sindrom de malabsorbtie

24-07-2010
coalov
Nu este medic/terapeut
coalov
copilu meu afost diagnosticat cu sindrom de malabsorbtie la 1 an (intolleranta la gluten) ia mai gasit ficatul marit si o infectie urinara am mai mers cu el la consultatie la 1.5 luni si aspus ca e bine sa mai mergem la 2 ani dar el a mai gustat din paine cand nu am fost atenti acumn problema mea cea mare e ca refuza saaa manance bea doar doua sticle de lapte seara lapte junior 1+ cate va linguri de cereale fortat cateo banana si cate un iaurt dar mancare refuza categoric va rog din suflet ajutati ma trebue sa merg la consultatie dar mai am un copil de 4 ani si nu am cucine sa il las mam, a mea vine din vacanta peste o saptamana sotu la servici ajutatima va rog frumos nustiu ce sa mai fac iam dat vitamina c cu aroma de capsuni visol calciu toate fructele posibile si ficat si carnita si branza dar nu vreaa si iar nu vrea ce sa fac va rog datimi un raspuns urgent simt ca inebunesc am uitat sa va spun ca ia aparut un furung pe nas si mi se pare ca i curge un lichid din buric va rog datimi si mie un sfat va multumesc si astept cat mai repede sa ma ajutati
va pup
2 comentarii
0
25-07-2010, ora 20:03
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Copilul trebuie vazut de medic.lasa-l pe celalalt la o vecina sau chiama o prietena, o ruda...sau suna-ti medicul de familie, e o situatie aparte si va veni acasa.
0
28-07-2010, ora 15:29
coalov
Nu este medic/terapeut
coalov
multumesc pentru sfat orcum asta am facuto deja a spus ca are stafilococ auriu si e unpic racit (rosu in gat)ii face antibiotic si ia facut analizele si au esit bunisoare cu putina lipsa de calciu si magneziu dar pentru pofta de mancare tot nu mia dat nimic a spus ca o sa isi revina dar nu sunt multumita deloc ce credeti ? ce ma sfatuiti? mi-a spus ca daca mananca paine si nu are diaree se poate sa-i fi trecutintoleranta la gluten el cu scaunu ese bine acum doar nu vrea sa manance ce credeti?va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul