Deviatie de sept!
Salut!Ma numesc Alex. Am si eu o problema.In clasa a 3a sau a 4a am avut un incident...am fost lipit cu fata de asfalt de un coleg printr-o piedica si la vremea respectiva nu prea dadea semne sa am ceva, dar in timp mi s-a "strambat" nasul.Eu am nasul putin mai mare din neam/trasaturi de familie, iar cu deviatia asta de sept e destul de enervant.Ma uit in oglinda si ma gandesc cum as fi aratat fara deviatie...deja a devenit un complex, pot spune chiar ca mi-a marcat anii de scoala generala si liceu prin porecle de genu "nas", "nasos"...bine ca nu am pus la suflet toti ratatii care m-au strigat asa dar ma simt foarte nasol, fara incredere de sine :|.As dori niste sfaturi daca se poate.Am varsta de 18 ani si as dori sa fac aceasta corectie, plus ca am si probleme de respiratie(nu grave...uneori mi se infunda nasul...noaptea mai respir pe gura, vara am alergie cronica, rar mi s-a intamplat sa respir pe ambele nari cum trebuie, etc.).Din cate am inteles operatia se face de la 20 de ani in sus, fapt care m-ar cam deranja :(.Astept raspuns!
3 comentarii
Deviatia de sept, cu sau fara deviatia piramidei nazale, se face in centre specializate la orice varsta.
aha...deci la orice varsta.Si unde ma pot duce sa ma interesez?...Ca asa daca ma iau dupa vorbele lu maicamea "Lasa mama ca tu oricum esti baiat frumos, o sa vezi tu cand te faci mai mare" ajung la nebuni :)).Daca vrei add nightmare_zon3...doar asa sa schimb niste pareri despre subiectu asta:|.Doar daca vrei :D
Oricum eu cer pareri doar sa ma interesez cum ar fi.Ca asa am ganduri sa nu mi se potriveasca nasul cu fata :|...nu stiu cum sa explic dar nasul meu intra destul de bine in peisajul fetei doar ca e stramb si asta ma strica si ma complexeaza :|...in fine mai bine baga-mi ID doar asa sa ma lamuresc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6secretie se agraveaza, imi infecteaza intregul aparat respirator si am probleme si cu inghititul
- 170operatia de deviatie de sept
- 3deviatie de sept
- 7deviatie de sept!
- 0Dupa operatie de devietie de sept
- 10Rinita cronica hipertrofica si deviatie de sept
- 13Deviatie de sept sau altceva?
- 4Acum 1 1/2 luna am fost operata de deviatie de sept si rinita hipertrofica
- 5Deviatie sept-probleme ureche
- 0o mica deviatie de sept
- 0nevralgie cap, dinti, fata
- 7Deviatie de sept - un impediment la vizita medicala?
- 1Operatie deviatie sept si polipoza - indepartare cornet nazal, sinechii septo-turbinare
- 1Rani in nas
- 4Rezultate CT "SPF-SAF"
- 0Operatie deviatie de sept - (prin rezectie submucoasa si/sau septoplastie) ?
- 2Deviatie de sept
- 2Operatie deviatie de sept?
- 4Deviatie de sept, nas infundat, respiratie dificila, ameteala
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: