Nod in gat..si usturime la o amigdala.

19-08-2020
Alexa913
Nu este medic/terapeut
Alexa913
Buna seara.Am simtit acu cateva sapt ca ceva se instaleaza in gat.simteam o caldura..apoi am avut vocea ragusita..multa saliva.o pata roșie pe.limba.noaptea nu puteam sa dorm pt ca simțeam multa saliva..un nod..am fost la urgenta mi sa spus ca am o viroza.am avut temp 38..mi o dat amoxicilina 5 zile...m am simtit umpic mai bine.apoi iar a revenit problema.am sunat la medic a zis ca poate e reflux..am luat lansoprazol dar tot mai rau era..am ajuns din nou la urgenta mi sa spus ca lângă amigdala se vede punctulete galbene..si ca gatul este inflamat.mi o dat penicilina timp de 10 zile..apoi am facut analizele.pt glanda.anemie.diabet..helicobacter.toate bune au ieșit.. am ajuns la orl..ma consultat a zis ca e totul normal..apoi a zis sa se uite cu camera cu laringoscopul s vada de ce încă am vocea ragusita..a zis ca e.normale din cauza virozei.si totul e normal sa stau asa ca va trece..eu fiind în Anglia chiar nustiu.mi o dat trimitere sa fac rmn..sa fie reflux..am putina durere la stomac..nu simt arsura..în partea stânga la amigdalita simt ca ar fii ceva cand inghit.si o usturime...ma stresez nu prea am încredere în medici de aici..
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  •