Senzatie de nod in gat
Buna seara, as dori un sfat cu privire la problema pe care o am :(.De cateva zile simt un nod in gat.Precizez ca aceasta senzatie am mai avut-o acum un an cand am plecat la facultate (in alt oras mai indepartat de orasul in care m-am nascut).Acela cred ca a fost pe baza stresului/despartirii de parinti/familie/prieteni.Acum a aparut din nou.In primele zile se comporta ca un nod, acum e ca un lichid flegmatic care se mentine in gat.Nu imi curge nasul, nu sunt racita.Mentionez ca am fost si foarte foarte stresata din cauza examenelor (maini transpirate si dureri de stomac).Am avut in trecut probleme si cu tiroida, am tinut-o sub constrol iar acum 2 luni mi-am facut analizele si au iesit bine.Care ar putea fi problema acum:(? Multumesc
2 comentarii
initial un medic ORL.. trebuie sa vada faringele
poate fi doar de la stres ( spazme musculare) si se trateaza usor cu Valeriana 2 pe zi. mg+vit B6 1 zi
dar poate fi si o faringita iirtativa sau inflamatorie care necesita tratament ORL si regim alimentar
poate fi doar de la stres ( spazme musculare) si se trateaza usor cu Valeriana 2 pe zi. mg+vit B6 1 zi
dar poate fi si o faringita iirtativa sau inflamatorie care necesita tratament ORL si regim alimentar
Daca nu e o problema fizica, poate fi Anxietate. Cititi pe net despre Anxietate si verificati daca mai aveti si alte simptome.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu stiu ce am, va rog sa ma indrumati.
- 6ma poate ajuta cineva?? :-s
- 10ceva in gat
- 1am dureri groznice in piept, nod in gat ca o gheara care ma strange
- 6nod in gat, vomit des, respiratia urat mirositoare
- 108Senzatie ciudata in gat
- 16boala de inima?
- 3Gat uscat, senzatie de nod in gat
- 23saliva spumoasa si vascoasa
- 12jena la baza limbii
- 1Poate fi senzatie de nod in gat de la gastrita cronica?
- 3Nod, jena in gat si recent a aparut disconfort la inghitire !
- 2nod in gat, senzatie ca nu pot inghite
- 4nod în gat, disconfort la inghitire
- 9Senzatia de nod în gat
- 6Am un nod in gat
- 2Amigdale umflate
- 5Probleme cu gatul
- 1Arsuri în gat
- 2Senzatie de nod in gat
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: