Leziune pe penis

09-06-2022
nickel
Nu este medic/terapeut
nickel
Buna ziua!
Dupa contact sexual neprotejat cam la 3 zile a aparut o zona putin mai dura.pe preput.desi port decalotat penisul preputul are tot timpul o zona nu neparat inflamata dar mai rosie, sensibila ca o dunga circulara in zona de capat, (daca nu ar fi decalotat, spre exterior adica). Acea dunga devine iritata, mai rosie, dupa contact dar apoi se estompeaza, dar nu de tot.Aceasta mica umflatura, dura a aparut pe acea zona deja iritata. A devenit mai direroasa si in mijloc a aparut o rana mica, care coace.Am incercat cu spirt si cu alifie crezand ca este doar o iritatie.
Nu trece si acum a prins o coaja dar incerc sa o usuc, tamponez cu hartie si tot zemuieste.este mica dar pe margine e galbuie, ca puroiul.dar nu zemuieste mult si nu mi s-a parut ca pateaza.Doare nu tare dar ca si cum te-ar fi ros ceva., persistent dar nu foarte puternic.rana este deasupra unei umflaturi care se simte mai dura la pipait.Am mai avut umflaturi de tipul asta dupa contact dar fara rana..Puteti sa-mi dati un sfat?Mi-e cam penibil sa ma duc la doctor
1 comentarii
0
10-06-2022, ora 17:33
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Tinere imediat mergi la dermatovenerice pentru ca ai putea avea o boala venerica destul de grava, nu vreau sa te speri dar după cum descrii e ceva f f rău, sper sa nu fie asa, numai dermatologul poate sa.ti spună.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.