Probleme cu gingiile
Va rig ma puteti ajuta si pe mine.am mari probleme cu gingiile de foarte multi ani i-mi sangereaza cand ma spal pe dinti si sunt foarte umflate m-am spalat cu paradontax cu sensodine degeaba...am fost la medici majoritatea mi-au luat destul de multi bani si mi-au facut reteta care contine corsodil niste vitamine(degeaba nici un efect)..problema cea mai mare este ca acum de curand in partea de jos pe un dinte mi sa dezlipit gingiia de dinte i-mi puteti spune ce este nevoie sa fac? Va multumesc.
2 comentarii
Buna dimineata!
V-am trimis un mesaj privat.
Multa sanatate!
V-am trimis un mesaj privat.
Multa sanatate!
Este posibil sa aveti o parodontopatie nediagnosticata.
Daca este asa, atunci este bine sa fiti tratat cit mai repede, altfel cu timpul dintii vor incepe sa se miste si ii veti pierde.
Corsodylul este f bun, dar el singur nu este suficient. Corsodyl incepe sa ajute abia dupa ce tratamentul corect parodontal s-a instituit de catre medic.
Cel mai important lucru in cazul dvs este stabilirea unui diagnostic corect, urmat de un plan de tratament.
Daca este asa, atunci este bine sa fiti tratat cit mai repede, altfel cu timpul dintii vor incepe sa se miste si ii veti pierde.
Corsodylul este f bun, dar el singur nu este suficient. Corsodyl incepe sa ajute abia dupa ce tratamentul corect parodontal s-a instituit de catre medic.
Cel mai important lucru in cazul dvs este stabilirea unui diagnostic corect, urmat de un plan de tratament.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4infectie...?
- 3Gingia tare si foarte umflata!
- 4probleme cu giniga... cred!
- 9caninul si gingie umflata mai tot timpul
- 14spatiu intre gingie si lucrarea proteica
- 6De 3 zile fac febra, undeva intre 38-39 oscileaza, treptat mi s-au umflat gingiile
- 6Afectiuni ale gingiilor
- 3Durere de gingi
- 8Puroi la masea
- 3Durere la gingii sanatoase? Ajutor!
- 4Retragerea gingiei
- 3gingii vinete si inflamate
- 1Problemă cu gingia.
- 1Usturimi de gingii
- 2Gingii dureroase
- 3Dupa detartraj
- 3Excrescenta gingie
- 2Despre gingie