Senzatie de lesin
Buna.Pana acum trei zile eram perfect sanatoasa.Am gatit mult si de la caldura am simtit ca ma ia un lesin cu tremurat si transpiratii.Am ramasa toata ziua asa moale.De douo zile tot nu-mi revin.Ìmi tremura picioarele transpir ma ia cu lesin nu am nici o pofta de mancare. Am si ameteli si o stare de somnenta maxima.Merg sigur catre atacuri de panica si spre tratament antidepresiv dar totusi aveti idee ce am patit?
3 comentarii
Pot fi somatizari de anxietate. Faceti orientativ un test de anxietate pe net.
Mergeți la medicul de familie să vedeți dacă nu-i o problemă medicală, iar dacă aceasta se exclude, consultați un psiholog pentru evaluare psihologică, apoi în funcție de evaluare se va decide dacă urmați o intervenție psihologică sau e nevoie să vă trimită și la psihiatru pentru medicație.
Buna ziua,
Este posibil să fi avut o cădere de glicemie sau de tensiune. Mergeți la medicul de familie, faceti investigațiile medicale necesare ca sa eliminați orice cauza organică posibilă. In aceasta situatie este importanta raportarea dvs. psihica fata de acea senzatie de leșin. Simptomele pe care le manifestati corespund unui atac de panica. Apelați la un psiholog clinician si urmați sedinte de consiliere psihologică.
Este posibil să fi avut o cădere de glicemie sau de tensiune. Mergeți la medicul de familie, faceti investigațiile medicale necesare ca sa eliminați orice cauza organică posibilă. In aceasta situatie este importanta raportarea dvs. psihica fata de acea senzatie de leșin. Simptomele pe care le manifestati corespund unui atac de panica. Apelați la un psiholog clinician si urmați sedinte de consiliere psihologică.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri menstruale: vars, ma dor ovarele, imi amortesc mainile si picioarele si lesin
- 6probleme psihice ?
- 6ma poate ajuta cineva?? :-s
- 5hepatita cronica autoimuna, gammapatie monoclonala
- 2Aproape am lesinat :(
- 4puls accelerat, stare de lesin, amorteala a mainii
- 3lesin sange
- 16sindrom vertiginos
- 4Tomograf zona cranio-cerebrala
- 5stare de lesin (Cer ajutorul unui medic)
- 4la o durere mai puternica, am un semi-lesin
- 3in timpul actului sex... femeia poate lesina?
- 5Scurt circuit la creier?
- 1stare de lesin si oboseala permanenta
- 1diaree, lesin.
- 5Dupa 3 ani de chin totul a luat sfarsit. Atacuri de panica, anxietate si extrasistole
- 4Buna ziua! am lesinat stand pe canapea
- 0Ajutați-mă! În urmă cu 2 zile am leșinat la serviciu
- 3Copil care lesina cand se discuta despre anatomie
Mai multe informații despre: Lesinul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: