Pneumonie la 8 luni
Buna ziua,
Baiatul meu de 8 luni, a avut pneumonie interstitiala dispneizanta, suprainfectioasa, a facut tratament cu antibiotic ceflor si apoi zinacef pentru ca ceflor nu a dat rezultate.Si aerosol, tapotaj, bromhexim, furosemid, peritol.Apoi acasa am continuat inca 5 zile cu Zinnatt si Prednison.Acum este mai bine, suntem acasa, dar dupa ce mananca, sau dupa ce ii pun ser in nas, tot se aud secretiile, se incarca, se aude intre nas si gat, nu stiu daca ma intelegeti, si nu pricep de ce.Este adevarat, nu ca la inceput, dureaza putin si nu sunt la fel de intense, dar sunt.Este normal?Nu ii mai trece o data?A fost consultat de medic pediatru ieri, si a zis ca nu se mai aude nimic la plamani, si mi-a dat Fluimucil, Ambroxol si Zyrtec.
Va rog frumos astept un raspuns
Baiatul meu de 8 luni, a avut pneumonie interstitiala dispneizanta, suprainfectioasa, a facut tratament cu antibiotic ceflor si apoi zinacef pentru ca ceflor nu a dat rezultate.Si aerosol, tapotaj, bromhexim, furosemid, peritol.Apoi acasa am continuat inca 5 zile cu Zinnatt si Prednison.Acum este mai bine, suntem acasa, dar dupa ce mananca, sau dupa ce ii pun ser in nas, tot se aud secretiile, se incarca, se aude intre nas si gat, nu stiu daca ma intelegeti, si nu pricep de ce.Este adevarat, nu ca la inceput, dureaza putin si nu sunt la fel de intense, dar sunt.Este normal?Nu ii mai trece o data?A fost consultat de medic pediatru ieri, si a zis ca nu se mai aude nimic la plamani, si mi-a dat Fluimucil, Ambroxol si Zyrtec.
Va rog frumos astept un raspuns
1 comentarii
Bună seara! Vor dispărea treptat, în câteva zile și acele secreții, dacă pediatrul a spus că nu se mai aude nimic atunci înseamnă că evoluția sub tratament este una favorabilă. O seară liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3un raspuns cit mai repede posibil, va rog - pleurezie
- 2pneumonie repetata
- 15pneumonie?
- 6Intarzierea ciclului menstrual, stres si medicamente
- 4terapie intensiva
- 7Intepaturi puternice 1 luna in piept
- 3urmele "pneumoniei" netratate ale unui copil de 2 ani
- 5pneumonie repetata, baietel de 9 ani
- 3pneumonia se ia de la o persoana la alta?
- 0Pneumonie bazala dreapta
- 12Dureri spate
- 4Tratamentul cu Augmentin nu da rezultate.
- 8As dori un sfat cine ma poate ajuta
- 6Au toate o legatura sau nu?
- 1tuse ragusala si durere in piapt
- 2tuse persistenta dupa o pneumonie veche de o luna si ceva.
- 2Singulair dupa pneumonie??
- 2poate fi pneumonie?
- 5Rog răspuns! Pneumonie Mycoplasma care nu cedează la antibiotic
Mai multe informații despre: Pneumonia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: