Gingie umflata
Buna seara, am nunta peste 3 saptamani si mi s-a umflat o portiune de gingie sus in partea dreapta deasupra maselei.Maseaua nu este cariata, nu am avut probleme cu ea in schimb umflatura care nu este atat de mare este dureroasa la atingerea limbii.Momentan am folosit glicerina boraxata si cum nu am timp sa ajung la dentist va rog sa-mi dati un sfat.Multumesc anticipat !
7 comentarii
Sangerezi la gingie cand te speli pe dinti?? daca este infectie mergi la medicul de familie sa iti recomande ceva ptr infectii bucale dar mai intai fa-ti un exudat la un laborator si pe baza antibiogramei primesti si tratamentul specific. Daca antibiograma este negativa si dumneata ai gingii umflate si sangerezi cand te speli pe dinti sau atingi cu limba sau mananci si asta pesista de ceva vreme, schimbam foaia, e problema hematologica cu trimitere direct la hemato.
Multumesc mult pentru raspuns.Cand ma spal pe dinti nu sangerez, m-am uitat cu oglinda si nu am observat vreun saculet cu puroi sau ceva de genul, este doar umflata deasupra unei masele, o portiune mica ca sa zic asa.Pot folosi in cazul acesta apa de gura cu clorhexidina ? Multumesc
da e superba aia si eu folosesc si elugel e tot ptr gingii contine tot clorhexidina. Npc!!!
ma trezesc dimineata cu o saliva maronie sa fie oare de la dinti am si gingiile unflate si cand ma spal pe dinti sangerez sunt panicat astep raspuns va rog
nu prea e ok, ce varsta aveti domn marin? si de cand sangerati si aveti gingiile umflate??
am 37 ani si sangeres de peste 2 3 luni va mult
parerea mea este sa mergeti la un hematolog si sa ii spuneti problema asta.cu care nu e de glumit.sanatate multa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2probleme la gingii
- 3gingia din jurul dintilor de sus a inceput sa se innegreasca, o fi de la fumat?
- 4dureri de gingii
- 4problema extrem de delicata: dantura nu a erupt din cauza gingiei pietrificate
- 14spatiu intre gingie si lucrarea proteica
- 6pe gingie am o umflatura rosie, de marimea unui bob de mazare
- 5Gingie, dinti, buza, barba inferioara dreapta amortite
- 1Desprinderea gingiei de pe dinti !!
- 5Carne crescuta pe langa lucrarea dentara?
- 3gingie dupa operatie
- 3gingii vinete si inflamate
- 2lucrare cu dinti de portelan gingii umflate si sangerande
- 1gingie rupta
- 9Pata rosie pe gingie
- 1Problema la gingii
- 5Gingie deteriorata
- 2Cancer gingival?
- 3Excrescenta gingie
- 1Aștept un sfat de la un doctor stomatolog, va rog mult!!
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: