ti un job usor. Sunt multe job-uri de frecat menta in tara asta, totul e sa fii in sistem, sa traiesti, pentru ca esti tanar, arati bine si exista si o fata acolo pentru tine.
Sunt constient ca majoritatea fetelor sunt javre, dar asta nu ma opreste sa cred ca exista si fete bune pe acest pamant.
Chestia cu sinuciderea e un miraj, te amageste ca scapi de toate problemele, dar de fapt ai sa te trezesti intr-un
cosmar. Noi nu suntem simple masinarii, roboti, noi avem suflet si sufletul este nemuritor. Numai corpul nostru moare, atat. Crezi ca esti singurul care s-a nascut defect? uita-te de exemplu la politicienii care ne conduc, ti se pare vreunu'normal? sau sefii de la locul de munca? toti oamenii sunt defecti, singurul lor avantaj este tupeul, ei au avut curajul sa ajunga la nivelul la care au ajuns, ei se cred regi, dar vor cadea intr-o zi pentru ca si cei rai si cei buni ajung in aceiasi directie. Mergi o data in cimitir, pe timp de zi, singur si uita-te la cruci, uita-te la morminte si asculta "linistea", toata viata asta si tot ce incercam noi sa facem este desertaciune, nu o spun eu, a spus-o Iisus. Nimeni nu ia cu el nimic si nimeni nu reprezinta nimic, tu crezi ca Dumnezeu ia in Paradis pe toti idiotii? La Apocalipsa lui Noe, n-a luat cu EL decat un singur om, pe familia lui si cateva animale. De ce? pentru ca omul acela era singurul pe placul Lui Dumnezeu, singurul om bun si asta trebuie sa facem si noi, sa ascultam de Legile Lui Dumnezeu si sa ne ducem crucea care ni s-a dat, faptul ca tu vrei sa iei o decizie in privinta vietii tale e ca si cum ai trece peste Dumnezeu si EL nu iarta acest lucru. Nici eu nu ma simt bine in pielea mea, nici mie nu-mi convine cand vad ca toti sunt realizati, au familii, au cariera, iar eu am clacat, dar merg inainte, nu mai imi fac vise mari, ma gandesc doar cum sa supravietuiesc.
Sexul nu este important pentru mine si nici o gaura cu fitze, daca e sa castig la loto, sa am bani multi, sa mor eu
daca ma mai gandesc la femei, sau sa ma vad din nou cu salariu si sa fac ce-mi place. Stii ca depresia in mare parte deriva din saracie? Uite poti sa te duci la orice spital de nebuni vrei tu si sa le dai niste sume mari de bani, sa vezi ca le trece depresia la 80 la suta din ei. Toti avem boli sociale, putini sunt nebunii care se cred Napoleon, in rest lumea sufera din cauza societatii in care traim, din cauza lipsurilor, neintelegeri in cuplu, cum ai spus si tu.
Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare cu a ta Costy, de cand m-am imbolnavit prietenii au disparut, neamurile au
uitat numarul de telefon, parintii imbatranesc, frati, surori nu am, imagineaza-ti cum e sa fii atat de singur incat sa-ti fie frica sa iesi la o plimbare sau sa mergi la un teatru. Nu am pe nimeni de partea mea, cineva pe care sa ma pot baza pe viitor, nimic, am vazut si cersetori mai fericiti ca mine.
Noi poate o sa mai vorbim sau poate nu pe forum, dar asculta-ma ce-ti spun eu: cauta sa lupti in continuare, nici o
lupta nu e in zadar. Si incearca sa crezi in Dumnezeu, nu neaparat prin intermediul bisericii, dar sa ai tu o credinta
interioara si sa te gandesti ca intr-o zi va fi bine si pentru noi si asteptarea va lua sfarsit.
0
20-01-2014, ora 22:46
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Pai stai asa, si tu o iei pe aratura cu relgia ? Ti-am zis ca nu cred, iar in ce priveste ce a dat acel dumnezeu al tau, mi se rupe, nu-s obligat sa indur, eu aleg nu altcineva, cosmar e viata pe care o duc zilnic ! Asa ca...iar asta e aici, concreta nu iluzii.
Si de unde stii tu ca sufletu (ce e ala suflet iar nu stim) nu moare ?! Din citite si auzite ? Baza demonstrata exista ? Nu.
Ptr mine supravietuirea nu e un scop ! Asa ca nu am treaba, nu se rezuma totul la asta la mine, eu traiesc ptr calitatea vietii si atat, nu traiesc sa sa sufar, n-are sens, ca apoi dupa zeci de an de chin sa mor oricum.
Si chiar daca ar exista ce zici tu, ii zic lu ala 'nene de ce m-ai chinuit acolo ca sa fiu nevoit sa fac gestul asta fatal ? Esti de vina, deci mucles' si gata !
Trebuia sa fiu sanatos ca si ceilalti sa am o viata normala sa nu fiu nevoit sa rup suferinta zilnica care nu mai trece.
Fete nu sunt ptr astia ca noi, asa ca...e clar.

Asta e valabil ptr mine, evident, tu faci cum doresti si cum crezi tu ca e mai bine ptr tine.
Te-am intrebat ce tratament iei, nu mi-ai spus, sau nu ai citit atent ca te-am intrebat. Nu vrei sa iesi din starea asta de leguma ? Ca cu trat ala nu iesi vad ca, si sunt solutii destule sa iesi.
0
21-01-2014, ora 00:23
Verbina
Nu este medic/terapeut
Verbina
Resident, oricare ar fi medicul tău... nu şi-a dat interesul atâta vreme cât tu:, , ai frica sa iesi la o plimbare sau sa mergi la un teatru, , şi ai vazut si cersetori mai fericiti decât tine.

În mod sigur va sări cineva să mă admonesteze cum că:, , medicul psihiatru şi numai el este unicul în măsură să prescrie medicaţie psihiatrică, ,

Însă eu nu sunt prea convinsă de eficacitatea absolută a medicamentelor prescrise de psihiatru.
La urma-urmei, ori de câte ori psihiatrul eşuează (iar pacientul se sinucide), i-a trecut cuiva prin minte să ia în discuţie incompetenţa psihiatrului ?

Aşa că, de ce nu ai încerca variantele medicamentoase pe care ţi le va propune un coleg de suferinţă (Costy2007)... Ca măsură de precauţie vei studia prospectul înainte de înghiţi tableta. Iar dacă apare vreun simptom deranjant pe parcursul administrării medicamentului, vei renunţa imediat la administrarea respectivei molecule.

Sănătate şi să ne dai veşti bune despre tine!
0
21-01-2014, ora 11:09
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Exact asa am zis si eu, sa spuna ce medicatie ia, sa vedem ce si cum, ne consultam, ne gandim si poate gasim o solutie, se duce la alt medic si propune alta varianta de tratament, eu asa fac ! Nu stau doar in ei, cel putin eu am luptat sa ma fac bine incercand orice se putea incerca, sunt linistit ca am facut ce am putut.
De exemplu Solian se da in doze de 50-100 mg ptr depresie, mie imi face rau si trebe sa iau doar 4-5-6 mg, deci daca ma luam dupa medici...unde ajungeam ? Am testat eu.
Daca nu spune, e treaba lui, pierde o sansa, inseamna ca ii convine starea de leguma.
Eu am incercat si pe dracu, numa sa-mi revin ! Am testat aia, ailalta, ailalta, am reglat doze, m-am jucat asa, doar doar o iesi ceva. Nu mi-am revenit, asta e adevarat, ca nu am mediul de care am nevoie.

Am avut aici un coleg de suferinta care a postat prin luna Mai 2013 si ne-am imprietenit, a iesit de aici dat fiind ca numa aberatii il sfatuiau astia si nu pricepeau ce simte, ba il zapaceau cu relgia aiurea, din patru medici nici unu n-a fost in stare sa-i dea ceva bun, era deprimat de nu se putea, am stat noi la vorba pe messenger luni de zile si am tot propus variante de tratament, omul a fost doritor sa incerce si in final si-a revenit 85 % testand Modafinil, chestia care nici un medic nu i-ar fi propus-o.
Dar a contat si mediul, deci intr-o saptamana cu Modafinil si-a revenit, a avut chef sa-si faca prietena, si-a facut, si relatia buna ii mentine starea sus de cel putin 2 luni, dar nu iesea din cerc fara Modafinil, nu i-ar fi ars de nici o prietena.
Bine, la el a mers asta..nu la toti, a fost doar un exemplu de reusita.
Avantaj el ca-l plac femeile.
Daca nu era mediu bun, iar nu-si revenea, ca daca nu mai lua Modafinil, pica iar in depresie.
Insa principal a fost ca omul nostru a vrut sa-si revina cu orice pret !
Dar cel mai important, fara mediu bun iar nu merge.
0
21-01-2014, ora 11:36
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Medicii ce fac, da doze standard de medicatie vad daca merge, daca nu da altceva, combina altceva combinatii care si alea se cunosc, cam asa, in rest nimic, ce-i divinieaza astia de aici asa ? Doar unu care nu stie il vede pe medicul psihiatru guru, unu care stie vede altfel totul.
La cati pacienti are medicul, nu sta el sa personalizeze tratamentul, sa se gandeasca zi de zi la variante noi de tratament si nonstandard, tu trebuie sa te documentezi ptr tine.
Noi aici ne consultam, dar decizia finala tot medicul o da, asta clar, insa trebe sa te duci si tu la medic cu variante de propus, sa va consultati, nu asa aiurea.
Normal ca medicul vrea sa te ajute, isi da interesul, cel putin al meu, nu am ce reprosa, insa nu poate face mai mult.
Are si el o raspundere, de ex am propus un medicament care era ptr parkinson dar in SUA se da ptr depresie ca adjuvant si merge la multi, ca de aia am propus, n-am propus aiurea, nu a fost deacord, si e normal, a trebuit sa testez eu sa vad daca merge, n-a mers insa, dar putea sa mearga, deci e f complicat si delicat. Ca daca medicatia nu e din sfera psihiatrica si se intampla ceva, el raspunde, asa eu am putut sa-mi asum riscurile, si tot asa alte exemple.
0
21-01-2014, ora 13:54
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Costy

Ia un cap, un trup, doua picioare, doua maini, sufla in ele si fa-ti prietena viselor si aspiratiilor tale (gresite) din ele atunci.

'daca era cine zic ei ca e, nu ajungeai asa.'

Incorect: pacatele tale proprii si pacatele din neam ne-au facut asa, nu Dumnezeu. Sunt strigatele celor care sunt in Iad, acolo unde cu parere de rau, iti spun ca vei ajunge tu, in conditiile in care o sa iti iei singur viata.

Tu prin viata ta pe aceia din neamul tau trebuie sa ii salvezi. Bolile noastre sunt strigatele lor de alarma. De ce te faci ca nu pricepi ?

Dovada e insusi faptul ca 'te-ai nascut defect si mereu ai fost ciudat, creieru tau este defect si nu esti deloc adaptat'.

Dumnezeu este tatal nostru. Ce tata ar vrea ca copiii lui sa se nasca cu creierul defect si neaptat ?

E prea mult pentru tine sa intelegi niste lucruri asa de simple ???
0
21-01-2014, ora 14:26
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Costy

1. "Bine, aia cu lumea ailalta e vrajeala, am zis in gluma, stii ca nu exista de fapt nici o lume ailalta, mori si gata, mare chestie, nu te duci nicaieri :)."

Pai cine iti misca tie inima, mainile, picioarele etc ? Sper ca ti-ai dat seama ca daca iei toate bucatile de la morga, nu esti in stare sa faci un "produs finit", cum te-a facut Dumnezeu pe tine. Iti zic eu. Partile din trup putrezesc in pamant. La sinucigasi nu situ cum e. Iar ceva-ul ala care se numeste suflet merge in partea in care tu ai hotarat in viata.

2. Cunosc persoane pe Forum care s-au casatorit cu bolile astea si unele care sunt pe cale sa se casatoreasca tot cu bolile astea. Nu gasesti tu. Ca nu esti tu buricul pamantului si de x ani, se vede ca toate combinatiile tale perfecte de medicamente nu te-au vindecat. Nu pricepi ca nu asta e calea ? Mai pierzi mult timp in acest sens ?

"Sa-ti explic ce e cu Clara, deci ea a cam pierdut tot in viata din cauza bolii, servici nu, prieten nu, aia nu aia nu, asa ca, creieru ei s-a aparat si a luat-o pe aratura cu religia facand sa-i placa asta si numa asta ca toata ziua de asta vorbeste, acum ai inteles ?"

Da tu de unde stii ca nu ma marit anul asta ? M-ai intrebat personal si am raspuns eu cu "nu" ???
Stii ca o minte bolnava rastalmaceste totul dupa cum vor demonii (care exista) si suceste si rasuceste adevarul pina cand zice ca Dumnezeu e de vina, neacceptand sa se ia dupa regulile de credinta, pina o ia razna complet ? Dar asta e influenta malefica ce e la tine. Nu le faci tu de la tine putere, bazaconiile pe care le scrii. Tu doar le accepti de la demonii care isi bat joc de tine pentru ca nu stii regulile de baza ale credintei.

Nu vrei sa te duci la Biserica si dai vina pe preoti, nu e bai. Dar invata nene regulile de baza si sa vezi ce bine vor face sistemului tau de gandire. Nu poti sa o acuzi pe Sfantul Antonie cel Mare care traia in pustie (deci nu mergea la Biserica) si era in comuniune cu Dumnezeu, de a ajuns ca numai prin rugaciune sa te vindece, ca nu e ok.

Pricepi mata ?

Tu doar te lamentezi toata ziua si te eschivezi. Gasesti motive IMAGINARE pentru ca esti in robia demonilor, de care nu se scapa asa de usor. Citeste cartea lui Nicusor. Nicusor a luptat mult pina s-a eliberat de un demon. A facut rugaciune, a facut fapte bune. Tu in loc sa faci ceva constructiv cu chef sau fara chef, stai si te plangi toata ziua ? Si incerci sa ii abati pe altii de la credinta ? Macar taci.

Uite iti dau un caz: m-a sunat o prietena din Canada si m-a rugat sa ii trimit ulei din candela Sfantului Nectarie, de la Manastirea Radu Voda din Bucuresti, aflata in apropierea fostului Restaurant Budapesta.
Tatal ei are cancer si medicii nu mai vor sa ii dea nici un medicament.
Asta inseamna ca trebuie sa cumpar o sticluta de esenta de rom sau de vanilie, sa o spal un pic cu apa si sa merg la Radu Voda si sa pun ulei cu seringa aflata langa candela in sticluta.
Ma ajuti sa fac treaba asta ? Ca eu nu am energie si nici bani de taxi sa merg pina acolo.
Omul poate si muri. Sfantul Nectarie e ultima lui speranta.

Tot te lauzi ca ai facut tot felul de antrenamente la sala, ceea ce inseamna ca ai constitutie fizica buna si ca poti face acest gest.
Sau intentionezi sa folosesti constitutia foarte buna numai sa impresionezi femeile ca sa faci sex = curvie (nu ca sa iti intemeiezi o familie, cum te-o ajuta Dumnezeu).

Daca nici acum nu ai inteles indemnurile demonilor si indemnurile lui Dumnezeu...
0
21-01-2014, ora 15:39
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Resident

"Nici eu nu ma simt bine in pielea mea, nici mie nu-mi convine cand vad ca toti sunt realizati, au familii,
au cariera, iar eu am clacat, dar merg inainte, nu mai imi fac vise mari, ma gandesc doar cum sa supravietuiesc."

1. Ai grija ca a invidia pe altii inseamna sa cazi in pacatul mandriei. Alta capcanare a diavolului.
Acest pacat insidios se reflecta in mod direct asupra ta, chiar si imediat ce il faci deoarece produce starea de mahnire, tristete. Suparare si tristete nu trebuie sa avem decat pentru pacatele noastre, in rest e interzis.

Pe de alta parte mai zice un psalm "sa nu ravnesti dupa omul ce face nelegiuirea". Ia exemplul politicienilor care isi construiesc averile prin nelegiuiri.

TREBUIE sa te simti bine in pielea ta, pentru ca intr-o anumita perioada, serviciul tau, boala ta, salariul tau, familia ta, sunt exact lucrurile de care ai nevoie pentru mantuire. Dumnezeu stie foarte bine ce iti trimite. Iti trimite numai ce considera El ca e mai bine pentru mantuirea sufletului tau. Daca te-ai fi nascut intr-o familie care te-ar fi transformat intr-un politician care face magarii, ai fi fost bogat pe pamant dar sufletul ti l-ai fi pierdut, tot degeaba.

Cat despre grija zilei de maine.

a. nu s-a vazut om mort de foame in Romania.
b. nu o mai purta; tu doar respecta cat poti poruncile si fa fapte bune; de restul are grija Dumnezeu care iti trimite la timpul decis de El ca e potrivit, tot ce iti trebuie. Mai tine cont de un lucru. Dumnezeu decide cunoscand si trecutul (toate faptele noastre proprii si ale inaintasilor) dar si viitorul. Poate nu te-a lasat sa te insori cu o fata care ajungea rau sau care nu era prea buna, ca sa iti gaseasca o alta si mai buna, vazand ca rabzi cu smerenie boala si ca multumesti pentru ea. Da, atitudinea trebuie sa fie de multumire lui Dumnezeu pentru boala si de rugaciuni pentru ajutor catre sfinti care sunt mijlocitorii nostri inaintea tronului divin.

2. Cat despre toti cersetorii care intr-adevar sunt mai fericiti ca noi, in ciuda tuturor lipsurilor de care noua ne este groaza, ei sunt oameni destepti. Se bazeaza tot timpul pe Dumnezeu. Nu pe puterile lor proprii.

* voi continua ca nu am terminat de citit tot
0
21-01-2014, ora 19:53
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Costy

Sunt oameni cu boli foarte grave, cancer, etc care multumesc lui Dumnezeu pentru boala data si sunt fericiti iar Dumnezeu ii ajuta sa o poarte.
Acesti oameni au un sistem de referinta pe care tu nu il cunosti, dar nici nu vrei sa afli despre el si te incapatanezi sa stai ca strutul cu capul in nisip.

De n ani te plangi pe acest Forum fara sa se fi rezolvat mare lucru, oricate incurajari si sfaturi ai primit.

Tot nu intelegi ca drumul ales nu e bun ?

Tot nu vrei sa inveti lectia ?
0
21-01-2014, ora 21:20
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
1- NU te mariti nici maine nici peste 50 ani, deci stiu ptr ca tocmai tu ai spus ca esti satula de panarame de barbati care inseala si de relatii tampite si ca nu te mai intereseaza acuma asta, ca iti place religia :).
2- Nu mai am frica de ziua de maine ca a trecut anxietatea, de asta am scapat, slava domnului.
3-Ti-am mai zis de 100 ori ca nu vreau doar sex de la o femeie, insa tu nu ai inteles.
4- Nu mai fac sala de 2 luni, m-am lasat, ce rost mai are daca voi femeile nu apreciati fizicul, asa stau si eu linistit, mananc, beau si gata, ce pana mea.

Ma, fiecare avem un sistem de referinta diferit, nu sunt eu obligat sa adopt sistemul altora, si nici ei pe al meu, nu ti se pare corect ? Tu ce faci ? Impui un anume sistem de referinta la toti ?! Nu e bine.
Nu am invatat nici o lectie, si daca ei zic mersi de boli, f bine, nu am nimic contra, dar eu nu zic asta, e dreptul meu, nu suntem in comunism sa fac si sa gandesc ca tine sau ca altii ca tine.
0
21-01-2014, ora 22:02
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Costy

1. Sexul in afara casatoriei se numeste desfranare. Iar Dumnezeu te fereste de desfranare.

Priveste lucrurile din unghiul corect.

Deocamdata nu te-a facut sa intalnesti. Numai Dumnezeu stie viitorul si daca tu te indrepti...

2. Asa e. Femeile nu apreciaza atat fizicul, care e trecator, cat protectia pe care barbatul le-o poate oferi.
Centreaza-te pe asta.

Eram sigura ca o sa te centrezi iar pe fizic, aspectul exterior, care azi e, maine ia-l de unde nu-i si ca nu vei raspunde la solicitarea mea de a face o fapta buna. De ce ? Pentru ca nu ai sistemul corect si nu poti distinge binele de rau.

In fine. Nu o fi neaparat vina ta... Cine stie...

3. Din intamplare astazi am revazut o fetita cu care ma jucam in copilarie.
Este o fetita s-a nascut normala, si, la varsta de 3 ani, in urma unei operatii pentru o otita foarte grava, a ramas si surda si muta. Orice au facut parintii care erau (si cred ca au ramas instariti) si la oricati doctori au dus-o, nu au reusit sa ii rezolve problema. Fata are acum in jur de 30 de ani, dar se comporta ca un fel de pseudo animalut, capatand si un fel de retard mental. Nu cred ca intelege ce vorbesti cu ea dar se bucura daca i te adresezi. Nu are prieteni sau prietene. Traieste retrasa si izolata de societate. Studiile nu si le-a putut face.

Ar vrea sa schimbi locul cu ea ?

Ai veni sa o scoti la plimbare o data pe saptamana ?

4. "Parintele Arsenie a spus odata unei femei care s-a dus sa se planga ca are mari necazuri cu o fetita mica. Era mica fetita. Si plange ea cate necazuri ii face si asa, si da-i, si da-i, si da-i, si da-i. Si asculta parintele, asculta, si, cand femeia termina, ii spune parintele: Ai sa ai (necazuri) ca si cu 5, ca 5 o trebuit sa ai, ceilalti i-ai aruncat la gard. Daca n-ai vrut sa-i cresti, trebuia sa-i nasti, sa-i botezi si sa-i omori, daca nu ai vrut sa ii cresti. Ca-i lipseai numai de o viata. Dar asa, i-ai lipsit de amandoua vietile. Si acesti copii, striga razbunare la Dumnezeu asa: Dumnezeule, pina cand mai rabzi nelegiuirile parintilor nostri, care ne-au lipsit de amandoua vietile !!! Acest este ca in acest pacat si gravitatea lui, au vina amandoi parintii."

1:01:50 - 1:03:00
-*

(*modificat de admin)
0
21-01-2014, ora 22:45
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
E parerea ta ca sexul in afara casatoriei e pacat, eu nu consider asta si multi nu considera asta. Trebe sa vezi daca te intelegi cu omul ala, nu poti sa-l iei de barbat sau sotie daca nu stii, daca nu te intelegi ce faci ? Divortezi ? E aiurea.

Nu o conta fizicul daca zici tu, nu te contrazic. De aia toate femeile mor dupa barbatii bine, ca...nuuu conteaza fizicul.
Conteaza in egala masura ca si calitatile sufletesti, trebuie sa fie un echilibru intre cele doua.

Cu fata aia, de ce nu o face dzeu ala al tau bine sa dea din degete si paac sa isi revina si auzul si vorbirea si tot, na.
Daca tu te erijezi in salvatoarea pamantului, asta e, eu nu ma consider asa.
0
22-01-2014, ora 12:15
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Unei fete nu ii convine sa se casatoreasca cu un baiat care s-a culcat cu n inainte si sa mai ia si niste boli de la el.

Resident este exemplul viu ca el a incercat asa si relatiile au esuat. Nu incerca sa faci o noua ordine si sa impui regulile tale. Ia-te dupa altii mai intelepti si nu visa la ceva ce iti dauneaza precis.

Si ca sa vezi daca te intelegi cu o fata inainte sa o iei de sotie, nu trebuie sa o incerci in pat. Ca daca nu te intelegi peste o luna, si o ia altul de nevasta, ala o sa sufere.

Despre Dumnezeu nu se vorbeste asa, ca mai multi carbuni iti aprinzi pe cap.

Ti-am explicat de ce nu o face bine. Din cauza pacatelor din neam. Pe primul loc sunt avorturile. Si pentru indreptarea parintilor la credinta.

Tu nu vrei sa fii salvatorul pamantului, de acord, numai Dumnezeu face asta.
Dar tu refuzi sa faci fapte bune sa compensezi cumva posibilele avorturi facute de parintii tai, pentru care tu patimesti acum. Tatal tau iti amintesti sa fi facut ceva ? Milostenie cat cuprinde... Rugaciune... Fapte bune...
Esti singur la parinti. Nu iti pui semne de intrebare ?
Mama ta a facut ceva in acest sens. A botezat copii ? A avut grija duhovniceste de ei, cum scrie la carte ?
Pai si atunci cum sa nu mai auda Dumnezeu strigatele acelor prunci iar razbunarea sa cada pe tine. Tu esti singurul nascut. Nu fac ai tai nimic, trebuie sa faci tu pentru fratii tai. Altfel o sa te chinuiesti asa a la long.

Ia ia-le pe bunica ta si pe mama ta la bani marunti.

Atat intrebi: mama, mamaie, cate avorturi ai facut ? Si daca se codesc sa raspunda, pui o intrebare ajutatoare care sa le dea un impuls. "Peste 10" ?

Bunica a facut 22 si mama 4. Pai si atunci eu ce mai vreau ? Sa fiu vesela, sa am casa, familie, masina, functie etc ? Ma lasi. ASTA ar insemna ca nu exista Dumnezeu. Si ca fiecare poate sa ucida pe oricine. Intelegi mata ?

Dumnezeu, repet, este iubitor de oameni. Nu da asa "pedepseste" fara motiv intemeiat.

Insa ceea ce tu privesti ca pedeapsa poate fi folosita si in sens pozitiv, de indreptare catre credinta si atunci, schimband sistemul de referinta, incepi si multumesti lui Dumnezeu pentru boala, sau, boala se usureaza, sau Dumnezeu ti-o vindeca.

Intelegi ingerasule alb ?
0
22-01-2014, ora 17:26
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Nu inteleg nimic si nu o sa inteleg niciodata, stii ca ce spui tu cu dumnezeul tau, eu consider aberatie si imi sustin parerea in continuare.
Foarte bine, stai tu fara functie si fara nimic daca iti convine, e perfect asa :), nu e nici o problema, eu unul nu vreau asta, am o viata si o vreau de calitate ca si ceilalti, nu stau sa-mi gasesc argumente psihotice (adica fara fundament real) ca e bine sa fiu fara nimic, asta ar insemna ca nu doresc o viata de calitate si deci mi-ar place postura in care sunt.
Tu care nu tii la calitatea vietii, e normal ca te complaci asa.
0
22-01-2014, ora 20:33
Verbina
Nu este medic/terapeut
Verbina
Ce medicamente iei acum, Costy ?
0
22-01-2014, ora 22:46
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Acuma iau Lamictal 150 mg/zi in trei prize de 50 si pe alocuri cipralex 5 mg.
0
24-01-2014, ora 17:38
merkaba
Nu este medic/terapeut
merkaba
Resident a scris:

Buna ziua ! am 32 de ani si sufar de anxietate si depresie. Dar problema cea mai mare este singuratatea. Simt nevoia sa am o prietena, sa am afectiune pentru cineva, dragoste. De fiecare data cand vreau sa-mi fac o prietena, ma lovesc de aceleasi probleme: ai bani? ai masina? deci pur si simplu nu intalnesc o fata serioasa care sa vrea iubire si nu bani.
Din cauza singuratatii m-am adancit si mai mult in depresie si nu stiu ce sa fac.am apelat la matrimoniale, la abordarea directa sau cea intre colegi.nimic nu a mers.
Cum credeti ca as putea sa-mi fac o prietena de viata in conditiile in care sufar si de aceste boli?

Pentru a-ti face o prietena trebuie sa stii ce vrea o fata. Poti si cu putini bani sa cuceresti o fata. Trebuie sa stii cum sa seduci o fata. Sunt multe site-uri, forumuri, carti care te invata cum sa cuceresti o femeie. Citesti, aplici in practica, te perfectionezi si pana la urma vei obtine rezultatul dorit. Succese!
0
24-01-2014, ora 22:41
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Chestia cu fetele nu se invata maaaaa, asta vine de la sine, daca nu esti placut, degeaba inveti tu ce vrei, aia care-s placuti, sunt placuti orice ar fi, am numa eu doua exemple, deci..gresesti in ce spui. Deja e cucerita fata cand te-a vazut si se uita frumos la tine, urmeaza doar sa actionezi tu si gata.
0
25-01-2014, ora 05:19
merkaba
Nu este medic/terapeut
merkaba
Pararea mea ca totul se invata. De exemplu eu cand eram in liceu nu prea aveam succes la fete, acum altfel sta treaba. P principalul sa aplici in practica ceea ce cunosti, conteaza mult sa fii sigur pe tine si sa stii ce vrei de la viata :D
0
26-01-2014, ora 01:04
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Eu zi ca astfel de lucruri vin de la sine cum vin la astialalti ! Am exemple clare, deci asta e.
Adaugă un comentariu / răspuns
278 comentarii 1 2 34 ..... 9 10 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  •