Sifilis

17-11-2018
Mihaela D49
Nu este medic/terapeut
Mihaela D49
Buna ziua, pe 7 noiembrie am terminat tratamentul prin injectare, 2 injectii pe saptamana cate una in fiecare fesa timp de trei saptamni(Tratament pentru sifilis secundar).acelasi lucru a facut si partenerul meu, ambii infectati cu sifilis secundar.Dupa 7 zile de la terminarea tratamentului am avut relatii intime cu partenerul meu fara prezervativ timp de doua zile. Vreau sa stiu daca asta ne afecteaza sau trebuie sa facem neaparat protejat timp de trei luni pana vom relua din nou analizele de sange.Va rog frumos am nevoie sa stiu urgent.repet ( ambii am facut tratament in acelasi timp).Multumesc
2 comentarii
0
20-11-2018, ora 10:21
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

este important sa va protejati pana aveti rezultatul analizelor,

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
0
15-12-2018, ora 18:35
Alinasz
Nu este medic/terapeut
Alinasz
Buna seara, doamna doctor! Acum 4 luni am descoperit ca am sifilis, valori 1/1 +, 1/2 +, 1/4+, 1/8+/-, 1/32-. Am urmat un tratament de 14 zile de Doxiciclina si dupa cateva zile am repetat analizele :1/1+, 1/2 +, 1/4+/-, 1/8-. Dupa asta am inceput sa iau 10 zile de Azitromicina, 1 la 12 ore si vreau sa refac luni analizele. Credeti ca e un semn bun faptul ca ai scazut? Sau ce inseamna? Am vreo sansa sa scap? Multimesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: