zgomote intestinale si dureri ale rectului
Inca de anul trecut matele mele scot un sunet ingrozitor atat in timpul zilei cat si in timpul noptii!!!Deasemenea ma doare in zona anusului-rectului destu de tare desi nu prezint simprome adica scurgeri de sange din zona respectiva.Acum doi ani am facut toate analizele si nu am nimic cel putin asa mi sa spus.Trebuie sa precizez ca am 4p de ani si trecut prin doua nastri iar cea mai recenta este cea de acum11-12 ani.cear putea sa fie va rog ajutati-ma!
5 comentarii
Daca stiinta medicala atotcunosactoare si atotvindecatoare va spune ca nu aveti nimic de ce nu o credeti ????
Cred ca r fi timpul sa schimbati medicina cu una mai "primitiva" daca care va poate vindeca si chiar stie ce aveti si fara aparate electronice si analize complicate.
Consultati un medic homeopat cu experienta. In homeopatie aceste simptome sunt cunoscute si vindecabile. Este un simptom destul de rar si ca urmare usor de gasit remediu.
Mai prezentati si alte simptome altundeva ( luati-o de la cap la calcaie si descrieti tot ce nu este normal) ?
Cred ca r fi timpul sa schimbati medicina cu una mai "primitiva" daca care va poate vindeca si chiar stie ce aveti si fara aparate electronice si analize complicate.
Consultati un medic homeopat cu experienta. In homeopatie aceste simptome sunt cunoscute si vindecabile. Este un simptom destul de rar si ca urmare usor de gasit remediu.
Mai prezentati si alte simptome altundeva ( luati-o de la cap la calcaie si descrieti tot ce nu este normal) ?
pai...mai am dureri si la cap destul de des si senzatii de innabuseala ...stomacul ma doare des de fapt continuu si uneori picioarele
Cum doare stomacul ? Ci unde si cum exact picioarele ? Cand apare durerea de cap si cum este ? Pe ce parte ? Aveti teama de ceva ? Fobii ( inaltime, animale, intuneric) ?
am 49 de ai si ma doare stomacul continnu simt o intepatura pizioarele doar din cand in cand ca si cum nas putea sta poe el durerea de cap apare dintro data si trece cam in 20 de min pe cap in mijlocul crestetului si nu am fobii doar ca ma stresez extrem de repede din orice scaunul de obicei este normal da unori este usor rosiatic si tare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4basica la anus
- 8mancarimi deranjante si piele inrosita la nivelul anusului
- 6Zgomote si dezvoltari ciudate la-in-langa intestine (nu stiu)
- 6umflaturi in zona anala si pe limba
- 3bube langa orificiul anal si vagin
- 4durere de fundic
- 8Durere insuportabila si o mica umflatura
- 6Dupa operatia de tumora de rect..adenocarcinom diferentiat al colonului invadand peretele in totalit
- 10fisura anala, rog un medic sa-mi raspunda
- 6Anus vinat la copil de 4 ani
- 1inflamare anus si mancarimi
- 3Iritatie langa anus
- 0durere de rect
- 8Buba in zona anusului !
- 0Stomac zgomotos
- 1Sufar de Anism. Se trateaza in Romania?
- 5Problema bolboroseli in burta, gaze
- 2Sunete ciudate la stomac/intestine
- 2Polipi in rect imediat dupa linia pectinea
- 2Posibil ceva boală de piele?!
Mai multe informații despre: Rectul Anusul zgomotul intestinal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: