senzatie de miscare a dintilor
Buna,
Desi am 31 de ani, am frecvent impresia ca mi se clatina dintii. Nu e ceva foarte vizibil, dar am cam inceput sa imi pun semne de intrebare... sa nu fie ceva serios. Merg la dentist 1 data pe an si pana acum nu mi-a zis nimic. Poate sunt eu paranoica... dar nu vreau sa risc sa ajung cu proteza. A mai patit cineva? Ce-ar fi de facut?
Merci mult
Desi am 31 de ani, am frecvent impresia ca mi se clatina dintii. Nu e ceva foarte vizibil, dar am cam inceput sa imi pun semne de intrebare... sa nu fie ceva serios. Merg la dentist 1 data pe an si pana acum nu mi-a zis nimic. Poate sunt eu paranoica... dar nu vreau sa risc sa ajung cu proteza. A mai patit cineva? Ce-ar fi de facut?
Merci mult
6 comentarii
In mod normal, dintii au un grad de mobilitate: mic, dar exista.
Daca gradul de mobilitate creste, asta poate insemna un inceput de parodontopatie. Pt siguranta, consultati medicul stomatolog. Parodontopatia, cu cit e tratata mai din timp, cu atit rezultatele sint mai bune.
Daca gradul de mobilitate creste, asta poate insemna un inceput de parodontopatie. Pt siguranta, consultati medicul stomatolog. Parodontopatia, cu cit e tratata mai din timp, cu atit rezultatele sint mai bune.
am si eu o intrebare legata de metadona.aveti careva cea mai mica idee sau stiti cumva cum pot prepara metadona pastila pt a mio injecta intravenos?va rog frumos spunetimi ca eu nu am nici cea mai mica idee. daca in caz ca aveti vreun raspuns pt mine va rog eu trimitetil -* va multumesc foarte mult si astept cu nerabdare respunsul dumneavoastra
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
hei.,
eu n-am problema ta, ci una urata cu oasele, dar prietenii de pe forum mi-au recomandat piascledine 300 si am inteles ca e bun si pentru parodontoze, daca ai asa ceva. sper sa te ajute. mergi si tu la medic ca sa stii o treaba.
bafta multa
eu n-am problema ta, ci una urata cu oasele, dar prietenii de pe forum mi-au recomandat piascledine 300 si am inteles ca e bun si pentru parodontoze, daca ai asa ceva. sper sa te ajute. mergi si tu la medic ca sa stii o treaba.
bafta multa
La stomatolog ar trebui sa te duci cam de 2 ori/an. Daca ti se misca dintii nu e bine, asa cum a zis si dr mai sus, poti avea parodontoza.
Piascledine nu te vindeca de parodontoza. Parodontoza nu se vindeca!
Piascledine este tratament suplimentar pe langa detartraje si ce mai face medicul.
Piascledine nu te vindeca de parodontoza. Parodontoza nu se vindeca!
Piascledine este tratament suplimentar pe langa detartraje si ce mai face medicul.
Dati-mi va rog mai multe detalii de piascledine (pret, cum se ia, cu reteta sau fara, in cat tp se simte ca ajuta).
Pe net am gasit ca e din plantute (avocado si soia), asta ma incanta.
Multumesc frumos
Pe net am gasit ca e din plantute (avocado si soia), asta ma incanta.
Multumesc frumos
piascledine 300 costa cam 52 ron de la help het, sensi blu, catena, in general il gasesti la orice farmacie si poti sa-l cumperi fara reteta. Cred ca doctorul decide cat timp trebuie sa-l iei si ce cantitate. eu spre exemplu iau o capsula pe zi si deja am aproape 6 luni si rezultatele s-au vazut de pe la 3-4 luni. cred ca depinde de cat de avansata este boala
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dinti nu prea albi, dar nici galbeni...
- 4dinti de vampir
- 4dinti micsorati
- 4Doi dinti lipsa jos si mandibula deplasata
- 6costul implantului include si bontul de vindecare? umilitor
- 6Am probleme foarte mari cu dantura si cu dintii in general
- 1probleme cu dintii si nu numai la bebe de 8 luni
- 1informatie lipsa dinti :(
- 4C poate fi?
- 4masea polizata durerea e normala sau nu
- 2dinti care se macina in interior si se sparg!
- 6molar 2 superior fara radacina?
- 9Dinte negru
- 3mi se misca toti dinti de jos
- 9Ganglion dupa ureche stanga (dantura destul de proasta) raspuns rapid
- 4Extractie masea si dintele vecin dislocat
- 1Dinte ciobit
- 5Schimbarea dintilor
Mai multe informații despre: dintii mobilitatea dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Abces dentar
- Pulpita acută
- Edentația - pierderea dintilor
- Anodontia
- Cariile la copii - dinți temporari
- Parodontoza
- Edentatia totala
- Granulomul dentar
- Anatomia dintelui
- Dentitia la copii
- Dezvoltarea sistemului dentar
- Dentitia la adulti
- Tipuri de dinti
- Eruptia dentara
- De ce trebuie tratate cariile dinţilor temporari?
- Rezecția apicală
- Replantarea dentară
- Dentitia la copil - normal si patologic
- Modificări de culoare ale dinților
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: