Senzatie de lesin

Buna.Pana acum trei zile eram perfect sanatoasa.Am gatit mult si de la caldura am simtit ca ma ia un lesin cu tremurat si transpiratii.Am ramasa toata ziua asa moale.De douo zile tot nu-mi revin.Ìmi tremura picioarele transpir ma ia cu lesin nu am nici o pofta de mancare. Am si ameteli si o stare de somnenta maxima.Merg sigur catre atacuri de panica si spre tratament antidepresiv dar totusi aveti idee ce am patit?
3 comentarii

Pot fi somatizari de anxietate. Faceti orientativ un test de anxietate pe net.

Mergeți la medicul de familie să vedeți dacă nu-i o problemă medicală, iar dacă aceasta se exclude, consultați un psiholog pentru evaluare psihologică, apoi în funcție de evaluare se va decide dacă urmați o intervenție psihologică sau e nevoie să vă trimită și la psihiatru pentru medicație.

Buna ziua,
Este posibil să fi avut o cădere de glicemie sau de tensiune. Mergeți la medicul de familie, faceti investigațiile medicale necesare ca sa eliminați orice cauza organică posibilă. In aceasta situatie este importanta raportarea dvs. psihica fata de acea senzatie de leșin. Simptomele pe care le manifestati corespund unui atac de panica. Apelați la un psiholog clinician si urmați sedinte de consiliere psihologică.
Este posibil să fi avut o cădere de glicemie sau de tensiune. Mergeți la medicul de familie, faceti investigațiile medicale necesare ca sa eliminați orice cauza organică posibilă. In aceasta situatie este importanta raportarea dvs. psihica fata de acea senzatie de leșin. Simptomele pe care le manifestati corespund unui atac de panica. Apelați la un psiholog clinician si urmați sedinte de consiliere psihologică.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 358Ameteli puternice cu presiune localizata partea dreapta a capului si tiuit puternic
- 7Urgent!!!Stari de ameteala, lesin, dureri de cap
- 349In general sunt o persoana echilibrata, dar ma dau peste cap aceste stari mai mult cele somatice
- 0lesin si sideremie, mo, eo, ca, mcv in afara limitelor
- 4ameteala si senzatii de lesin
- 0imi vine sa lesin la caldura cand ies din casa...
- 15stare generala de rau, lesin si ameteala
- 3stari si simptome carora nu le gasesc cauza!
- 4la o durere mai puternica, am un semi-lesin
- 4lesin, pierderi de memorie..
- 5Scurt circuit la creier?
- 8Ameteli, lesinul, greata
- 3de ceva timp am avut stari de lesin, emotii, atacuri de panica, frica intensa
- 2stare de lesin si oboseala permanenta
- 2Lesinul si pierderea cunostintei timp 10-15 minute
- 2in repetate rinduri a avut stari de lesin
- 10Stare brusca de leşin, ameteli, fatigabilitate urmata de ţiuit ascuţit de câteva zile
- 1Lesin apoi adorm
- 1Ameteala puternica - lesin
- 0Ajutați-mă! În urmă cu 2 zile am leșinat la serviciu
Mai multe informații despre: Lesinul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: