Ajutor urgent, va rog! acum 1 săptămâna am simțiți ca mi-a rămas ceva în gat
Bună ziua! acum 1 săptămâna am simțiți ca mi-a rămas ceva în gat, dar când înghit chiar și în sec simt un nod în gat, nu știu dacă mi-a rămas ceva înfipt în gat acolo, deși nu cred, eu am o alimentație mai nesanatoasa mâncând de vreo 3 ori pe săptămână aripioare picante de la MC, plus carne zilnic, mai multe mezeluri. Legume și fructe deloc. Credeți că după 1 săptămâna mai putea rămâne ceva în gat? M-aș fi dus la un control orl dar îmi e frica, ca îmi scoate limba afara și senzația e nașpa rău, nu pot deschide gura mult în general. Mi se spusese în trecut ca as avea și reflux gastroesofsgian sau ceva de genul se numea datorita și alimentației nesănătoase cred. Ce părere aveți? Aștept răspunsul unui medic sau chiar și opinia voastră dacă ați trecut prin asta. Mulțumesc!
1 comentarii
1. in gat.. poate sa ramana.. un os. o sticla, un ac
2 in rest toate senzatiile de nod in gat, gat uscat, tuse..sunt date de un reflux gastro eosfagian si de o alimentatie incorecta cu otet, lamai, citrice, usturoi, acidulate.. care irita si usuca gatul
se trateaza la gastrologie
2 in rest toate senzatiile de nod in gat, gat uscat, tuse..sunt date de un reflux gastro eosfagian si de o alimentatie incorecta cu otet, lamai, citrice, usturoi, acidulate.. care irita si usuca gatul
se trateaza la gastrologie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cam de 6 luni simt ceva in gat, am fost foarte ragusit
- 5Imi vine ceva in gat ca niste bobitze
- 5corp strain in gat
- 3cojita de seminte in gat
- 5Senzati ciudata in gat.
- 9os in gat de peste o luna?
- 3Am o senzație de scamă sau asa ceva în gât!
- 1Ajutor urgent va rog - cred ca mi-a rămas o bucățică de mâncare în partea dreapta a gatului
- 3Ajutor urgent va rog! cred ca o bucățică de cașcaval mi-a rămas în gat
- 1Ajutor, problema gat - cred ca mi-a rămas un sâmbure de visina in gat
- 3Senzatie de fir de par pe trahee
- 0Am manca mici, si cred ca mi-a ramas o bucatica in gat.
- 0Probleme la respiratie
- 1Coaja de popcorn in gat
- 1Simt corp străin în gat
- 4Mi-a rămas pastila in gat
Mai multe informații despre: corp strain in gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: