Mancarimi de urechi, nas, gat
buna ziua, ma numesc Roxana si am 19 ani si am o problema cu urechia stanga ma mananca foarte tare la fel si nasul si gatul, iar gatul il simt iritat si tusesc si am o senzatie de usturime, iar noaptea il simt foarte uscat ! am fost la medic si mi-a dat pentru urechi nidoflor dar nu m-a ajutat cu nimic, dupa care am revenit si mi-a dat niste picaturi solutie auriculara un timp mi-a trecut dar acuma iar mi-a revenit mancarimea de urechie e insuportabila ma trezesc noaptea, gatu il simt iritat si ma manca si nasul si nu stiu ce sa mai fac, va rog frumos sa ma ajutati, cum as putea sa fac sa imi treaca sau sa calmez starea asta ! si acum o saptamana -2 am avut o durere ingrozitoare de spate, in jurul plamanilor, nu puteam nici sa dorm de durere, dar am luat ibuprofen si ma lasa pentru cateva ore ! va multumesc anticipat !
4 comentarii
Buna ziua,
consultati un medic alergolog, s-ar putea sa fie vorba despre o rinita alergica. Toate cele bune!
consultati un medic alergolog, s-ar putea sa fie vorba despre o rinita alergica. Toate cele bune!
am fost la medic si mi-a datt pivalone spray nazal, sirop ketof si augumentin pastile, si nidoflor pentru urechi, dar nu inteleg la ce ma ajuta nidoflorul pentru ca nu imi calmeaza mancarimea in nici un fel ! credeti ca eu tratament ok ? luni trebuie sa merg la control !
buna ziua..am si eu o mare problema cu gatul, si sper sa ma puteti ajuta..in spatele omuletlui mi-au iesit ca niste unflaturi, bubite rosiatice nici nu stiu cum sa le numesc..am gatul si gura albicioasa iar pe o parte a obrazului am pielia alba si parca mi se duce.nasul infundat si uneori nu mai am nici gust...cu ce as putea sa tratez ? la medicul de familie am fost dar m-ia dat un tratament din cauza caruia mia fost rau si ma durut stomacul am facut si un test faringian car e iesit bun..problema cu pielea albiioasa care se duce a a parut si in zona vaginului asta e a 2 oara si m ingrijoreaza ff tare am fost si la medicul ginecolog am urmat un tratament si mi-am dat inca un tratament cu ovule dar nu inteleg ce se intampla va rog frumos spunetimi cum as putea sa tratez si cum sa incep si din ce cauza ar putea fi ? si daca exista o solutie ceva pt aceasta problema.va multumersc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Mancarimi gat + tuse seaca
- 1Urechi infundate, mancarimi, secretie tranparenta
- 4Mancarime in gât, stranut puternic si des, intepaturi ochiul stâng si infundari nazale
- 4Tuse seaca pe perioada rece
- 1urechi chronic: mancarime, picaturi, furnicaturi, durerile /nu exista alte simptome evidente
- 2ureche umflata si dureroasa
- 2Simt ceva in urechea dreapta
- 1Mâncărime în gat pe gingii pe limba însoțite și de usturimi
- 4Mâncărime în gat pe gingii pe limba însoțite și de usturimi
- 6Mincarime in gat
- 0Mâncărime in gat
- 4Orl - mancarime in urechea dreapta, si ochiul drept
- 3Pentru mancarime in gat dinspre cerul gurii inspre gat
- 3Mâncărime ureche
- 2Otita externa ori eczema
- 0Probleme la respiratie
- 1Epistaxis, mancarimi in urechi si sinuzita