Simptome de ameteala
Buna ziua
De mai bine de 2 luni am urmatoarele simptome:am o stare de ameteala permanenta-ca si cum as fi intr-o barca pe valuri-am pielea capului si a fetei amortita-ca arsa de soare, ulceratii pe obraz si piept, in acelas loc(punct)si o stringere 'de gheara' in partea dreapta a gitului-carotidei, coroborat cu puseu de tensiune.
Am facut analizele de singe si urina si s-a constatat TGP-ul un pic marit-58, colesterolul marit -220 si nisip la rinichi, fiere cu namol.
Am facut deasemenea EKG si a iesit perfect
In prezent urmez un tratament cu Crestor, Prestarium si Urinal acut de cca 2 luni dar si o dieta pe baza de suc natural de legume si fructe preparat personal.Cutoate acestea nu se cunoaste nici o ameliorare.
Mentionez ca aceste simptome le aveam foarte rar de 2-3 ani, dar dispareau imediat in special dupa ce mincam ceva, acum sint in permanenta.Spuneti-mi va rog ce consultatii, investigatii sa mai fac$
Cu stima, Mihai
De mai bine de 2 luni am urmatoarele simptome:am o stare de ameteala permanenta-ca si cum as fi intr-o barca pe valuri-am pielea capului si a fetei amortita-ca arsa de soare, ulceratii pe obraz si piept, in acelas loc(punct)si o stringere 'de gheara' in partea dreapta a gitului-carotidei, coroborat cu puseu de tensiune.
Am facut analizele de singe si urina si s-a constatat TGP-ul un pic marit-58, colesterolul marit -220 si nisip la rinichi, fiere cu namol.
Am facut deasemenea EKG si a iesit perfect
In prezent urmez un tratament cu Crestor, Prestarium si Urinal acut de cca 2 luni dar si o dieta pe baza de suc natural de legume si fructe preparat personal.Cutoate acestea nu se cunoaste nici o ameliorare.
Mentionez ca aceste simptome le aveam foarte rar de 2-3 ani, dar dispareau imediat in special dupa ce mincam ceva, acum sint in permanenta.Spuneti-mi va rog ce consultatii, investigatii sa mai fac$
Cu stima, Mihai
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ameteli si tulburari de vedere
- 391Stafilococul auriu provoaca ameteli si scade trombocitele?
- 4Ameteli la soare
- 5lacrimare, pleoape grele, ameteli
- 3gripa, febra, simptome de voma, nu suport mirosul de mancare, ameteala
- 23macroadenom hipofizar - tratament puternic?
- 6Tonotil e ok pt ameteli, oboseala, dureri de cap?
- 4ameteli si o stare de voma + tiuit in urechea dreapta
- 6Ce boala am tinand cont de urmatoarele simptome...?
- 4probleme la un copil de 15 ani
- 2febra, ma simt slabit, ametesc cand ma ridic din pat, stare de voma
- 5Din iulie 2014 resimt o stare de ameteala permanenta, o presiune in urechi
- 0ameteala, auz amplificat
- 10Ameteli, senzatie de cutremur, amorteala membrelor, depersonalizare, etc
- 1Presiune in ceafa si urechi
- 2Stare de amețeala, presiune in ceafa si urechi
- 2Amețeala, greață, oboseala extrema
- 0Ameteala moderata
- 6Ureche infundata, stări ameteala
- 0Amețeli și întunecarea vederii
Mai multe informații despre: Ameteala