Senzati ciudata in gat.
Bună domnule doctor! Am o senzatie stranie in gat de vreo 5 luni. Cand mananc simt ca se lipeste mancarea de gat (pe faringe) iar cand beau ceaiuri simt o senzatie de strangere a mucoasei (ca si un fel de pliu). Ce este? Ar putea fi candida? Mi-am facut acum aprox. 3 luni un VELscope pentru cancer oral din cauza ca ma durea in cerul gurii si am si acum ganglioni mobili la gat. Acum o saptamana mi-a iesit unul inghinal mobil si foarte dureros. Senzatia aceea ca ma strange disparuse dar a reaparut.
5 comentarii
senzatiile din gat sunt doar varful unui Aisberg
problemele sunt la nivelul tractului digestiv
sa scris mult despre asta pe forum
pasii corecti
consult si investigatiila gastrologie
schimbarea regimului alimentar cum gasesti pe forum
tratament local Gat..cu spreiuri uleioase si tab de supt fara vit C si fara lamaie
problemele sunt la nivelul tractului digestiv
sa scris mult despre asta pe forum
pasii corecti
consult si investigatiila gastrologie
schimbarea regimului alimentar cum gasesti pe forum
tratament local Gat..cu spreiuri uleioase si tab de supt fara vit C si fara lamaie
Ai anxietate. Uita-te printre subiectele tale. Ti-a raspuns si un psiholog sa te tratezi si sa faci sedinte la psiholog.
Contractiile gatului sunt o somatizare a anxietatii.
Ia macar un anxiar la nevoie si vei observa ca in 10-15 minute dupa ce l-ai luat iti trece aceasta senzatie.
Si eu sufar de asemenea contractii dar nu stau sa ma chinuiesc. Un xanax sau un anxiar sau jumatate de diazepam care e miorelaxant si la revedere. Trebuie sa imi ajut organismul.
Contractiile gatului sunt o somatizare a anxietatii.
Ia macar un anxiar la nevoie si vei observa ca in 10-15 minute dupa ce l-ai luat iti trece aceasta senzatie.
Si eu sufar de asemenea contractii dar nu stau sa ma chinuiesc. Un xanax sau un anxiar sau jumatate de diazepam care e miorelaxant si la revedere. Trebuie sa imi ajut organismul.
Doamna/Domnisoara, NU AM NICI O ANXIETATE! Aceasta senzatie este datorita SM-ului si al BRGE cu care am fost diagnosticat! De episoadele cu pricina am trecut. Intr-adevar ca aveam atacuri de panica datorita simptomelor datorate SM-ului. Acum stiu cum se manifesta si nu mai am stari anxioase.
Nu trebuie sa simti anxietate ca sa ai somatizari de anxietate, cum ar fi senzatia ca gatul te strange. Daca ai avea alta boala ti-ar trece cu medicamente pentru alta boala. Poti sa incerci un xanax de 0, 25 o data in viata ta sa verifici daca e anxietate si sa vezi daca iti trece.
Sa fii sanatos !
Sa fii sanatos !
Din păcate SM-ul nu se vindeca. Deci medicatia e doar pentu a incetini progresia. SM-ul afecteaza creierul si maduva spinarii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ce ma sfatuiti...
- 3cam de 6 luni simt ceva in gat, am fost foarte ragusit
- 5Imi vine ceva in gat ca niste bobitze
- 4os de peste blocat in gat de 2 luni!
- 3cojita de seminte in gat
- 9os in gat de peste o luna?
- 0Senzatie de ceva in gat
- 3Am o senzație de scamă sau asa ceva în gât!
- 8Senzatie corp strain in gat
- 1Simptom ciudat in gat
- 1Mi-a rămas ceva în gât.
- 1Ajutor urgent, va rog! acum 1 săptămâna am simțiți ca mi-a rămas ceva în gat
- 3Ajutor urgent va rog! cred ca o bucățică de cașcaval mi-a rămas în gat
- 0Am manca mici, si cred ca mi-a ramas o bucatica in gat.
- 0Probleme la respiratie
- 1Coaja de popcorn in gat
- 4Mi-a rămas pastila in gat
Mai multe informații despre: corp strain in gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: