Crapaturi pe penis
Buna, va rog foarte mult daca ma poate ajuta cineva!
Am 18 ani, si de 2 zile mi-au aparut niste crapaturi pe penis si cand il decalotez ustura destul de tare, plus ca apare un fel de 'branza alba' cu un miros urat. Ma spal de 2x pe zi, in timpul dusului si dupa dus nu simt nimic, e ok. ( Vreau sa va spun ca am mai avut crapaturile acestea, dar mai mici un pic si mi-au trecut). Astea ce am acum cred ca daca las o zi fara sa spal se face ca o rana, si mi-e teama ca nu mai pot decalota, toata ziua ma spal. Ajutati-ma, domnule doctor!!
Am 18 ani, si de 2 zile mi-au aparut niste crapaturi pe penis si cand il decalotez ustura destul de tare, plus ca apare un fel de 'branza alba' cu un miros urat. Ma spal de 2x pe zi, in timpul dusului si dupa dus nu simt nimic, e ok. ( Vreau sa va spun ca am mai avut crapaturile acestea, dar mai mici un pic si mi-au trecut). Astea ce am acum cred ca daca las o zi fara sa spal se face ca o rana, si mi-e teama ca nu mai pot decalota, toata ziua ma spal. Ajutati-ma, domnule doctor!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4probleme cu penisul! vreau un sfat sau un ajutor!
- 2crapaturi pe pielea penisului
- 3leziuni... bubite rosii care apoi se usuca si pielea devina fina si foarte sensibila
- 5a m facut sex 3 zile una dupa alta cu prietena si mi-a aparut pe penis niste taieturi
- 2umflatura - basicuta pe penis
- 7Craparea pielii penisului, mici taieturi ale penisului
- 2leziuni si senzatie de arsura pe scrot si penis
- 0Leziuni nedureroase pe capul penisului
- 0Piele crapa penis
- 1Pete albe
- 1Semne pe capul penisului
- 2Ajutați-mă cu un sfat- fisura pe preput
- 0Mi-au aparut mici dungi rosii pe capul penisului...
- 0Semn ciudat pe penis
- 0Pete albe pe penis
- 1Buna ziua, de cateva saptamani mi a aparut ceva putin mai jos de capul penisului
- 0Mica fisura glandul penisului
- 1Leziune pe penis
Mai multe informații despre: leziuni pe penis