Amorteala la nivelul pielii pe coapsa
buna ziua. la nivelul copasei stangi pe o portiune de piele aprox cat o palma nu mai simt decat f slab la atingere. se simte ca o amorteala. am incercat sa masez zona insa a ramas la fel. care ar fi cauza posibila? am 25 de ani. multumesc. cristina
4 comentarii
Cauza ar putea fi leziunea unui firicel de nerv care inainte ajungea acolo, la piele. Ai avut o operatie la piciorul respectiv? Vreun flegmon, vreun furuncul?
Ca aceasta pierdere a sensibilitatii, in sine, nu e periculoasa si nu are o semnificatie anume. Ramane de vazut daca lipsa sensibilittii ramane la zona respectiva sau se extinde. Daca se extinde sau daca ai si hiperestezii (durere la atingeri foarte mici) poti consulta un neurolog. Dar, in principiu, eu nu cred ca e ceva cu semnificatie patologica.
Ca aceasta pierdere a sensibilitatii, in sine, nu e periculoasa si nu are o semnificatie anume. Ramane de vazut daca lipsa sensibilittii ramane la zona respectiva sau se extinde. Daca se extinde sau daca ai si hiperestezii (durere la atingeri foarte mici) poti consulta un neurolog. Dar, in principiu, eu nu cred ca e ceva cu semnificatie patologica.
multumesc pt raspuns. nu am avut nici un fel de operatie sau alte interventii si pe piele in zona respectiva nu apare nimic neobisnuit.
buna ziua...si eu am patit acelasi lucru dar pe o portiune de jumatate de palma in jurul pulpei piciorului drept.mentionez ca nu am avut niciun furuncul sau flegmon sau alte afectiuni.din ce cauza s-a intamplat asta stie cineva?multumesc. am 19 ani
Salut, imi este si mie amortita pielea de pe coapsa, de mai bine de jumate de an. Este vre-un remediu ? Multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5colesterol mare... amorteli, ameteli, dureri de cap
- 22ciocuri pe coloana
- 6Amorteala, jena, presiune usoara in moalele capului
- 11amorteli ciudate
- 7vertij, amorteala pe partea dreapta, nervozitate
- 4Amorteala foarte ciudata, de la un tratament cu gentamicina?
- 3intepaturi si amorteli ale pielii capului
- 14Amorteala...
- 3Protruzii discale lombare etajate L4-L5 si L5-s1
- 7amorteala partea stanga a corpului + respiratie greoaie
- 13Imi amorteste capul
- 1ii amortesc maine si o dor foarte tare
- 3amorteala furnicaturi maini si picioare
- 0Amorteala progresiva cap
- 1Amorteala cu usoara durere a labei piciorului
- 2Amorţeală pulpa exterioara dreaptă
- 4Buza si barbia tot amortite dupa puroi la o masea
- 1Probleme la stomac?