Senzatie de mancarime in ureche spre gat
Ce poate fi daca ma mananca in ureche iar senzatia se duce pana in gat? Parca simt tot canalul dintre ureche si gat.. de cateva saptamani patesc asta. Multumesc
5 comentarii
Un gat uscat.
De reflux
De alimente acre. Acide. Citrice
Găsiți pe forum mii de postări despre asta și ce nu trebuie consumat seara
De reflux
De alimente acre. Acide. Citrice
Găsiți pe forum mii de postări despre asta și ce nu trebuie consumat seara
Buna seara eu am facut o operatie timpanoplastica an italia acum 10 ani.acum 2 seri mi sa blocat urechea cred cu ceara am fortato cu betisorul si a doua zi mia început a curge sange nu mult dar constant.am fost la ORL mia facut spalaturi dupa mia facut aspiratie.Ca diagnostic mia dat Plaga conduct auditiv si Cerumen otic ca tratament mia dat pt 7 zile CIPROFLOXACIN dar alte explicatii nu este oare bine?Va multumesc anticipat.
1. Nu trebuie sa curați niciodată urechea cu bețișoare. Doar împingi ceara.
Corect se usucă apa după baie cu șervețel de hârtie.. Ceara se elimina singura dacă nu este împinsă.
2. Dacă ai rupt pielea cu bețișor ul.. Se vindeca în 5..7 zike. Poți pune în ureche o vata înmuiată în alcool sanitar sau boricat. Pentru 15 minute
Corect se usucă apa după baie cu șervețel de hârtie.. Ceara se elimina singura dacă nu este împinsă.
2. Dacă ai rupt pielea cu bețișor ul.. Se vindeca în 5..7 zike. Poți pune în ureche o vata înmuiată în alcool sanitar sau boricat. Pentru 15 minute
Multumesc dl doctor. Eu am reflux intr-adevar. Plus ca nu pot dormi cu perna pt ca ma doare coloana cervicala si cred ca asta agraveaza. Refluxul la mine se manifesta prin raguseala. In ultimul an nu prea m-au suparat simptomele astea, dar cu siguranta refluxul exista.
Problema este ca în ureche este un dop lipit de ceara în fund ce nu la putut desprinde prin aspirare cred ca din acest motiv mi-a dat medicul acele picaturi si a zis să revin dupa 7 zile.Multumesc pentru raspunsuri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5cam de un an simt o mancarime in ureche
- 4mancarime in interiorul urechii
- 2ureche umflata si dureroasa
- 4Pentru dl. doctor Flueraru Valeriu din Paşcani: Probleme cu urechea stângă
- 1Mancarime extrema in ureche!
- 1Mâncărime în ureche
- 0Imi curge sange din ureche
- 1Mamcarimi ureche interior des si persistent
- 0Mâncărime în urechi
- 6Durere in gat si mancarime in urechi
- 2Mancarimi in ureche care nu mai trec