nu pot controla bine pleoapa stanga, nu pot sa inchid ochiul complet
Am observat ca atunci cand inchid ochii ca sa dorm, cel drept se intredeschide si nu-l pot face sa stea inchis complet.Am 19 ani si imi fac griji din cauza ca am mai multe probleme cu ochii si deja am obosit sa incerc sa fac sa imi fie bine.Am ochii foarte vascularizati, sindromul ochiului uscat, imi apar si niste bubuite foarte mici in interiorul pleoapelor care ma deranjeaza si imi dispar dupa 2 zile, ma doare capu daca e soare afara si trebuie sa tin ochii intredeschisi, si ma doare ingrozitor zona dintre ochiu stang si spranceana cand ies din casa.
Acum 2 luni am tinut gheata la ochiu acesta care nu se inchide bine cam jumatate de ora sau mai mult pe zi, timp de o saptamana jumate deoarece mi se sparsese un vas de sange.Doctorul meu de familie a intrat in concediu si mar ajuta un sfat pana o sa pot merge la spital.Multumesc!
Acum 2 luni am tinut gheata la ochiu acesta care nu se inchide bine cam jumatate de ora sau mai mult pe zi, timp de o saptamana jumate deoarece mi se sparsese un vas de sange.Doctorul meu de familie a intrat in concediu si mar ajuta un sfat pana o sa pot merge la spital.Multumesc!
3 comentarii
Este vreun doctor care stiu cum se poate rezolva aceasta problema? Pentru ca sunt prea speriata si o sa mai vreau parerea cuiva, nu doar a doctorului meu.Sau este cineva care trece prin ce trec eu?
Bun seara! Simptomatologia sugereaza o pareza faciala dreapta.Iti recomand consult oftalmologic( inclusiv cicloplegie si refractie) si un consult neurologic pentru precizarea diagnosticului. La aceasta varsta, este frecventa etiologia virala a parezei faciale, astfel ca se indica si administrarea a unui antiviral. Astept rezultatele consulturilor. Numai bine
Multumesc mult! L-am pus pe tata sa se uite la mn cand am ochii inchisi si mi-a spus ca mi se zbate putin ochiu drept, acesta la care nu pot sa controlez pleoapa bine.Poate fi din cauza ca am fost foarte stresata si tensionata in ultimu timp? Sau de la rinoplastia pe care am facut-o acum 3 luni ?
Poate fi tratata aceasta problema?
Poate fi tratata aceasta problema?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Oare am blefarospasme ?
- 4este intr-adevar nevrita optica?
- 3copilului meu i-a intrat nisip in ochi...
- 5Ochi supra solicitati
- 3Vase de sange sparte la ochi
- 5Pilitura de fier in ochi! Urgent... va rog!
- 7blefaroconjunctivita cronica
- 3Pete pe pleoape
- 4senzatie de ´´ceva´´ in ochi
- 9Ochelari noi prescrisi deformeaza formele geometrice.
- 7va rog urgent o parere despre ce poate fi !
- 7VisionLight pinhole - ochelari cu gaurele
- 12ochisorii la sugar
- 3Unul din ochi nu se inchide de tot
- 83carcinom cu celule Merkel la pleoapa superioara ochi
- 1Tresariri în somn, mişcări ale ochilor, dureri un ochi
- 2alergie ochi
- 0usturime la ochisori
- 1Sanse recuperare dupa extragere corp metalic din cornee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Astigmatismul
- Sindromul ochi uscat - Kratoconjunctivita sicca
- Afectiunile congenitale ale pleoapelor
- Dezlipirea de retina
- Entropionul
- Sindromul de retractie a pleoapelor
- Lagoftalmia paralitica
- Conjunctivita bacteriana simpla
- Eczema pleoapelor
- Leziuni ale pleoapelor in antrax
- Cristalinul
- Transplant de cornee
- Conjunctiva
- Pleoapele si reflexul de clipire
- Febra faringoconjunctivala
- Oboseala oculară (astenopia acomodativă)
- Heterocromia (ochii de culori diferite)
- Ochiul (analizatorul vizual)