Mancarimi in ureche care nu mai trec
Buna ziua, am nevoie de ajutor.acum 3 ani am avut otita eczematoasa, am primit tratament cu fluocinolon si alcool boricat 4%, mancarimile au persistat aproape un an sub tratament, acum din nou dupa atata timp am mancarimi in urechi.ce tratament as putea face sa scap definitiv?precizez ca acum nu mai am eczema doar mancarime suparatoare.
2 comentarii
1. mancarimea in ureche.. fara inflmatia pielii din conductul auditiv.. este o reactie transmisa prin nervul Vag.. de pe faringe.. deobicei la personele cu reflux gastro eosfagian.
sau exces otete, lamai, usturoi, citrice
2. Urechea trebuie ingrijita corect. , pe mancarime se pune in ureche 5 pic de Exoderil solutie..se asteapta 1-2 minnute..dupa se usuca urechea cu servetel de hartie ( ca o sugativa)
3 NU spalam urechea niciodata cu Apa, sapun, betisoare, spreiuri... Doar exoderilul..sau o solutie de alcool
sau exces otete, lamai, usturoi, citrice
2. Urechea trebuie ingrijita corect. , pe mancarime se pune in ureche 5 pic de Exoderil solutie..se asteapta 1-2 minnute..dupa se usuca urechea cu servetel de hartie ( ca o sugativa)
3 NU spalam urechea niciodata cu Apa, sapun, betisoare, spreiuri... Doar exoderilul..sau o solutie de alcool
Multumesc domnul doctor pentru raspunsul promt.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4iritatii, mancarime atroce in urechea dreapta
- 3mancarime si bubuituri in ureche
- 5cam de un an simt o mancarime in ureche
- 1urechi chronic: mancarime, picaturi, furnicaturi, durerile /nu exista alte simptome evidente
- 1Discomfort ureche
- 4Pentru dl. doctor Flueraru Valeriu din Paşcani: Probleme cu urechea stângă
- 1Mâncărime în ureche
- 0Imi curge sange din ureche
- 2Simt ceva in urechea dreapta
- 1Mamcarimi ureche interior des si persistent
- 5Mancarime cerul gurii, gat, urechi, sranut, nod in gat, mucus
- 4Orl - mancarime in urechea dreapta, si ochiul drept
- 5Senzatie de mancarime in ureche spre gat
- 2Amețeli
- 1Epistaxis, mancarimi in urechi si sinuzita
- 2Mancarime in urechi, ameteli si tremur al mainilor