Singulair dupa pneumonie??
Buna ziua. Am o fetita de 4 ani si 3 luni, in luna noiembrie anul trecut a facut pneumonie cu pleurezie, care a fost tratata cu Fortum injectabil, 2, 7 ml la 8 ore, 10 zile si apoi 5 zile summamed forte sirop(azitromicina) 3, 75 ml/zi.Dupa terminarea tratamentului, am facut imunizare cu first defense si sucuri naturale, si acum o saptamana a racit iar, rosu in gat, tratat cu Lekoklar, 3ml la 8 ore. Insa in timpul tratamentului, in ultimele trei zile, a inceput sa suspine si parca o deranjeaza ceva in gat. Un medic mi-a recomandat singulair, insa sincer nu stiu daca sa ii dau sau nu...
2 comentarii
buna. Acel medic ti-a recomandat un lucru bun, si eu i-am dat la fiica mea tot asa cand a avut 5 ani, si de atunci nr. racelilor si bronsitelor s-au redus mult.Cu incredere poti sa faci acest tratament fiicei tale. multa sanatate!
Multumesc, Alecsiaadina! Ideea e ca dr mi-a spus sa ii dau 10 zile, si din cate am citit, tratamentul trebuie sa fie de lunga durata, ca sa fie eficient. o sa mai incerc si la alt medic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pneumonie repetata
- 1pneumonie unilaterala
- 6Intarzierea ciclului menstrual, stres si medicamente
- 39aparat aerosoli
- 1pneumonie
- 14diagnostic: poliartrita a scris doctorul meu, credeti ca as putea avea altceva?
- 3pneumonia se ia de la o persoana la alta?
- 3pneumonie?
- 1pneumonie?
- 1Pneumonie la 8 luni
- 5Pneumonia
- 8As dori un sfat cine ma poate ajuta
- 5Pnumonie... apa la plamani
- 5expectoratie
- 9pneumonie interstitiara la fetita 6 ani
- 1Pneumonie
- 4E posibil pneumonie?
- 4Dozaj augumentin pentru pneumonie
- 6Plamani obositi, laringita, dureri ceafa, ochi, ameteli