2 ani si jumatate - hiv ?
Acum 2 ani si jum am avut un contact sexaual neprotejat cu o femeie pe care nu o cunosteam; de atunci am avut urmatoarele simptome: acum un an am aflat ca am ficatul marit, au aparut veruci genitale, mi s-a modificat scaunul - respectiv moale sau neconsistent si de vreo 3 luni am gatul iritat mai ales dimineata si au aparut 2 afte pe cerul gurii.
Mi-am facut toate analizele (hemoleucograma completa, urina, etc, mai putin hiv - pt ca mi-e foarte frica ) si au iesit perfecte mai putin transaminazele crescute 75 fata de 45.
De slabit nu am slabit, temperatura (febra) nu am mai avut de 6 ani, dar nu scap de veruci (am incercat sa le tratez acasa cu condiline), de cele 2 afte de pe cerul gurii si am probleme cu scaunul moale.
Va rog din tot sufletul cine poate sa imi spuna o parere si eventual pana fac testul hiv, unde pot sa merg pentru o discutie/consiliere inainte de a face testul.
Multumesc.
Mi-am facut toate analizele (hemoleucograma completa, urina, etc, mai putin hiv - pt ca mi-e foarte frica ) si au iesit perfecte mai putin transaminazele crescute 75 fata de 45.
De slabit nu am slabit, temperatura (febra) nu am mai avut de 6 ani, dar nu scap de veruci (am incercat sa le tratez acasa cu condiline), de cele 2 afte de pe cerul gurii si am probleme cu scaunul moale.
Va rog din tot sufletul cine poate sa imi spuna o parere si eventual pana fac testul hiv, unde pot sa merg pentru o discutie/consiliere inainte de a face testul.
Multumesc.
6 comentarii
aţi putea merge la o secţie de boli infecţioase pentru analize şi tratament- de hepatita v-aţi testat?
la unele centre de testare trebuie să daţi căutare google- se oferă şi consiliere psihologică.
afte aţi mai avut înainte de acest contact sau acum este prima oară în viaţă când apar?
ganglioni umflaţi?
verucile puteţi să le trataţi la dermatovenerologie prin metode gen cauterizare, laser etc
nu vă gândiţi din prima la hiv, poate doar momentan aveţi o imunitate mai scăzută
la unele centre de testare trebuie să daţi căutare google- se oferă şi consiliere psihologică.
afte aţi mai avut înainte de acest contact sau acum este prima oară în viaţă când apar?
ganglioni umflaţi?
verucile puteţi să le trataţi la dermatovenerologie prin metode gen cauterizare, laser etc
nu vă gândiţi din prima la hiv, poate doar momentan aveţi o imunitate mai scăzută
Multumesc mult pentru acest raspuns.
Am la subratul dreapta : adenopatii cu centrul grasos cu diametrul de maxim 2 cm ; in rest nicaieri - asta am crezut ca mi-a aparut dupa revelion pt ca am fost la baile felix si am inotat in fiecare zi de cel putin 2-3 ori ; si am inteles ca trebuie sa fie mai multe adenopatii in cazul hiv !!!
ce este ciudat, e ca sotia nu are absolut deloc simptome de vre-un fel , mai putin tot acum o luna-doua cand a facut candida si inca io infectie cu chalmydia, dar luase antibiotice pt o raceala in gat.
ps : aftele au aparut recent deci nu le am de acum 2 ani si jum cand am avut acel contact sexual.
problema e ca de ceva timp ma simt cu imunitatea scazuta ( verucile de care nu scap de 1 an de zile ) si am scaunele modificate ;
am facut si testele pt hepatita a si b si au iesit negative : concluzie acum un an - steatoza hepatica ;
va multumesc mult de tot.
Am la subratul dreapta : adenopatii cu centrul grasos cu diametrul de maxim 2 cm ; in rest nicaieri - asta am crezut ca mi-a aparut dupa revelion pt ca am fost la baile felix si am inotat in fiecare zi de cel putin 2-3 ori ; si am inteles ca trebuie sa fie mai multe adenopatii in cazul hiv !!!
ce este ciudat, e ca sotia nu are absolut deloc simptome de vre-un fel , mai putin tot acum o luna-doua cand a facut candida si inca io infectie cu chalmydia, dar luase antibiotice pt o raceala in gat.
ps : aftele au aparut recent deci nu le am de acum 2 ani si jum cand am avut acel contact sexual.
problema e ca de ceva timp ma simt cu imunitatea scazuta ( verucile de care nu scap de 1 an de zile ) si am scaunele modificate ;
am facut si testele pt hepatita a si b si au iesit negative : concluzie acum un an - steatoza hepatica ;
va multumesc mult de tot.
Am uitat sa spun ca la un moment dat am avut si dureri musculare care au durat vreo 2 luni.
Astept in continuare sfaturi sau pareri / informatii pentru ca din cauza ca ma gandesc tot timpul ca am asa ceva, sunt foarte deprimat, si mi-e foarte frica sa merg sa fac testul.
Multumesc si astept in continuare eventuale pareri despre cazul meu.
Astept in continuare sfaturi sau pareri / informatii pentru ca din cauza ca ma gandesc tot timpul ca am asa ceva, sunt foarte deprimat, si mi-e foarte frica sa merg sa fac testul.
Multumesc si astept in continuare eventuale pareri despre cazul meu.
uneori si stressul legat de a te crede bolnav de o boala duce la simptome ale acelei boli- lucrul asta il stiu toti studentii la medicina. v-am lasat si un mesaj privat- dati clic pe modificati profilul dvs si il veti vedea acolo
multumesc mult si pentru celelalte sfaturi ; va doresc sa ramaneti la fel de implicata in problemele medicale si cu siguranta ve-ti ajunge un foarte bun doctor.
cat despre problemele mele, sper sa se rezolve bine in final.
cat despre problemele mele, sper sa se rezolve bine in final.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6mi-au aparut niste chestii pe penis si pe limba... hiv!?
- 8o nelamurire legata de hiv/sida
- 6Dupa 3 ani de la o presupusa infectie cu HIV analizele nu-mi mai ieseau normal, asa-i?
- 6hiv - mare nelamurire
- 28Rezistenta virusului HIV
- 13ce se intampla daca esti diagnosticat cu HIV|SIDA?
- 5cum pot sa ii spun persoanei iubite ca am hiv fara sa il pierd? ajutor!
- 6Sunt speriat... ma macina gandul ca am HIV
- 1Transmitere HIV
- 9HIV am sau nu am?
- 0Testarea HIV - film
- 0HIV?
- 1Este posibil sa fi contactat hiv sau hcv ?
- 1Hiv sau paranoia
- 1Hiv?
- 18Eu am HIV sotia nu
- 4Nu vad cu 1 ochi deloc.. E de la hiv...
- 6Testare hiv - transmitere HIV prin sex oral? (bts, transpiratii nocturne, dureri musculare si in gat
Mai multe informații despre: HIV Verucile genitale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Angiomatoza bacilara
- Infectii cu micobacterii netuberculoase in SIDA
- SIDA
- Vegetatiile veneriene - Negii genitali
- Infectia perinatala cu HIV
- Manifestarile neurologice ale infectiei cu virusul HIV
- Lipodistrofia asociata HIV
- Esofagita HIV
- Complicatiile gastro-intestinale in HIV-SIDA
- Verucile genitale (negi genitali, condiloame acuminate)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: