senzatie de ´´ceva´´ in ochi
Anul trecut am avut plaga de herpes in zona de intrare a foselor nazale, din negrijenta am infectat si ochiul stang, dupa tratamentul cu zovirax(pt. ochi) medicul oftalmolog mi-a spus ca totul este bine, de fapt 3 medici oftalmologi, m-au examinat si au concluzionat acelasi lucru: ochiul este vindecat.
Si totusi eu simt o jena in ochiul stang, senzatia de ceva in ochi.
Ce parere aveti?
Multumesc frumos.
Si totusi eu simt o jena in ochiul stang, senzatia de ceva in ochi.
Ce parere aveti?
Multumesc frumos.
4 comentarii
Cu zovirax nu se vindeca oricum nimic. Senzatia aceasta pe care o ai este un semn ca boala a fost numai suprimat si nu vindecata. Un remediu homeopat ales conform simptomelor pe care le ai duce usor la disparitia acestui simptom si la vindecare. Consulta un medic homeopat cu experienta si in caz ca nu gasesti pe nimeni scrie-mi mie.
zovirax conţine aciclovir, unul dintre cele mai eficiente medicamente antivirale- pentru care s-a luat chiar premiul Nobel, deci clar infecţia a fost vindecată- ceea ce este posibil este ca fie nervul să fi fost afectat de la erupţia herpetică sau chiar să fi există leziuni la nivel microscopic la suprafaţa ochiului.
nervii au o viteză de regenerare destul de înceată- de aceea este posibil să fi rămas cu jenă- care va mai dura eventual până la refacerea tuturor fibrelor. Nu aş şti la ce medic să vă trimit- dacă sunt leziuni sunt la nivel microscopic- eu zic că se va rezolva în timp problema, din păcate viteza nervilor de regenerare nu poate fi crescută cu nimic, e nevoie doar de răbdare.
nervii au o viteză de regenerare destul de înceată- de aceea este posibil să fi rămas cu jenă- care va mai dura eventual până la refacerea tuturor fibrelor. Nu aş şti la ce medic să vă trimit- dacă sunt leziuni sunt la nivel microscopic- eu zic că se va rezolva în timp problema, din păcate viteza nervilor de regenerare nu poate fi crescută cu nimic, e nevoie doar de răbdare.
Multumesc frumos, domnilor. Despre tratamentul homeopat nu stiu foarte multe, am sa ma interesez, iar raspunsul doamnei Iulia mi se pare imbucurator si strict medical.
Buna ziua! Ar fi bine sa te vada un medic oftalmolog; trebuie examinat cu atentie polul anterior, in special cornea, intrucat recidevele herpetice sunt frecvente ( recidevele se pot manifesta ca blefarita, conjunctivita, keratita, etc ) mai ales in situatia in care scade imunitatea; In urma examenului oftalmologic, eventual putem face determinarea Ig G antiVHS tip1, se va decide daca se administreaza sau nu si un tratament antiviral.Senzatia de " corp strain " dugereaza si uscaciune oculara, iti mai recomand lacrimi aritificiale pe baza de acid hialuronic( Visustrin, Lubristil ) in amandoi ochii -1 picatura la nevoie; vitamine din grupul B -1 luna si Vitamina C 1 g 1 cpr pe zi, 10 zile, curele cu vitamine se repeta la 3 luni, ceai de echinacea, laptisor de matca; numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2in urma cu doi ani am inceput sa am probleme cu ochii
- 3ochi inflamati
- 2Ce tratament as putea lua pt ochi f. obositi?
- 3pungute la ochi...
- 8Vedere in ceata cu un ochi
- 6operatie pentru miopie implant negativ
- 9Schimbare de dioptri si vedere -in ceata- la un ochi
- 3ochiul stang
- 4vanataie la ochi - cu ce trece?
- 15keratita punctata superficiala
- 12conjunctivita - nu stiu cu ce sa o mai tratez!
- 8conjuctivita de 10 zile baietel de 4 anisori
- 1echinaceea este indicat la copil de un an?
- 5depozite de adrenalina, pigmenti care prin clipirea ochiului...
- 1Span in ochi
- 2Ma tot mananca un ochi si este iritat
- 4ochisor care curge
- 5am purtat ochilarii prea apasat pe nas, ochii s-au format ca 2 "rotunduri"
- 0ochi inrosit
- 2Vedere incetosata
Mai multe informații despre: Ochiul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Astigmatismul
- Sindromul ochi uscat - Kratoconjunctivita sicca
- Dezlipirea de retina
- Lagoftalmia paralitica
- Conjunctivita bacteriana simpla
- Tumorile pleoapelor
- Strabismul la copii
- Retinopatia diabetica
- Ambliopia (ochiul leneș)
- Exoftalmia
- Cristalinul
- Transplant de cornee
- Conjunctiva
- Pleoapele si reflexul de clipire
- Febra faringoconjunctivala
- Oboseala oculară (astenopia acomodativă)
- Heterocromia (ochii de culori diferite)
- Ochiul (analizatorul vizual)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: