Simptome complexe, inexplicabil

13-04-2021
OvidiuR
Nu este medic/terapeut
OvidiuR
Am 25 de ani, 198 h si 120 kg, duc o viata in mare parte sedentara, lucru la birou, sport 30 40 minutr pe zi fumez, 5 tigari pe zi, n am fost niciodata bolanvicios iclusiv bolanav. Acum 10 luni dupa un deces in familie (nu stiu daca are legatura), am avut simptome precum ameteala, dureri articulare nelocalitate, peste tot, stare moleseala, furnicaturi, senzatie arsuri, gat intepenit, spasmofilie, parte faciala, amortita ca o senzatie de presiune, (inca putram simti)transpirati in zona gatului si piept am mers la 3 reomatologi, 4 neurologi, 2 orl, 2 oftalmolog, de 3 ori la spital, nu mi s a zis nimic a zis ca lor clinic li se par sanatos, analizele au spus ca sunt ok, facut rmn si ct la cap nativ, fara nicio modificare, analizele de sanga, homeleucograma, vsh, proteina c reactiva, factor R, acid uric, creatinina, glicemie, calciu seric, magneziu, aslo, exudat, prima data nimic dar eram pe antibiotice, a doua oara pozitiv streptococ A, toata au fost ok inafara de hgb care iesisera 17.2 prima data si dupa 2 sapt la repetare 17.8 si mchc depasisera cu putin limita, aslo 825 si apoi 860, fara niciun indice infectios crescut, vsh 3 si 2.Am facut moldamin 3 luni, si tratament homeopat mi am revenit.verdictul a fost o somatizare a traiilor interioare. Intre timp am avut de 2 ori covid, duoa prima data m am.ales cu un interstitiu pulmonar accentuat, mi sa zis ca o sa treaca.
Acum dupa 10 luni am avut probleme cu ochii, am fost mi sa zis ca sunt ok, mi s a facut si ct.tulburari vitreene.si iar au inceput un set de simptome, presiune pe tampla stanga, muschiul parca incordatbmereubpe pulpa dreapta, simptome dispareau in miscare.Ulterior, sa raspandit totul pe toata fata, aceais senzatie, apoi dureri faciale pe dreapta, apoi senzatie arsura fructe, ureche, maini, amorteli picioare si maini plus dureri degete care dispar la miscare, dimineata ma trezesc amorteti pana ma misc.Dureri umeri si in articulati, si uneori de spate, desi cred ca i de la scaun birou.Am fost la medic de familie ma ascultat la inima, plamani, tensiune a zis 12 cu 5 nustiu daca e corect zis, saturatie de ox 97 la toate degetele.Mi a zis ss ma calmez. Dar starile au continuat, acum s au mai diminuat, am fost la homoepat mi a dat tratament de detoxifiere totala sange articulati etc. Si de 4 zile urmez asta. Aici mi sa zis ca poate fi ceva de la streptococ si ca nu crede ca i ceva psihic.
Vreau sa stiu, ce as putea sa mai fac, acum nu mi am facut analizele pentru ca m am saturat, parca nu se mai termina.
Acum 4 ani am mai avut o cadere de genu cu furnicaturi si restu, aslo atunci era 256 si restul normal, nu mi sa dat decat stresclean
1 comentarii
0
13-04-2021, ora 21:01
Camelia12
Nu este medic/terapeut
Camelia12
Buna ziua si eu am aceleasi simptome si nu gasesc nici o rezolvare.si mie imi ies toate analizele bune...momentan iau magnerot o pastila pe zi si am inceput un tratament homeopat din 6 tipuri de plante cate 10 picaturi pe zi
Medicul homeopat a spus ca imi trebuie cateva luni bune sa imi revin
Simptomele care le am eu sunt : furnicaturi ca niste ace in tot corpul, spasme musculare si spasme digestive, senzatie de arsura, dureri prin corp care dureaza cate 5 minute si dupa dispar si am si palpitatii daca nu iau magnerotul

Medici la care am fost eu pun totul pe seama stresului deci nu stiu ce sa zic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •