Libidou scazut
Cu greu mi-am facut curaj sa scriu aici dar sunt măcinat de câteva întrebări. Am 38 de ani si sunt casatorit de 18 ani. Relația merge din ce in ce mai prost in sensul ca nu facem dragoste decât foarte rar (2 ori pe lună) dar si atunci eu trebuie sa "trag" de soție. În relația de zi cu zi o simpt foarte rece cu mine, nici o îmbrățișare nici un sărut. Cand facem dragoste totul decurge normal. Cat de des ar trebuie sa facem dragoste la vârsta asta? Va multumesc anticipat!
1 comentarii
Buna ziua, ma intreb de ce v-a fost atat de greu sa scrieti aici. Va este greu sa cereti ajutorul? Poate ca asta se intampla si in relatie? Ati uitat cumva sa comunicati cu partenera?
In general viata intima intr-o relatie merge prost pentru ca relatia in sine merge prost...
Este normal ca dupa 20 de ani viata intima sa nu mai fie ca la inceput. Oamenii se schimba, nevoile se schimba, apare monotonia, responsabilitatile, grijile...
Mai exista si o alta perspectiva, situatie des intalnita la cuplurile care sunt impreuna "dintotdeauna", care nu si-au trait experientele atunci cand trebuia, iar acestea nu dispar...
Este important sa discutati cu sotia si despre ce vrea ea, ce are ea nevoie ca sa se simta bine. Daca discutiile cu sotia nu identifica solutii puteti merge la un terapeut de cuplu cu experienta care va poate ajuta.
Conteaza mai putin de cate ori fac altii sex, conteaza ce solutie gasiti Dumneavoastra (amandoi) ca sa va fie bine in aceasta relatie.
In general viata intima intr-o relatie merge prost pentru ca relatia in sine merge prost...
Este normal ca dupa 20 de ani viata intima sa nu mai fie ca la inceput. Oamenii se schimba, nevoile se schimba, apare monotonia, responsabilitatile, grijile...
Mai exista si o alta perspectiva, situatie des intalnita la cuplurile care sunt impreuna "dintotdeauna", care nu si-au trait experientele atunci cand trebuia, iar acestea nu dispar...
Este important sa discutati cu sotia si despre ce vrea ea, ce are ea nevoie ca sa se simta bine. Daca discutiile cu sotia nu identifica solutii puteti merge la un terapeut de cuplu cu experienta care va poate ajuta.
Conteaza mai putin de cate ori fac altii sex, conteaza ce solutie gasiti Dumneavoastra (amandoi) ca sa va fie bine in aceasta relatie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26Inapt la actul sexual
- 37fara sex, fara...
- 14marvelon poate fi o cauza a reducerii dorintei sexuale?
- 13lipsa dorintei unui act sexual
- 23ma masturbez desi sunt casatorit
- 6sotul meu nu vrea sex
- 7Dorinta de sex..
- 0de o saptamana nu-mi identific deloc starile din corp... lipsa scazuta a libidoului
- 7probleme sexuale-psihice
- 8Erectii foarte dese, apetit sexual foarte mare!
- 14Probleme erectie, apetit sexual slab
- 1Nimfoman sau ceva dereglari?
- 20Lipsa sexului in casnicie
- 2Lipsa apetitului sexual
- 13Sex de doua ori pe luna
- 4Lipsa atractie.
- 7Sotia mea nu e atrasa de sex
Mai multe informații despre: Apetitul sexual frecventa sexului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: