Otoplastia - sfaturi
Stiu ca otoplastia e procedura prin care se apropie urechile departate de cap si/sau se reconstruieste cartilajul urechii. As avea o intrebare, legata de urechi, pe care nu am stiut unde sa o pun. Avand in vedere ca operatiile estetice pentru remodelarea urechii sunt destul de costisitoare, iar urechile, sa presupunem ca nu sunt atat de mari incat sa necesite operatie, exista vreo sansa, ca odata cu trecerea timpului, urechile sa se observe mai putin? Adica, sa creasca craniul in asa mod incat urechile sa se observe mai putin?
Sau se poate cumva sa 'remodelam' urechea, in sensul sa se mai apropie cat de cat de ureche, prin mijloace 'naturale', orice altceva in afara de operatie, cum ar fi unguente, bentite aplicate pe ureche? Am inteles ca marimea urechii devine definitiva inca de la varste mici.
(Ar mai fi si o modalitate in care sa ne lasam parul mai lung in parti, sa acopere cat de cat urechile, dar nu imi plac astfel de tunsori).
Sau se poate cumva sa 'remodelam' urechea, in sensul sa se mai apropie cat de cat de ureche, prin mijloace 'naturale', orice altceva in afara de operatie, cum ar fi unguente, bentite aplicate pe ureche? Am inteles ca marimea urechii devine definitiva inca de la varste mici.
(Ar mai fi si o modalitate in care sa ne lasam parul mai lung in parti, sa acopere cat de cat urechile, dar nu imi plac astfel de tunsori).
6 comentarii
Buna, Cheyenne.
De obicei, urechile sunt cele care cresc mai repede. Probabil ai in minte copiii la varste destul fragede care au urechile mai mari si este o dicrepanta in aspect. :) Dar in timp imaginea se uniformizeaza.
Sunt intr-adevar cazuri cand urechile raman in continuare mari si departate de craniu si atunci se alege efectuarea otoplastiei.
Sunt destul de rare cazurile in care urechile sunt prea mici fata de craniu.
Mijloace naturale de corectie a urechilor nu exista. Cremele, unguentele sunt amagiri, la fel ca si in cazul maririi sanilor.
Pretul interventiei este 1200 euro. Daca nu doresti operatie, poti utiliza bentite si coafuri care sa te avantajeze.
Numai bine.
De obicei, urechile sunt cele care cresc mai repede. Probabil ai in minte copiii la varste destul fragede care au urechile mai mari si este o dicrepanta in aspect. :) Dar in timp imaginea se uniformizeaza.
Sunt intr-adevar cazuri cand urechile raman in continuare mari si departate de craniu si atunci se alege efectuarea otoplastiei.
Sunt destul de rare cazurile in care urechile sunt prea mici fata de craniu.
Mijloace naturale de corectie a urechilor nu exista. Cremele, unguentele sunt amagiri, la fel ca si in cazul maririi sanilor.
Pretul interventiei este 1200 euro. Daca nu doresti operatie, poti utiliza bentite si coafuri care sa te avantajeze.
Numai bine.
Nu stiu ce am eu in minte, dar ma obsedeaza acest lucru, faptul ca urechile mele sunt departate de craniu.
Exista solutii pentru obsesia ta. Primul pas este consultatia pentru a vedea despre ce e vorba si pentru a-ti putea face recomandari in privinta interventiei.
Ei, se poate trai si cu urechi mari si cu nas mare. Pretul interventiei chirurgicale mi se pare exagerat de mare.
Desigur ca se poate trai si asa! Nu am contestat acest lucru. Trebuie doar ca fiecare sa se placa pe sine. Tu ai adus in discutie obsesia ta, iar eu ti-am dat cateva informatii.
Interventia chirurgicala se realizeaza numai atunci cand pacientul este hotarat si isi doreste operatia foarte mult.
Interventia chirurgicala se realizeaza numai atunci cand pacientul este hotarat si isi doreste operatia foarte mult.
Inteleg. Si eu sunt in acest caz, imi doresc operatia foarte mult, dar cred ca este prea costisitoare, mai ales ca eu nu am servici, fiindca sunt inca minor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 282dopul de ceara din ureche
- 9lovitura la ureche
- 8Va rog din Suflet... NU mai aud cu ureche stanga
- 40durere langa ureche!
- 35Tratament pt disparitia acufenelor
- 7Problema urechi, orice informatie e binevenita
- 7ureche infundata de 3 luni
- 12acufen!
- 10Umflaturi in spatele urechii
- 7Rinita - tratament?
- 7vreau sa mor decat sa raman fara auz