Senzatie de nod in gat
Buna seara, as dori un sfat cu privire la problema pe care o am :(.De cateva zile simt un nod in gat.Precizez ca aceasta senzatie am mai avut-o acum un an cand am plecat la facultate (in alt oras mai indepartat de orasul in care m-am nascut).Acela cred ca a fost pe baza stresului/despartirii de parinti/familie/prieteni.Acum a aparut din nou.In primele zile se comporta ca un nod, acum e ca un lichid flegmatic care se mentine in gat.Nu imi curge nasul, nu sunt racita.Mentionez ca am fost si foarte foarte stresata din cauza examenelor (maini transpirate si dureri de stomac).Am avut in trecut probleme si cu tiroida, am tinut-o sub constrol iar acum 2 luni mi-am facut analizele si au iesit bine.Care ar putea fi problema acum:(? Multumesc
2 comentarii
initial un medic ORL.. trebuie sa vada faringele
poate fi doar de la stres ( spazme musculare) si se trateaza usor cu Valeriana 2 pe zi. mg+vit B6 1 zi
dar poate fi si o faringita iirtativa sau inflamatorie care necesita tratament ORL si regim alimentar
poate fi doar de la stres ( spazme musculare) si se trateaza usor cu Valeriana 2 pe zi. mg+vit B6 1 zi
dar poate fi si o faringita iirtativa sau inflamatorie care necesita tratament ORL si regim alimentar
Daca nu e o problema fizica, poate fi Anxietate. Cititi pe net despre Anxietate si verificati daca mai aveti si alte simptome.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12problema in gat fara diagnostic
- 5senzatie de nod in git.. Este posibil sa existe un blocaj la nivelul muschilor faringieni?
- 8nod in gat
- 8nod permanent in gat, fara noduli tiroidieni
- 3nod in gat
- 23saliva spumoasa si vascoasa
- 12jena la baza limbii
- 1nod in gat noaptea
- 4Gusa nodulara chistica
- 2senzatie de jena in gat
- 1Senzatie corp strain gat
- 2din decembrie am si eu ameteli si stare generala de rau, nod in gat...
- 8durere in piept partea dreapta si nod in gat
- 1Greata zilnica si nod in gat!
- 6Senzatie de nod in gat
- 3Am o senzație de scamă sau asa ceva în gât!
- 0Senzatie de nod in gat
- 1Ajutor ! respir mai greu si ametesc! nod in gât
- 1Streptococcus dysgalactiae in gat
- 0Analize tiroida
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: