senzatie de sufocare
buna ziua va scriu in speranta ca ma puteti ajuta.Am si eu problema cam de 1 an de zile am inceput sa am stari de sufocare si o flegma in gat, am fost la doctor si am fost diagnosticata cu candidoza bucala mi s-a recomandat sa incerc pentru inceput un spray nazal nazomer forte timp de 10 zile si sa imi dau pe limba cu glicerina boraxata pusa pe un tifon.AM URMAT TRATAMENTUL CUM MI S-A SPUS SI DUPA 10 ZILE M-AM DUS SA VAD DACA IMI TRECUSE DAR DIN PACATE ERA TOT ACOLO SI MI S-AU DAT NISTE ANTIBIOTICE NISTATINA (DE SUPT DE 3 ORI PE ZI).dupa urmarea tratamentului m-am simtit ceva mai bn pana acum o sap cand am inceput sa am iar stari de sufocare si am observat ca de cate ori am eructatie ma simt ceva mai bn si de asemenea cand apar simptomele acelea de sufocare mi de umfla gatul dedesuptul barbiei. aveti idee ce poate fii ca sunt foarte speriata
1 comentarii
Bună seara! Nistatin este un antifungic. Tratați candidoza orală, puteți merge la gastroenterologie pentru acele eructații poate aveți boală de reflux gastroesofagian, care poate avea legătură cu simptomele respiratorii. O seară liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1tuse frecventa nocturna cu senzatie de sufocare
- 12am fost diagnosticata saptamana trecuta cu disfonie spastica si laringita cronica
- 10Buna ziua...medicamentul Stimuloton, am cateva intrebari
- 3am senzatii de sufocare si parca gatul e infundat
- 349In general sunt o persoana echilibrata, dar ma dau peste cap aceste stari mai mult cele somatice
- 3Bronho-vaxon.Tusesc si simt ca ma sufoc-efect secundar?
- 10Ma deranjeaza gatul
- 7respir greu, simt ca ma sufoc
- 5respir cam greu, uneori chiar ma sufoc
- 7Intr-o seara dintr-o data simteam ca ma sufoc
- 4Nod in gat, sufocare sub marul lui adam
- 13Simt ca ma sufoc cand stau intins in pat
- 16Stare se sufocare la inspiratie
- 8Seara dupa un timp ma trezesc de parca nu am aer, ma sufoc in somn.. asta in doua trei reprize
- 3de 3 ani, am greata aproape tot timpul tuse cu sufocare si voma
- 2hipotiroida + simt un nod in gat care ma sufoca
- 45Presiune in piept, nod in gat, greutate in respiratie.
- 7Senzație de sufocare si mucus in gat
- 9Senzatia de sufocare
Mai multe informații despre: Sufocarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: