senzatia de nisip in ochi
buna ziua acuma o saptamana mia sarit o aschie in ochi, am mers a doua zi la urgenta si nu mia gasit nimic in ochi, dar simt prezenta unui corp strain de fiecare data cand clipesc, mi sa zis ca am conjuctivita si mi sa dat colbiocin, lam luat timp de o saptamana dar fara efect, ( in timp cel foloseam sinteam o arsura mica in acel loc) dupa o saptamna mam dus iarasi si tot nu sa gasit nimic, nici un corp strain in ochi iar retina mia spus ca nu este zgariat si nu avea cum sa fie fier, sau orice alt corp, mi sa prescris ceva mai tare picaturi NETILDEX, le iau de 3 zile si nu prea simt cine stie ce deosebire, as putea sa zic ca nu e ca in prima zi, odata simt odata nu, as putea sa zic ca dimineata nu simt nimic abia dupa 3 4 ore apare acea senzatie. as dori sa stiu daca as avea o aschie de fier in ochi sau orice alt obiect mi sar fi infectat ochiul ? sau as fi avut niste semne cum ca este ceva acolo? ce sar putea sa fie ? va rog datimi un raspuns.
3 comentarii
Buna seara! Iti mai recomand pe langa Netildex si Corneregel: 1 aplicatie de 3 ori pe zi in sacul conjunctival inferior, de 3 ori pe zi, 7 zile; in plus, igiena locala riguroasa cu un sampon pentru bebelusi " No Tears", dimineata si seara; un semn al infectiei este secretia galbuie, purulenta; am inteles ca nu ai, prin urmare, nu este vorba despre infectie; probabil, mai exista inca un defect epitelial la nivelul conjunctivei, corneei( se poate evidentia prin colorarea cu fluoresceina) si din acest motiv, ti-am recomandat Corneregel ; numai bine.
Buna Ziua sunt Charlotte.Am simtit o senzatie asemanatoare la ochi, ca si cum am citit in descrierea lui Claudiu. Mi s-a spus ca am sindrom ochi uscat adica nu se secreta lacrima in ochii mei, am primit ceva picaturi dar fara efect, chiar ma irita si mai mult. Numele picaturilor care am incercatsunt : oculotect gel, blu gel, eyestil, systane, dintre care nici unul nu e la asteptarile mele, chiar e mai bine fara. Ce pot face ca sindromul de ochi uscat sa nu agraveze, sau daca se agraveaza ce consecinte poate avea?
Buna seara sunt Irina. Am aceiasi senzatie si uneori am impresia ca am un obiect strain in ochi. M-am frecat pana a inceput sa ma usture ochiul. am fost la farmacie si mi-a dat Indocollyre. Imi pun picaturile astea cam la 4-6 ore, dar in 2-3 zile nu se simte nimic. S-a inrosit ochiul ca si cum as acea vase de sange sparte. ce ma sfatuiti? As merge la doctor dar nu prea am timp.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8sfat lentile de contact si durere de ochi
- 13flocoane
- 8mancarimi in jurul ochilor
- 8conjunctivita
- 4Ochi sensibili?
- 9Ochiul drept inflamat, inteapa, doare si lacrimeaza
- 8pata rosie la coada ochiului stang
- 3mi-a sarit dopul de la sampanie in ochiul stang si mi-a aparut un punct rosu
- 5Pilitura de fier in ochi! Urgent... va rog!
- 4Vedere cu stelute
- 7blefaroconjunctivita cronica
- 5Ochi fara lacrima!!!
- 6Keratita endepitelida... dupa ce m-am intepat in ochiul stang in niste bete ornamentale
- 6Manifestare efect raza laser la ochi
- 3nu pot controla bine pleoapa stanga, nu pot sa inchid ochiul complet
- 3Pata Neagra la ochiul stang
- 4Ochii albastrii imbatranesc prematur?
- 2Vedere incetosata
- 0Mâncărime ochi
Mai multe informații despre: Ochiul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Astigmatismul
- Sindromul ochi uscat - Kratoconjunctivita sicca
- Dezlipirea de retina
- Lagoftalmia paralitica
- Conjunctivita bacteriana simpla
- Tumorile pleoapelor
- Strabismul la copii
- Retinopatia diabetica
- Ambliopia (ochiul leneș)
- Exoftalmia
- Cristalinul
- Transplant de cornee
- Conjunctiva
- Pleoapele si reflexul de clipire
- Febra faringoconjunctivala
- Oboseala oculară (astenopia acomodativă)
- Heterocromia (ochii de culori diferite)
- Ochiul (analizatorul vizual)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: